Crna magija

Uzdižući MJESEC / Lunarni tip osobnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Uzdižući MJESEC (buntovnik, kreativni genije, individualista / socijalni idealista)
U potpunoj tami radja se i pojavljuje tračak svjetla. To rađanje svjetla, odliskava simbol rađanja nove i jedinstvene svijesti, apsolutno ključnog načela razvoja kosmosa. Ovo je Lucifer (svetlonoša) u svom istinskom značenju, koje ne treba miješati s kršćanskim simbolizmom demonskog, već ga treba promatrati kao rađanje jedinstvene i neponovljive individualne svijesti, identično s prvim zrakama izlazećeg sunca.
Sama narav i snaga individualnog, uvijek je i suprotstavljanje kolektivnom, tako da ovu lunarnu fazu možemo slobodno promatrati kao pobunu jedinke u odnosu na ustaljene i neosvešćene predloške, koje po automatizmu nasledjujemo iz proslosti.
Ova lunarna faza predstavlja početak uspostavljanja ravnoteže između jamstva i okoline, svjetla i tame, unutarnjeg i vanjskog, ali obzirom da se radi o samom početku glavni je naglasak upravo na egu i isticanju osobnih razine. Tip osobe Mjeseca u fazi rasta je radije usmjeren na osobni budući razvoj i istraživanje sasvim novih mogućnosti, nego da svoj oslonac traženje intuitivnoj ekspresiji kolektivnih iskustava i ideja, koje npr. dominiraju kod tipa Mladog Mjeseca.
Mladi ego osvaja svoj prostor izraza u velikom vrtlogu života, kako bi svojim osobnim razvojem svijesti mogao bezuvjetno i daleko kreativnije izraziti sadržaje nesvjesnog. Tipovi Uzdižućeg Mjeseca su u stanju da izraze jedinstveni dar genija, čak i po cijenu osobnog stradanja na temelju okolnosti i vremena u kojem žive (kao npr. Galileo koji se sukobio s mišljenjem ortodoksne crkve). Ovo su hrabre, snažne i radoznale duše koje neprestano postavljaju mnoga pitanja, a posjeduju i izvanredan dar razmatranja. Ali, velika tajna naravi ovog lunarnog tipa sadrži se u njihovoj velikoj nesigurnosti, koja ih vraća unatrag ka području kolektivno-nesvjesnog i tradicije. Nesigurnost je osnovni razlog zašto se neprestano i tako grčevito bore za svoje pravo da misle i djeluju kao individualci.
Najvažniji zadatak ovog lunarnog tipa osobe jeste naučiti gospodari svojim darom. Ne smije sebi dopustiti prekomjernu dominaciju ega i postati buntovnik bez razloga, jer će mu se dogoditi da zbog radikalnosti i neprilagodjenosti izgubi osobnu ravnotežu, kao i perspektivu u odnosu na veći socijalni ili društveni kontekst svijeta u kom živi (npr. Pojava ludila kod Ničea) . Nema sumnje da je ovaj lunarni tip izraziti individualac, ali ne i mudrac. Da bi opstao neophodno je shvatiti značaj prihvaćanja i podrške drugih ljudi, odnosno ljudske zajednice u cjelini.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM