Crna magija

SUNČEV znak ili PODZNAK u OVNU-novi pogled na život predstavlja jedan konstruktivan napredak ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Konačno ste se odlučili promijeniti neke stvari kod sebe, bilo da je to odjeća, stil, boja kose. Želite se usavršavate i postajete društveniji. Dosta Vam u nekim poslovima i osobnoj promociji ili popularnosti može pomoći internet kao uranovsko sredstvo. Ukoliko ste planirali započnete vježbanje, novi način prehrane, sad je pravi trenutak. Iznenadit sami sebe svojom inventivnošću.
Što je stariji to će biti skloniji da se ponaša buntovno. Sve neostvarene želje, snovi, planovi sada mogu se realiziraju. Otvara se Pandorina kutija i Ovan spoznaje sebe kao nekoga tko mora učiniti ono što želi, u ljubavi je smio kao i uvijek, ovog puta smjeliji, direktniji. Mladi Ovnovi ulaze u izvanbračne veze, pokreću društvene tokove i reforme.
Kako prelazi preko ascendenta, Uran vam donosi nove ideje, ekscentrično ponašanje, promjene u životu, mijenjanje karaktera, razvitak intuicije ili učenje astrologije. Žarko želite samostalnost i postajete sve veći invidualista, a ponekad se može javiti i egocentričnost, ali i lukavost i genijalnost.
Skloni ste ka brzom donošenju odluka i impulzivnosti, tako da se ponekad istrčite kad baš nije potrebno ni preporučljivo.
Mogući su vam manji problemi u braku, jer tada Uran pravi opoziciju u odnosu na 7. kuću, i jer je to razdoblje naglih dešavanja, a česte i životnih promjena iz korijena. U skladu sa ostalim elementima natalne karte, sve vam se pokreće ili gore ili nabolje. Sve ovo se odnosi i na prolaz kroz 1. kuću, ali kako se Uran odmiče od vrha, njegovi utjecaji postaju slabiji.
Dok Uran tranzitira preko Ascendenta rađaju se ličnosti moderne vizije i pogleda na život. Pogled je uprt u vasionu kojoj duša i um hrle. Um je opijen intuitivnim i uzvišenim spoznajama o svemiru i čovjeku. U ovom periodu čovjek se rješava na radikalne promjene svog dosadašnjeg života i svako slijedi svoju sudbinu, otkrivajući njezine namjere.
Uran će ostati u ovoj kući oko sedam godina. Pošto on uđe u prvu kuću, moglo bi doći do izvjesne pometnje u vašem životu. To nije samo zbog vanjske situacije, već ćete osjetiti želju promijeniti sebe; promjene mogu biti vanjske, kao što je jedan novi stil života, ili unutarnje – odbacivanje ranijeg ponašanja kojeg ste odlučili popraviti. To se neće dogoditi preko noći, ipak iznenadne promjene u vašem životu mogu ostaviti nepovratan trajan dojam. Trebalo bi obratiti pozornost da ovaj razvoj ostane razumljiv i vama i drugim ljudima u vašem životu. Ovo će osigurati da vaš novi pogled na život predstavlja jedan konstruktivan napredak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM