Crna magija

Venera opozicija Neptun-Skloni ste patnji više zbog gubitka svojih ideala i iluzija nego zbog nekih fizičkih ili materijalnih situacija …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo će biti izuzetno emocionalan tranzit za sve kojima je Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Djevica, Vaga ili Ribe. Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u segmentu 9 ° do 14 ° Blizanca, DEVICE, Strijelca ili RIBA, a posebno ukoliko je Bik, Djevica, Vaga ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Venera 11 ° DEVICE oporba Rx NEPTUN 11 ° Riba

Tumačenje svakog tranzita ipak najviše ovisi o položaju Neptuna u vašem natalnom horoskopu i od toga da li vi stojite čvrsto na zemlji s obje noge. Ako ste po prirodi realistični i umjereno podložni Neptunovim tranzitima proživjet ovaj period bez mnogo štete. U suprotnom, a posebno ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivna osa varijabli znakova (Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe) proživljavate period pun konfuznih i razočaravajućih momenata, uzleta i šansi za fantastičan uspjeh, ali i nagli sunovrat i razočarenje.

Oporba Venere i Neptuna će biti intenzivna, stoga ćemo na početku iznijeti bolju stranu ovog aspekta kako bismo se koncentrirali na suštinu tranzita. Ukoliko ste umjetnik ovo je odličan dan da se posvetite svojim vještinama i radu. Neptun će vam dozvoliti da posegnete za dalekim prostranstvima, i dopustiti kanalizirati svoju energiju kroz umjetnički izraz. Ovaj aspekt takodje pruža priliku da se izdignemo iznad sebičnih materijalnih pobuda i učinimo nešto što će koristiti drugima – možete donirati nekoliko sati rada ili jednostavno budite na usluzi ljudima koji su dio vašeg života i kojima je vaša pomoć neophodna.

Sada ćemo se usredotočiti na alternativnu stranu Venerine opozicije sa Neptunom, koja može biti prilično nezgodna ukoliko vaši motivi nisu sasvim jasni. Sve oporbe izravno ili neizravno ugrožavaju odnose, a kako je Venera prirodni vladar odnosa i jedan od sudionika ovog aspekta, kada tome dodate nerealna očekivanja Neptuna definitivno ćete se suočiti s problemima koji su nastali zbog nerealnih očekivanja u odnosima. Stoga se tijekom ovih dana posvetite detaljnom preispitivanju vaših veza. Ukoliko imate nerealna očekivanja od partnera, ili ste možda u vezi s nekim kako biste pronašli izlaz iz vlastitih neriješenih situacija, ovaj tranzit može biti krajnje destruktivan. Postoji izvjesna doza čarolije koju nosi ovaj aspekt koji je povoljan sve dok ste svjesni da ulažete u “fantaziju” o odnosu, a ne u sam odnos. Ipak, nakon buđenja i suočavanja s realnošću kojom vlada Saturn možete biti duboko razočarani. Iznimno je važno biti vrlo jasni u izražavanju, budete eksplicitni u definiranju vaših potreba i definirati realan okvir. Ukoliko se ne osvijestite, ukoliko ostanete blokirani neosvešćenih osobnih potreba, učaurene u mentalitetu žrtve ovo će biti samo posljednji trzaj.
Najzad oporba Venere i Neptuna pristupačan aspekt za nove susrete i početak nove emotivne veze. Postoji prirodna tendencija da ulažemo u ideju o savršenom princu ili princezi, samo kako bismo na kraju spoznali da je on zapravo bio samo žabac.

Sada se teško usklađuju s moralnim normama, ipak mnogi problemi će nestati ukoliko unaprijedite vještinu sklapanja kompromisa, a iz ove veze izlazite ozlijeđenim i umorni. Skloni ste patnji više zbog gubitka svojih ideala i iluzija nego zbog nekih fizičkih ili materijalnih situacija. Svjesni ste iluzije koja je uzrok problema na emotivnom planu. Možete saznati za prevaru, obmanu ili nevjerstvo koje je počinjeno, a tijekom ovog tranzita budite posebno pažljivi i oprezni u svim poslovnim pitanjima.
Na slabe točke koje su sada problem će ukazati položaj Neptuna u vaš natalnom horoskopu, Ukoliko ste sigurni u svoje postupke ovaj interval će proteći bez mnogo štete, ali inače možete doživjeti ovu fazu uz mnogo konfuzija i razočaravajućih momenata. Neptun je ideal čiste i nesebične ljubavi, ali ukoliko ste skloni pretjerati možete dosta izgubiti.
Ukoliko vam je teško prihvatiti realnost i postanete nezavisni, to će biti više uočljivo u vašem partnerstvu. Možda ste posebno ranjivi i isuviše žudite za harmonijom u vašem okruženju. Sklonost da vidite samo ono što želite i nedostatak realnosti pri sagledavanju stvari pruža vam trenutno zadovoljstvo. Izbjegavajte pravnu, financijsku i socijalnu aktivnost, kupnju, sklapanje ugovora ili formalnih sporazuma. Zbog nedostatka sposobnosti biti jasni u ovom trenutku mogu se pojaviti problemi u ljubavi ili s novcem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM