Crna magija

Tajne arhive KGB-a

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Što Se To Tamo Krije? Tiho, neprimjetno i daleko od očiju javnosti, u poseban odjel KGB-a, godinama su se slijevala svjedočanstva, izvještaji i dokumenti o susretima i viđenjima čudnih letečih i plovećih objekata. U novoislandskom znanstvenom časopisu ‘Pogled u svemir’, zabilježeno je interesantno svjedočanstvo pilota Stjuarta Bareta.

On je 2. veljače 1965. godine letio zrakoplovom DC-3, nisko iznad obale sjeveroistočno od Helensvila. Iznenada, na morskoj površini, Barrett je ugledao tamne konture nekog neobično dugog plovećeg objekta. Vjerujući da se radi o nekom ogromnom kitu, kakve je u toj oblasti viđao i ranije, smanjio je brzinu i spustio se nisko iznad morske pučine. Ali, nije se radilo o golemom morskom sisavcu. Naprotiv!

ZAGONETNI ploveći OBLEKATA

‘Neobični objekt bio je savršeno simetričnog oblika’ – zabilježio je u svoj izvještaj novozelandski pilot. ‘Bio je od nekakvog svjetlucavog materijala, ali se spolja nisu mogli vidjeti nikakvi mehanizmi za pokretanje i upravljanje. Tajanstveno je plovilo bilo dugo oko 30, a široko oko pet metara, a njegov oblik nije odgovarao nijednom poznatom tipu podmornice! … ‘
Zašto podmornice?! … Zar se radilo o podmornici?
– Vjerojatno! – smatra Barrett. – Jer, upravo kada sam se našao iznad zagonetnog objekta, on je naglo zaronio. Istog su trena kazaljke na kontrolnoj tabli u zrakoplovu ludo zaigrale. Pokušao sam mu se približiti, ali je misteriozno plovilom netragom nestalo u morskim dubinama.
Moćnici bivšeg Sovjetskog Saveza svojevremeno su uveli centralizirano prikupljanje podataka o zagonetnim pojavama i neidetificiranim plovećim i letećim objektima, a izvještaji su obuhvaćali područja od Baltika do Pacifika.
Bili su to ultra tajni projekti koje je kontrolirao moćni KGB, a vođeni su pod različitim imenima: ‘Mreža’, zatim ‘Galaktika’, a potom ‘Horizont’.
Tiho i daleko od očiju javnosti, u poseban odjel KGB-a, godinama su se slijevala svjedočanstva, izvještaji i dokumenti o susretima i viđenjima čudnih letećih i plovećih objekata. U golemu mrežu specijalnih izvještača bili su uključeni vojnici, pomorci, policajci, piloti, čak i partijski aktivisti sa dalekih prostranstava.

Na čelu istraživačkog tima KGB je postavio čovjeka od velikog povjerenja, obavještajnog pukovnika Borisa Sokolova, koga ‘Aganjokov’ publicista Aleksandar Nikonov posljednjih godina javno optužuje da je preko 400 najznačajnijih dosjea, uključujući i najvrednija dokumenta i video snimke o pojavama letećih tanjura i neidentificiranih plovećih objekata na nebu iu vodama bivseg SSSR-a predao Zapadu, najviše Amerikancima.
– Tisuće drugih nista manje značajnih izvještaja o problemu letećih tanjura – tvrdi javno Nikolov – Sokolov je držao u putnom kovčegu, na tavanu svoje dace … O njima se vec dugo ništa ne zna. Možda su već odavno nestali iz Rusije …
Da bi dokazao svoju hipotezu da je rusku nuklearnu podmornicu ‘Kursk’ potopilo zagonetno plovilo ‘koje ne pripada nijednoj zemlji sa naseg planeta, Aleksandar Nikonov je razgovarao i sa Borisom surikovim, možda i najvećim ruskim autoritetom za leteće i ploveće neidentificirane objekte. Surikov se proslavio time što je uspio raskrinka brojne fotografije i autore video-snimaka letećih tanjura, dokazavši da se radi o prefinjenim falsifikatima, a ne o istinitim foto-dokumentima! Surinovu je neshvatljivo, čak i smiješno što zvanične državne strukture u Rusiji službeno poriču pojavu neidentificiranih letećih i plovećih objekata u vrijeme kada neke zemlje, poput Francuske i Čilea ‘službeno priznaju postojanje tehničkih objekata izvanzemaljskog podrijetla u atmosferi oko Zemlje’!
Istina je – kaže Boris Surikov – da su mnoge epizode o kojima govore storije iz zapadnjačkih izvora izmišljene, ali neidentificirani ploveći i leteći objekti su – gruba istina. Oni postoje i dio su naše svakodnevnosti!
To bi moglo biti točno. Uostalom, postoje i vjerodostojni izvještaji i dokumenti. Postoje epizode koje nisu izmišljene i koje je teško demantirati. Uostalom, evo što je doživio japanski pilot Yokomo Shiu …
Tog dana Shiu je iz Baze poletio u 20,18 sati. Već nakon petnaestak minuta ispod sebe je vidio nešto nevjerojatno – poput kakva priviđenja – otvorilo se more! Fantastični prizor pratile su eksplozije, a onda se iz morske pjene vinulo nešto što je bilo nalik izduženom srebrnom disku. Yokomo je mehanički uključio radio i obavijestio Bazu:

– Nalazim se iznad Oshime … Ispod mene leti nešto nalik letećem disku … Izronio je iz mora … što da radim? Prijem …
– Prati ga! – dobio je odgovor.

Yokomo je okrenuo aparat udesno i našao se iza misteriozne letjelice. Bio joj je ‘u repu’ i pratio ju je prema otvorenoj pučini. Istocremeno je obavještavao Bazu o svemu što se dešavalo ispred njega.

– Letjelica mijenja boju. Postaje purpurnocrvena … Sada je narančasta … Povećava brzinu … Nisam u stanju više je pratiti … Bježi mi … Nestaje … Što da radim ?!

OTVORITI tajne dosijee

Letjelica je uistinu nestala, a Baza je pozvala Jokoma da se vrati. Okrenuo je aparat, ali te noći za njega nisu prestala uzbuđenja. Kada se ponovno našao u blizini Osim, pogledao je mjesto odakle se u nebo vinula misteriozna letjelica. I ponovo se zapanjio: na dnu mora, nešto je gorjelo!
Svuda unaokolo dokle je sezao pilotov pogled pružao se fantastičan prizor: more se presijavalo u raznim nijansama narančaste boje! Nešto slično Yokomo Shio nikada u životu nije imao priliku da vidi.
Nevjerojatni događajim registrirani su posljednjih godina na različitim pomorskim meridijanima, a saradnik moskovskog nedjeljnog lista ‘Aganjok’ Aleksandar Nikonov s pravom smatra ‘da je, konačno, krajnje vrijeme da otvorimo tajne dosijee i da priznamo da postoje misterije koje nismo u stanju racionalno riješimo’ i dodaje da ruska nuklearna podmornica ‘Kursk’ nije jedina žrtva neidentificiranih podvodnih plovila, podsjećajući čitatelje da je na jednako misteriozan način nestala i americka atomska podmornica ‘Tresche’ – Lisica.
Posljednja poruka sa nekadašnjeg ponosa američke ratne mornarice bila je krajnje uznemirujuća:

‘… Nalazimo se na planiranoj dubini … Svuda okolo vlada besprijekoran mir. Plovimo naprijed … Uskoro emo biti na … Ali, kakva je ovo buka?! … Primjećujemo svjetla … Ali, zar je to moguće?! … Na ovim dubinama … Auuu, gotovi smo! … Togo … ‘

I to je bilo sve! Kakva je to svjetla primijetio zapovjednik podmornice na dubinama kojima je plovila ‘Tresche’? Otkud toliko cudenje u njegovom glasu i zašto do kraja nije izgovorio posljednju rečenicu ?!
Odgovor na ova pitanja odnio je sa sobom – u smrt i oceansko ništavilo!

UKLETA PODMORNICA

Desilo se to 9. travnja 1963. godine u vodama Atlantika, sasvim blizu zlokobnog Bermudskog trokuta. I jos nešto: američka atomska podmornica, koja je ime dobila zbog uvjerenja njenih konstruktora i graditelja da je neuništiva i da se može izvući iz najneugodnijih situacija, u trenutku nestanka bila je u pratnji dva americka vojna broda. No, to joj nije pomoglo. Jednostavno je nestala!
Ali, time se ne završava priča o lukavoj ‘Lisici’. Nekoliko dana nakon katastrofe, utvrđeno je da se njeni ostaci, navodno, nalaze na 3.000 metara dubine, a četiri godine kasnije, u ljeto 1967. godine, dogodilo se nesto što je do kraja zbunilo američke pomorske eksperte.
Za vrijeme krstarenja luksuznom jahtom iznad područja gdje je nestala ‘Lisica’, jedna američka obitelj, na površini uzburkanog mora, najednom je ugledala potonulu americku atomsku podmornicu. Što više, počeli su pozivaju, ali kada im nitko nije odgovorio, približili su se još bliže. Tek tada su na boku podmornice procitali ime ‘Tresche’!
I ne samo to: primijetili su duž vodene linije i jednu dugu pukotinu, koja uopće nije smetala podmornici da se odrzava na povrsini i – plovi!
Dvije godine kasnije Amerikanci su pretrpili još jedan gubitak. U vodama oko Azorskih otoka netragom je nestala nuklearna podmornica ‘Škorpion’!
Što se dogodilo?
Nakon jednomjesečnih pomorskih vojnih vježbi u sastavu šeste flote u Mediteranu, tog 21. Lipnja 1969. godine, američka je podmornica uspostavila vezu sa svojom bazom u Norfolku. U kratkom razgovoru, komandant ‘Škorpiona’, iskusni pomorac Fresis A. Slajteri, raportirao je da plovidba teče u najboljem redu, da je posada u odličnoj formi i da svi jedva čekaju da se vrate, kako bi se sreli sa svojim obiteljima. I to je bilo sve!
‘Škorpion’ se nikada više nije oglasio, a opsežna potraga za njim bila je uzaludna. Tek, pet mjeseci kasnije, 29. rujna 1969. godine, njeno nepomično tijelo otkriveno je na dnu Atlantika, ali nikada nije ustanovljeno što je bio istinski uzrok njenog zagonetnog potonuća!
Mnogi istraživači i iskusni pomorci s pravom smatraju da je Bermudski trokut nesumnjivo složena i višeslojna misterija. Ona u sebi krije brojne dvojbe, sumnje i pretpostavke, koje su podjednako zanimljive, zbunjujuće i zagonetne – od vjerovanja da se u morskim dubinama kriju ostaci legendarne civilizacije Atlantide do pretpostavke da su upravo na tom mjestu, na morskom dnu izmedu Floride, Bahama i Puerto rika, svoju tajnu podmorsku bazu smjestili neznani gosti iz svemira, koji otimajući zrakoplove i brodove i kidnapujući pilote i pomorce za svoje tajanstvene eksperimente kontroliraju znanstvene domete Zemljana.
Svjedočanstva o nepoznatim plovećim objektima i neidetificiranim letjelicama koje vršljaju morskim dubinama nerjetko su tema i ozbiljnih znanstvenih skupova. Opisaćemo nekoliko slučajeva u kojima su očevici strogo pouzdane osobe, nerijetko znanstvenici, kojima se može vjerovati. Zagonetne pojave registrirane su na različitim mjestima našeg planeta, ali im je svima zajedničko da do danas nisu racionalno objašnjene.

DRAMA U artički VODAMA

Prema američkim saznanjima, KGB je u strogoj tajnosti čuvao najmanje 19 dosijea o stradanjima sovjetskih ‘migova’ koji su imali zadatak da unište neidentificirane letjelice što su se vrzmale iznad sovjetskih vojnih baza! Nekako u isto vrijeme kada su se visoki avio i pomorski vojni i civilnim eksperti Sjedinjenih Država, izvodeći ultratajne vojne manevre u vodama Puerto Rica (područje koje pripada Bermudskom trokutu), osvjedočili da su za sve vrijeme vježbe bili pod prismotrom ‘uljeza’ – neidentificirane podmornice – koja je raspolagala fantastičnim karakteristika i bila neuhvatljiva za američke pomorske i zračne snage, u drugom dijelu svijeta, u sjevernom Atlantiku, poznati arktički istraživač doktor Rubens J. Villella, te kormilar i dežurni časnik, koji su sudjelovali u vojnim-mornaričkim manevrima pod službenim nazivom ‘Operacija Deep Free Z.’, iznenada su postali svjedocima tajanstvenog događaja koji će dugo vremena biti predmetom najsuptilnije istrage američkih znanstvenika.
Evo kako je taj zbunjujući događaj opisao Solomon Suljman:
‘… Dan se bližio smiraju. Doktor Villela se nalazio na palubi, kada je odjednom vidio da se nešto pojavilo iz morske vode. Silovitom snagom probilo je led debljine od tri metra i poput ogromnog srebrnastog metka nestalo u nebesima. Ogromne sante leda podignute na nekoliko desetaka metara sa topovskom bukom sručile su se nazad na ledeni sprud, a voda u ogromnoj rupi naprosto je ključala. Iznad nje su se dizali oblaci pare, što je najvjerojatnije ukazivalo na džinovsku energiju procesa, koji tek što se odigrao … ‘
Kome je pripadala neidentificirana letjelica koja je izletjela iz hladnih arktičkih voda? Što je radila i gdje je nestala?
Mnogo kasnije, u vrijeme Jeljcina, američki i ruski znanstvenici su izmijenili tajna dokumenta i saznanja o nekim slučajevima za koje je bila zainteresirana i jedna i druga strana. Prema američkim saznanjima, KGB je u strogoj tajnosti čuvao dosjee o stradanjima sovjetskih letjelica koje su imali zadatak da unište neidentificirane letjelice, a neke od njih vinule su se, poput projektila, iz morskih dubina. Kako su Sovjeti vjerovali da se radi o najnovijim američkim špijunskim letjelicama, pokušavali su ih zaustave i obore, ali su njihovi ‘migovi’ doživljavali tragičan kraj.
Iz tih dramatičnih vremena potječe i fotografija neidetifikovanog letećeg objekta u obliku cigare, koja je snimljena neposredno nakon izlijetanja tajanstvene letjelice iz morskih dubina. Desilo se to iza polarnog kruga, nedaleko od dalekog Koljskog poluotoka. Slučaj nikada nije objašnjen, ali su članovi specijalno oformljene komisije, koju je predvodio ugledni sovjetski ufolog, zamjenik rukovoditelja Sekcije za podvodna istraživanja Akademije nauka SSSR, doktor V. azaz, sakupili podatke da su samo u dvije godine -1980. i 1981. – stanovnici okolnih sovjetskih oblasti registrirali izlijetanje iz voda ovog regiona najmanje 36 misterioznih letećih objekata. Istraživanja koja su slijedećih mesici i godina poduzeta nisu sovjetske znanstvenike odvela do racionalnih odgovora. Tako su i ovi slučajevi adaktiran. Ali, krenimo dalje.
Petnaestog listopada 1975. godine u 16 sati, u neposrednoj blizini Marseillea, u francuskim priobalnim vodama, iznenada je iz vode izletio srebrnasti disk promjera oko deset metara. Prema izjavama jednog inženjera za svjetionike i bankine, te 16 radnika koji su bili očevici čudnog događaja, tajanstveni disk (leteći tanjur) je napravio nekoliko krugova, zatim se podigao na visinu od nekih 120 metara, ostao na toj visini oko 90 sekundi, a zatim iz mjesta jurnuo neshvatljivom brzinom i nestao u nebu.
Godina 1977. po mnogo čemu je bila godina NLO-a. Viđani su iznad mnogih područja svijeta, a dopisnik novinske agencije Reuters iz Tokija, 29. listopada je odaslao sljedeću vijest:
‘Iz Urugvaja, gdje su posljednjih mjeseci viđeni u velikom broju, leteći tanjuri su se, izgleda, preselili u Japan’. Prema izjavama očevidaca, jedan tajanstveni leteći predmet pojavio se na nebu iznad sjevernog dijela otoka Honshu. Pilot japanske kompanije Jal i jedan astronom, izjavili su da su vidjeli vatrenu loptu koja se, pred njihovim očima, podijelila u više manjih, koje su se već sljedećeg trenutka izgubile u dubokim vodama Pacifika! … ‘
No, vratimo se već pominjanom članku uglednog profesora S. Sandersona ‘Aboridžini morskih dubina’, objavljenom 1972. godine (br. 9) u moskovskom časopisu ‘Tehnika malodezi’.

ŠTO SKRIVAJU MORA I OCEANI

U tom tekstu, profesor Sanderson navodi više interesantnih svjedočanstava o pojavama neidentificiranih plivajuće-letećih objekata. Između ostalih, pominje i epizodu koja se odigrala 20. svibnja 1967. godine u 18,15 sati, daleko od ledenih polarnih predjela, otprilike 180 kilometara od brazilske obale, u toplim vodama Atlantika. Što se, zapravo, dogodilo?
‘… Časnici i komanda argentinskog broda’ Navvero ‘su večerali kada je zapovjednik broda, iskusnog pomorca Yulijana Lucasa Ardanza, hitno pozvao na palubu dežurni časnik Jorje Montoya. Dežurni časnik mu je priopćio da je registrirao neko čudno plovilo koje prati njihov brod. Zapovjednik je izletio na palubu i primijetio da se sa desne strane, otprilike 50 fita od ‘Navveroa’ kreće neki nepoznati ploveći objekt nesvakidašnjeg oblika. Bio je nalik cigari i imao je dužinu oko 110 fita. Začudo, plovilo nije proizvodilo nikakav zvuk, niti je iza sebe u vodi ostavljalo uobičajni trag. No, ono što je bilo najčudnije i što je iskusnog pomorca činilo zbunjenim leži u činjenici da je misteriozni ploveći objekt zračio snažnom plavkasto-bijelom svjetlošću.
Zapovjednik argentinskog broda Yulijan Lucas Ardanz zabilježio je u brodski dnevnik da na čudnom plovećem objektu nije zapazio ništa što je karakteristično za uobičajne podmornice, na njemu nije bilo kule, periskopa, mosta … Plovilo je bilo savršeno glatko i kretalo se istom brzinom kao i njegov brod – oko 25 čvorova na sat. Nakon izvjesnog vremena, zagonetna je podmornica iznenada promijenila smjer za 90 stupnjeva, zaronila, prošla ispod ‘Navveroa’ i nestala u mračnim dubinama Atlantskog oceana.
Solomon Suljman navodi i tragični slučaj, vjerojatno vezan za tajanstveni ‘roneći’ objekt, koji se dogodio u talijanski teritorijalnim vodama 18. rujna 1978. godine. Ribar po imenu Vincetti tog je dana sa svojom Kočom otplovio na Jadran, a već sljedećeg dana načđen je na dubini od 20 metara. Ovu čudnu tragediju obilježile su dvije neobične okolnosti: nije se dogodio nikakav sudar, jer na čamcu nije bilo nikakvih tragova koji bi upućivali na to, a drugo, prilikom obdukcije, u plućima nesretnog Vincetta nije pronađena nijedna kap vode!
Tragičnog dana, u području Jadrana u kome je Vincetti obično lovio ribu, neki su ribari registrovali misteriozni ‘stup svjetlosti’, koji je izbijao iz mora, a kada su mu se približili on je zaronio i nestao. Te 1978. godine Jadransko je more postalo središnja tema mnogih lovaca na misterije. U njegovim su se vodama događale krajnje neobjašnjive pojave i fenomeni.
U noći 3. studenog italijanski ribar Antonio Paleška iz San Benedetta del Tronto prvi put opaža neobičnu pojavu na moru:
– Bio sam na otvorenom moru kada sam, oko tri ili četiri sata ujutro, opazio neku čudnu gotovo ružičastu svjetlost kako prati moju koču. Moram priznati da sam se uplašio, jer takvo nešto nikada u životu nisam vidio. Sakupio sam mrežu i krenuo prema obali. No, tajanstveno ružičasto svjetlo me i dalje pratilo. Obilazilo je oko moje koče i ja nisam mogao odgonetnuti što bi to moglo biti. Užasno sam se uplašio. Tek kada sam se približio obali, poslije puna dva sata pratnje, tajanstveno je svijetlo prestalo da me prati. Nestalo je u dubinama mora.
Prvih su dana italijanski ribari zbijali šale na račun Antonia Paleška, ali su uskoro – kada su se i sami uvjerili u neobične pojave – u pomoc pozvali civilne i vojne stručnjake. Tih su dana mnogi ribari bili svjedocima pojave čudne svjetlosti, golemih vodenih stupova koji su iznenada izbijali iz mora, pjenjenja i vrenja vode, zagonetnih bijelih pruga, loptastih letećih tijela što su izletali iz mora i ponovo se vraćala u njega …
– Iznenada sam na radaru ugledao neko čudno tijelo koje nas prati – ispričao je svoj doživljaj Giovanni Merlini, zapovjednik ribarskog broda ‘Andrea Padre’. – Upitao sam: Ko je iza nas? Javite se! … Mornari su mi rekli da iza nas nema nikoga. Naljutio sam se i otišao da se u to sam uvjerim. I zaista, nisam vidio nikoga da nas prati, ali je radar i dalje registrirao nekog fantomskog pratioca koji je imao oblik plovećeg pauka!
Drugi talijanski ribar, Alberto Matuč, koji je tih dana ribario na svojoj koči ‘Luna Madre’, ispričao je novinarima sljedeće:
– Prvo je naš radar poludio, a zatim nas je iznenada zaslijepila jaka svjetlost koja se neprestano premještala po moru. Najčudnije u svemu tome bilo je što se ta misteriozna svjetlost nije reflektirala na moru!

ŠTO SE ZBIVA ISPOD VODE

U noći 9. studenog neobične fenomene po prvi put registrira jedan vojni patrolni čamac CP 2018 italijanske Ratne mornarice.Oko 20,45 sati, dok su se nalazili devet kilometara daleko od Silvi Marine, ugledali su ružičastu svjetlost koja se rasipala u promjeru oko tri stotine metara, a zatim odjednom nestala. Sva kasnija patroliranja bila su bezuspješna, a more na kome se fantomska svjetlost pojavila duboko je oko 23 metra i isključuje svaku mogućnost prisustva podmornice.
Narednih dana uplašeni ribari nisu isplovljavali na jadransku pučinu, ali su i dalje bili svjedoci neobičnih pojava.
– Nalazio sam se šest kilometara od obale – sjeća se Giuseppe Merlini. – Bilo je oko 10 sati ujutro kada sam primijetio da se nešto čudno događalo s radarom. Kao da ga je netko isključio.
Pogledao sam oko sebe i opazio ogromnu brazdu kako presijeca more. Takav trag iza sebe ostavlja jedno veliki motorni brod. Medutim, na površini mora nije bilo ničeg, baš ničeg!
Slične tragove u moru vidjelo je bar dvadesetak pomoraca. Ali, drugi ribari doživjeli su da u njihovoj blizini iznenada, bez ikakvog vidljivog i logičnog razloga, proključa more!
– Prvo je vladao mukli mir, a more je bilo glatko poput ulja – sjeća se Karlo Vodi. – Odjednom, nedaleko od nas, voda počinje ključati. Dojam je kao da se ispod mora nalazi nekakva mašina koja proizvodi pjenu. Ogromnu pjenu, barem 600-700 metara u promjeru. Usred te pjene kao da se pokretalo nekakvo golemo, tamno, ploveće tijelo …
Analizirajući fantomske pojave u Jadranu, talijanski pukovnik De Martino izjavio je novinarima da se većina zagonetnih pojava može pripisati prisustvu stranih podmornica, ali što se tiče vodenih stupova, svjetlećih fenomena i smetnji na radarima, to spada u istu kategoriju kojoj pripadaju i – leteći tanjuri!
Ovakvih slučajeva ima u cijelom svijetu. Što su misteriozni predmeti koji izlijeću iz mora praćeni blještavom svjetlošću, možemo samo nagađati, au arhivama KGB-a možda se krije i pravi odgovor na ovo pitanje. Jedno je sigurno, naša planeta, a pogotovo dubine mora i oceana, nisu još nimalo istražene, au tim dubinama kriju se očigledno velike tajne.etan tekst zahtjeva ovog ‘doktora dobročinitelja’.

conopljanews.net

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM