Crna magija

važnost asteroida

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Informacije svih vrsta jure elektroničkim superputevima brzinom munje, probijajući granice koje su odvajale carstva računalnih i telefonskih kompanija, kabelskih sustava, filmskih studija, medijskih konglomerata. Izazov je u tome da primimo, shvatimo, prihvatimo i djelujemo na temelju te velike eksplozije informacija, a da pri tome ne osjetimo da su nas one preplavile i onesposobile. Astrolozi, uzimanjem u obzir svih pet tisuća do sada imenovanih asteroida, mogu razviti određeni jezik koji će se na specifičan način baviti time kako ova eksplozija informacija utječe na evolutivnu psihu čovječanstva i zauvijek je mijenja.
Astrologija nije uvijek bila tako komplicirana. Pretci naše profesije djelovali su u svijetu koji je opisivalo samo sedam planeta. Saturn, najdalja planeta koja se tada mogla golim okom vidjeti, simbolizirala je ograničenja onoga do čega čovjek može doprijeti. Onda su Viljam i Karolina Herschel otkrili Urana 1781. godine i drevne kozmologija koja je bila zasnovana na sedam svetih planeta, sedam Čekro, sedam muzičkih nota, sedam dana u tjednu, itd. doživjela je potres. Iz metafizičke perspektive, planeta predstavlja aspekt svijesti. Imenovanje neke nove planete odslikava simultano aktiviranje svijesti u ljudskoj psihi.

Uran svijesti govori da svaka osoba ima pravo biti slobodna i jednaka. Takva svijest navela je ljude diljem svijeta da se pobune protiv tlačitelja i da osiguraju svoju slobodu. Do sličnih društvenih promjena došlo je i prilikom otkrića Neptuna i Plutona. Neptun je došao u trenutku u kojem su anesteziranje, zbrninjavanje bolesnika, liječenje homeopatijom i službena medicina postojali sve sistematičniji. Otkriće Plutona poklopilo se s ekonomskom krizom, svjetskim ratom i otkrićem nuklearne energije koja je obećavala transformaciju čovječanstva procesom alhemijske evolucije. Otkriće i imenovanje novootrkivenih planeta sinkronizirano je s novim razdobljima u povijesti i pojavom pojedinaca koji mijenjaju drustvo. Imenovanjem asteroida prije dva stoljeća, astroloski jezik je proširen kako bi objasnio dijelove ličnosti koji su u ljudskoj drami predstavljali novinu.

Novogodisnje večer 1800. godine obilježilo je otkriće Ceresa, prvog asteroida. Ubrzo nakon toga otkriveno je još asteroida i oni su dobili imena po boginjama iz drevne mitologije: Palas, Vesta i Juno. do kraja devetnaestog stoljeća, bilo je poznato više od četristo asteroida. A stoljeće kasnije izračunate su orbite za preko četrnaest tisuća asteroida, od kojih je pet tisuća dobilo ime ne samo po bogovima i boginjama iz mitova, kao što je slučaj s Bakus, Apoom, Herom, Artemis, već i po mjestima poput Kalifornije, Ohia, Toronta i Tuksona, povijesnim ličnostima poput Kleopatre i Kopernika, Baha i Bernaštajna, svari poput Medved i Autobus, Sveučilište i Ujedinjeni narodi, i imenima ljudi poput Dijana i Dona, Ana i Arthur, James i Johana. Većina asteroida orbitira oko Sunca u prostoru između Marsa i Jupitera, iako nekolicina njih dolazi iu blizinu Venere i Zemlje, a jedan je prije šezdesetpet milijuna godina pogodio Zemlju i doveo do izumiranja dinosaura. Asteroid veličine jednog gradskog bloka približio se Zemlji 1994. godine na razdaljinu koja je upola manja od razdaljine između Zemlje i Mjeseca, bliže od bilo kojeg drugog potencijalno destruktivnog svemirskog objekta. Sljedeće približavanje nekog asteroida Zemlji očekuje se u Dvadesetdruga stoljeću. Mnogi znanstvenici danas smatraju da je misteriozna eksplozija iz 1908. godine iznad Sibira rezultat eksplozije asteroida prije njegovog pada na Zemlju.

Efemeride asteroida nisu bile dostupne sve do kraja dvadesetog stoljeća, tako da dva stoljeća nekon otkrića Ceresa nije bilo moguće proučavati moguće astrološke utjecaje asteroida. Većina astrologa nije ni znala da oni postoje, a oni koji jesu nazivali su ih “kozmičkim pijeskom”, smatrajući ih nevažnim; deset redovitih planeta bilo im je sasvim dovoljno. A oni koji su možda i razmatrali mogućnost upotrebe novih točaka u natalnoj karti, kao što su četiri najveća asteroida: Ceres, Juno, Palas i Vesta, plus kometa Kiron, bili su šokirani saznanjem da tu nije kraj, već da postoji na tisuće asteroida.

Asteroidi ukazuju na evolutivni prodor čovječanstva. Ako prihvatimo premisu da je imenovanje novog planetarnog tijela u vezi s novim centrima svijesti unutar nas, iznenada dolazimo do otkrića da se na tisuće novih centara svijesti pali u kosmosu iu našem umu.

Pjevačka skupina “Peter, Paul and Mary” po prvi put je nastupila u javnosti u ljeto 1961. godine. Asteroidi Peter (br. 1716), Paul (br. 3525) i Marz (br. 2779) tada su se također našli zajedno u teatralnom znaku Lava. Kada je fidel Castro uspostavio prvu marksističku vladu, asteroid Karl Marks (br. 2807) bio je u konjunkciji s asteroidom Amerika (br. 916). Asteroidi ADOLFINA (br. 608) i Germania (br. 241) otkriveni početkom dvadesetog stoljeća, imaju skoro istu orbitu oko Sunca i njihova uzajamna konjunkcija je rijetka pojava, ali kada do nje dođe, ona traje dugo. Njihova longituda i deklinacija bile su zajedničke tijekom dvadesetogodišnjeg razdoblja vladavine Adolfa Hitlera u Njemačkoj, da bi se razišli u ljeto 1945. godine, kada je došlo do propasti Trećeg Reicha!

Asteroidi dodaju stvarne ljude i mjesta u naš život i horoskop. Ako ih povežemo s planetima, zodijačkim znacima i kućama, kao i međusobno, dobićemo obrasce naših odnosa s drugim ljudima. Asteroidi koji nose imena koja su vam značajna postaju vaši asteroidi.

Pošto su asteroidi tako mali i brojni, mogu se usredotočiti na odriješeni odnos među ljudima, mjestima i stvarima; oni samo identificiraju ime osobe, mjesta, događaja i daju nam odrednicu kada dolazi do njihovog spajanja.

Najveći broj vama važnih osoba, mjesta i stvari nose ime kao i neki asteroid. Nije li čest slučaj da osoba uspostavi prijateljski odnos s nekoliko osoba istog imena? A koliko često čujemo da netko kaže da se nikada nije dobro slagao s osobama tog i tog imena … Asteroidi mogu objasniti zašto.

Ime sada ima svoj ciklus, ono putuje kroz znake i kuće, pravi aspekte s planetima, lunarnim čvorovima i drugim značajnim točkama u astrološkoj karti. Odjednom horoskop je prepun ljudi, mjesta i stvari! I ta imena sada imaju međusobni kozmički odnos! Povezivanje kosmosa s određenim ljudima i mjestima predstavlja suštinu geokosmičke astrologije. Razlika je u otme što u tumačenju više ne koristimo samo apstraktne planetarne simbole, već sada kosmos povezujemo s određenim imenom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM