Crna magija

Venera kvadrat Uran-Položaj upozorava na nepromišljene rashode, na naglost u reakcijama …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u njemu ima osobnih točaka ili planeta u znacima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Vodenjak vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno. Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova, tj sve koji u osobnom horoskopu imaju osobne planete izmedju 10 ° i 20 ° Ovna, Raka, Vage i Jarca.

Činjenica je da kvalitetni odnosi zahtjevaju dosta truda i ulaganja. Bez obzira na rasu, spol, seksualnu orijentaciju ili društvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost održavanja i njegovanja odnosa zahtijeva sve više vještina i energije tijekom posljednjih 10 godina.

Današnji kvadrat Venere u Raku s Uranom u znaku Ovna može biti vrlo problematičan jer iznosi postojeću ambivalentnost (def. Istodobno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat aktivirati upravo aktualne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim i vodenim znacima vjerojatno ćete se osloniti na Veneru), možete nesvjesno pokušavati izgraditi strukture koje će tjerati partnera što dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktualnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zračnim ili vatrenim znacima osloniće se Urana), vaša potreba za slobodom i neovisnošću vas može voditi ka nesvjesnim obrascima kojima ćete kod partnera pobuditi osjećaj osobne nesigurnosti. U svakom slučaju danas su skoro sasvim izvjesni konflikti, rasprave i odmjeravanje snaga u svakom postojećem odnosu.

Položaj upozorava na nepromišljene rashode, na naglost u reakcijama i potrebu da se pokreneta, aktivira i “zaživi” – probudi … Žudnja za slobodom je prenaglašena, ali s druge strane deprimira je potreba za sigurnošću (znak Rak) te sukobljene energije kreiraju dinamizam koji može snažno da izbaci iz kolosijeka. Sam kvadrat s Uranom donosi frustraciju, nemir i stres, probleme zbog nestabilnosti i napetost. Dok Venera žudi da bude sigurna i ušuškana, Uran je podsjeća na blagodati slobode i oslobodjenja. Želje i potrebe su naglašenije nego obično i teže ih je preoblikovati, modelirati, uklopiti u dnevnu rutinu i načini ih sigurnim po okruženje.
Posebno su ugrožene duge emotivne veze, a oni koji su slobodni sada mogu iznenada uletjeti u neku novu emotivnu priču a da pri tom ne budu svjesni u što su to “upali”, i je li bolje da su još malo ostali sami.

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrano Promotrimo kvalitetu odnosa. Često su nesvjesno osobne teme i ambivalentan stav upravo ključne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu iu kojima nedostaje uzbuđenja. Umjesto da se oslonite na potrebu za uzbuđenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posljedicu ima frustracije i nemir, pronadjite način unijeti malo uzbuđenja na kreativniji i konstruktivniji način. Biće neophodno malo strpljenja dok se suočavate sa duboko ukorijenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana će preispitati vašu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM