Crna magija

Tajanstvena NLO tehnologija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dolijeću Nam Kroz Vrijeme Kapije! Da bi se prevalile velike nebeske daljine potrebna je i odgovarajuća brzina, a to je najčešće spominjana – brzina svjetlosti. Albert Einstein je tvrdio da bi masa objekta koji leti brzinom svjetlosti bila ništavna. Mnogi stručnjaci na temelju teorije relativnosti smatraju da, samim tim, let brzinom svjetlosti i li većom od nje nije moguć. Ima, razumije se, znanstvenika koji tvrde da taj princip vrijedi samo za tijelo koje leti brzinom svjetlosti, a ne i za tijela koja lete brže od toga!

SVETLOSNE I nadsvjetlosni BRZINE

Fizičari su se složili da postoje čestice koje lete takvim brzinama, a to su Tahion. Postojanje tih čestica dozvoljava ozbiljno razmatranje putovanja takvim brzinama. Ruski fizičar Dolgouško je, u laboratorijskim uvjetima, izveo brzinu svjetlosti a da se uzorak-čestica nije raspala. Dokazano postojanje antimaterije u podzemnom tunelu-laboratoriju u Švicarskoj, pri brzini koja nadilazi brzinu svjetlosti i prilikom koje je došlo do mini praska, također ide u prilog tvrdnji da su takva putovanja moguća.
Matematički, što je brzina veća to je vrijeme putovanja umanjeno. Čuveni Stephen Hawking, koji čak smatra da vrijeme ne treba obavezno vezivati ​​za masu, smatra da je kod brzine svjetlosti vrijeme umanjeno za čak 87 posto i da, ukoliko se tijelo kreće većim brzinama vrijeme može miruje, odnosno da ide unatrag. Ako bi svemirski brod ili NLO letio brzinom od četiri puta bržom od svjetlosti onda bi moglo dogoditi, kako to kozmonaut Jan Nicholson kaže: ‘Posada broda koja leti brže od svjetlosti mogla bi obavi svemirski let i do udaljenih zvijezda i da se vrati na Zemlju prije nego što je poletjela ‘. Usput, da li bi to uzrokovalo vremenski paradoks? Da li bi istodobno mogle opstati dvije posade ili bi jedna automatski nestala ‘
Svi izvještaji govore o nevjerojatnim brzinama koje NLO-i razvijaju, pa mogućnost da su to objekti zemaljskog porijekla teško mogu biti prihvatljive. Danas je takve brzine na Zemlji nemoguće razviti, ali, ne uči li nas povijest da je, ono što je nemoguće danas, potpuno moguće već sutra. Prije stotinjak godina uvaženi dr Dionizius Lardner tvrdio je da vlakovi s brzinom preko 30 kilometara na sat neće moći prevoze putnike jer će ovi umrijeti, jer pri toj brzini – neće moći dišu. Danas, kao što znamo, vlakovi idu i preko 400 kilometara na sat. Tko može onda tvrditi da za jedan vijek nećemo postići ono što je, vjerojatno, neka razvijena vrsta u vasioni već postigla.

bestjelesni PUTOVANJA

Jedan od mogućih načina da se putuje brzinom većom od svjetlosti je, a to treba i pronaći, kako da se eliminira fizička masa putnika i broda pa onda tako, bez mase, putovati. Na stranu astralna putovanja ruskih astrostručnjaka (opipljiv rezultat takvih pothvata je održavana komunikacija između Zemlje i posada bez tehničkih sredstava) jer njihova ‘viđenja’ nemaju znanstvenu težinu, ali ideja o putovanju ‘bez tijela’ nije tako strana ni najortodoksniji materijalistima. Pisac Manic to ovako objašnjava: ‘Ako se određena masa može smanjiti do tog stupnja da neko tijelo više uopće ne posjeduje masu ali da ona još bude prisutna, takvo tijelo bi funkcioniralo kao svjetlo i moglo bi putovati brzinom svjetlosti’. Još daleke 1973. godine ruski znanstvenik Fridman, polemiše sa Einsteinom i pobijajući ga uz pitanje zakrivljenosti svemira i odnosa vrijeme-masa, pretpostavlja da bi tijelo koje proizvodi svjetlost moglo i samo postati svjetlost i onda da tom brzinom i ljeti.
Nevjerojatni manevri NLO-a, ubrzanja i cik-cak letenje zasigurno bi usmrtili posadu (ukoliko ona postoji) ako taj problem redukcije mase ne bi bio riješen i to tako da je masa nula, vrijeme ‘nedefinirano’, a ‘um’ prisutan. Mnogi ufolozi smatraju da su susreti s izvanzemaljcima u stvari susreti s njihovim ‘hologramima’ ili pak kontakti mentalne prirode. Zbog mogućnosti da vrijeme ide u suprotnom smjeru od kauzaljke na satu, a to ne ovisi samo o brzini kretanja objekta, moguće je da naši potomci (ili netko drugi) izmisle vremenske strojevi i tako nas obilaze.

Kada je namacka znanstvenik Šauberger radio na raketama, on je tada pisao o potrebi da se riješi pitanje energije koja treba biti čista i jeftina, zatim, utjecaja gravitacije i načina levitacije kao procesa upravljanja. Na žalost, mnoga znanstvena otkrića tijekom Hitlerove vladavine su ili misteriozno nestala ili su greškom uništena. Preživjeli znanstvenici su odvedeni u SAD ili SSSR i tamo su nastavili sa svojim radom – već 1945. godine u SAD se ispaljuje raketa koja leti tri minute, doseže visinu od 12.400 metara i razvija brzinu od 2.000 kilometara na čas.
Smatra se da NLO-i savlađuju gravitaciju tako da sami stvaraju vlastito gravitacijsko polje i time potpuno eliminiraju opterećenja. U mnogim izvještajima se podvlači prisustvo elektromagnetnog polja, što ukazuje da se time stvara antigravitacija, ukida inercija i sprečava djelovanje sile zemljine teže.

UKIDANJE MASE I GRAVITACIJE

Bivši stručnjak NASA-e Kenneth Berent ovjeren je da NLO posjeduje elektromagnetski ‘generator’ koji stvara polje antimase oko NLO-a, tako da, ukida masu NLO-a. U našoj atmosferi, smatra Berent, ti ‘izvanzemaljski’ objekti mogu bez ikakvih teškoća razviti, i to trenutno, brzine i preko tisuću milja na sat. Taj ‘plazma’ pogon nije moguć u svemiru, pa Berent misli da je tu neophodan nuklearni pogon, te deuterij i helij-3 kao gorivo. Postoji i teorija da NLO tijekom ljeta, usisava svemirski gas da bi ga u strogo kontroliranoj fuziji, koristio kao gorivo.
Gravitacija za nas Zemljane, ostaje najveći problem i, bez obzira na kratke šetnje po svemiru, rješenje nije na vidiku. Uostalom, naši fizički zakoni onemogućavaju i samu pomisao na uništenje mase ili postizanje brzine svjetlosti. Međutim, naveli smo da je dokazano da antimaterija postoji, pa možemo se ohrabrimo i razmišljamo o tome kakav bi mogao biti odnos čestica materije i antimaterije. Znamo da bi njihov susret proizveo energiju, ali ne znamo kako bismo to kontrolirali niti kako bi to upotrijebili kao pogon. Idealno rješenje bi mogla biti fotonska raketa koja bi koristila upravo svjetlost kao energiju i pogonsko gorivo.

TUNELI nazvani – TOPLE RUPE

Jedan od načina na koji NLO-i možda prelaze velike udaljenosti je korištenje takozvanih svemirskih kapija. Te hipotetske kapije nalaze se u rupama svemirskog prostora ili u krajnjim zonama zakrivljenog kosmosa ili u dodirnim točkama paralelnih galaksija. U znanstvenoj fantastici se to obično naziva vremenski skok, gdje se ne samo uvećava brzina nego se i prolazi kroz neku od svemirskih kapija-prečaca. Laički, postoji velika vjerojatnost da udaljenost nekih udaljenih točaka bude mnogo bliža nego razdaljina nekih bližih točaka u svemiru, jednostavno zbog toga što svemir nije ravna ploča.
Nitko pouzdano ne zna da li te kapije postoje, ali se pretpostavlja da ‘crne rupe’ mogu ispuniti tu funkciju. Astronomi sve češće upotrebljavaju izraz ‘tople rupe’, koja su neka vrsta predvorja ‘crnih rupa’ i gdje još vladaju određeni fizički zakoni. Ufolozi su uvjereni da su tople rupe u stvari tunel između ‘crnih’ i ‘bijelih’ rupa. Materija i energija koje crne rupe progutaju razlažu se, i ponovno se slažu u bijelim rupama, odnosno dospijevaju, u istom ili izmenjanom stanju, u drugi dio svemira, ili u neku paralelnu dimenziju.
S obzirom da znanost smatra da u crnim rupama nestaje i svjetlost, nije sigurno da NLO-i kroz njih mogu bilo kako proći. Zato je Arthur Clarke jednom prilikom izjavio da su ‘tople rupe’ tuneli koje je neka napredna civilizacija izgradila upravo zato da bi putovanje na duge staze bilo moguće.
Ipak, izgleda da je nadsvjetlosni putovanje teško ostvarivo, čak i za NLO-e. Najvjerojatnije da su dovezeni u divovskim vasionskim brodovima u istraživačke misije. Taj brod je sigurno opremljen samostalnim sustavom za održavanje života pa nema potrebe za slijetanjem, a vjerojatno to i ne želi. Na takvim brodovima se vjerojatno putuje generacijama, a NLO-i su tek istraživačke, najčešće automatske letjelice koje lete brzo, ali ne i brzinom svjetlosti. Jedan takav let s nekog od ‘komšijskih’ zviježđa bi, čak da je brzina skoro dostigla brzinu svjetlosti – trajao stoljećima.

TAJNA ELEMENTA 115

Ne bi znali kako NLO-i uspijevaju onako manevriraju i da razvijaju velike brzine i nevjerojatna ubrzanja, da nije Boba Lazara. To je stručnjak koji je radio u čuvenoj ‘Zoni 51’, tajnoj istraživačkoj bazi u pustinji Nevade koja još uvijek nema za javnost, i koji pripada plejadi znanstvenika koji tvrde da vanzemaljci pomažu vladi SAD u svemirskom programu. On je imao priliku da ispita jedan NLO i utvrditi koju vrstu energije koristi. Taj je element označio kao ‘element 115’, a opisao ga je kao težeg od ununpentij. Svoj je rad nastavio u privatnom aranžmanu, i čak je konstruirao model ‘izvanzemaljske’ letjelice. Pomoću elementa 115 moguće je stvoriti energiju ravnu nuklearnoj, a također i emitirati antigravitacionu polje.
Njegov reaktor je veličine obične lopte. Sustav propulzije je u stvari reaktor na antimaterijske. Kada se element 115 bombardira protonima on postaje ‘element 116’ odnosno antimaterija. U reaktoru se odigrava sudar čestica materije i antimaterije ali, koliko je poznato, njegov model još nije poletio. Možda i zato što nije pronađen dovoljno otporan materijal koji će izdržati te stalne mini energetske praskove.
Bob Lazar baš nije pretjerano cijenjen među svojim kolegama, ali količina negacije njegovog rada ukazuje na staru, oprobanu i istančanu praksu omalovažavanja. ‘Ljudi u crnom’ zaista postoje i očito ne vole ovu vrstu publiciteta.
Izgleda da netko na Zemlji već zna kako svladati prostor i vrijeme, ali, pitanje je samo da li je to znanje došlo u ruke pravim ljudima.

conopljanews.net

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM