Crna magija

Vrline i mane Device-Muško ili žensko, svejedno, Djevica je perfekcionist!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pozitivne karakteristike Djevice
Djevice su obično veoma poslovne. One znaju kako urede i organiziraju stvari. To su, po pravilu, odlični planeri. Pored toga, Djevice su praktične i ne plaše se velikog i napornog rada. Djevica zna kako doći do onog što želi. Ništa ne ispušta iz ruku dok se ne završi. Svoje obveze izvršava korektno i uvijek od njih ovisi. Djevici u principu svi vjeruju.
Muško ili žensko, svejedno, Djevica je perfekcionist. Ne vjeruje ni u šta što je urađeno napola. Uvijek teži ka vrhu. To je osoba koja stalno popravlja sebe, ali ne zato što joj treba više novca ili slave, već zato što joj to daje veliko osobno zadovoljenje.
Ovo je osoba puna obzira, zna i osjeća kako je drugima, i svoje talente uglavnom koristi na konstruktivan način. Ali to je zatvorena osoba, osim kad se igra otvorenim kartama. Tada prva sve otkrije. Dobra je kao i riječ koju daje. Ona se obično vrlo lako i jasno izražava. Uglavnom je Djevicu vrlo lako razumjeti. Dobro informirana, ova osoba često ima izražen interes za literaturu i slikarstvo. Ono što zna Djevica, zna odlično. Ponekad to može nervira druge ljude kad se sa Djevicom upuštaju u razgovor o njenoj temi.

Negativne karakteristike Djevice
Ponekad je suviše kritična. Misli da samo ona može učiniti stvari na pravi način. Što god netko drugi radio, to je za nju inferiorno. Može biti vrlo dosadna inzistirajući na nekim zanemarljivim detaljima. Govoreći drugima što da rade, Djevica može biti netaktična, pa i zla. Neke Djevice su bezosjećajne i hladne. Misle da je osjećajnost ispod njihovog nivoa. Ponekad su suviše stidljive i nekomunikativna. Znaju da budu zlopamtila. Sa novcem mogu biti vrlo škrte. A neke od njih pokušavaju svoje ideje silom nature drugima.

Poznate ličnosti rođene u znaku Djevice:
Moris Ševalje, Sean Connery, Milton Eisenhower, Peter Falk, Greta Garbo, Gete, Lyndon Johnson, Peter Sellers, Leonard Bernstein, Majka Tereza, Eliot Gould, Debora Ker, Jean Claude Kili, Sophia Loren, Rocky Marciano, Jimmy Connors, Jesse James , Raquel Welch, Buddy Holly, William Goding, DH Lawrence, Claudette Colbert, Jacqueline Bise, Agatha Christie, Lauren Bacall, Twiggy, Michael Faraday, Sonja Savić, Dragan Babić, Branislav Lečić, Bogdan Tirnanić, Nenad Prokić, Mira Furlan, Dragan Jovanović (anti-Nuklearac), Branko Cvejić, Zoran Andrić , Rajko Grlić, Goran Marković.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM