Crna magija

Životni put za broj 9 – Čudotvorac-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako vaš životni put broj 9, vaša svrha je razviti svoju duhovnost, humanitarnost, kreativnost, mudrost i integritet.
Osobe rođene pod numerološkim brojem devet su najveći filozofi među brojevima. Težnja da održite uzvišen položaj koji posjeduje određene odgovornosti biće vrlo izražena kod Vas. Milosrđe i odustajanje od materijalnih dobara za opće dobro može biti redovita pojava kod ovih osoba.

Devetka kao ličnost ima tendenciju da bude pouzdana i časna osoba bez predrasuda i sa dubokim suosjećanjem prema manje sretnim ljudima. Vođeni željom da stvari učine boljima, devetke će Vam pomoći na bilo koji mogući način.

S takvim intenzitetom emocija, uobičajeno je da devetka pronaći svoj mir kroz umjetničke i književne oblasti. Angažiranje u ovim aktivnostima daje snagu i balans devetkama za emotivno blagostanje. Osim toga društvene aktivnosti su vrlo važne za ove osobe tako da će tendencija da budu dobro prihvaćene i da imaju puno prijatelja biti vrlo izražena. Vrlo je bitno za pripadnike ovog broja koji teže ka milosrđu da ostave sebi mjesta za smijeh i opuštanje. Ključne riječi i kvaliteti za osobe rođene pod numerološkim brojem devet su humanost, darežljivost, nesebičnost, obveza i kreativno izražavanje.

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem devet je stvoriti suosjećanje, velikodušnost i humanitaran stav. To nije uvijek lako, iz razloga što može zahtjeva žrtvovanje i postavljanje drugih na prvo mjesto. Mnogi pripadnici ovog broja bore se sa svojim osjećajem odgovornosti jer teško prihvaćaju da vjeruju da je davanje zadovoljstvo.

Nije neuobičajeno da se devetka osjeti zloupotrebljeno ili iznevjereno od strane drugih. Njihova ogromna velikodušnost je nešto što drugi često znaju zlouporabe. To se može spriječiti uspostavljanjem ravnoteže između znanja, zdravog razuma i žudnje za pomaganjem drugima. Kreativno izražavanje može ublažiti bol, koji je prouzročen ovim događanjima.

Koliko god nekada bilo teško osobama rođenim u ovom znaku, potpuno zadovoljstvo u životu neće biti ostvareno bez prihvaćanja svoje humanističke prirode. Ključna stvar je razvijanje i održavanje svoje unutarnje potpore.

Poznate osobe životnog puta broj 9:
Georg Friedrich Händel (1685/2/23), William Herschel (15 11. 1738), Carlos Castaneda (25 12. 1925) i Nikola Kopernik (1473/2/19), Bob Marley, Elvis Presley, Harrison Ford, Robin Williams, Whitney Houston, Ricky Martin, Jimi Hendrix, Mahatma Gandhi i drugi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM