Crna magija

SUNČEV znak ili PODZNAK u JARCU-Možda ćete se morati preseliti i formirati dom u nekom drugom mjestu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako ikada željelo biti ono što nije, da prizna ono što nikome nije priznao, da uradi ono što mu je oduvijek bio san a nije se usuđivao – uradiće to. Ako treba da se preseli, da se razvede, ući u strastvenu vezu, naći novo radno mjesto, sve je moguće. Tijek njegovog života ovisi o njegovoj smjelosti i shvaćanja da sve prolazi pa i šanse koje mu život pruža.
Donosi promjene i stres u kući. Moguća je selidba ili prodaja stana. Mijenja se odnos prema roditeljima, a roditelji i djeca grade više prijateljski, nego tradicionalni odnos. Previše slobode u ophođenju jednih i drugih. Stres u kući je izvjestan, ako i kupovina novih tehničkih aparata i renoviranje kuće. Uglavnom se ovakve stvari događaju poslije brzih dogovora, jer svi traže promjene u kući.
Prolazeći kroz 4. kuću Uran vam može priuštiti preseljenje u novi stan, promjenu mjesta boravka ili odlasku u inozemstvo. Sve to može biti posljedica problema u kući ili neki sukob mišljenja sa roditeljima. Tada je moguće da u kući vlada tenzija i svaki čas može doći do nekih neugodnosti. Tada vama zavlada žela da ne budete u kući. To vam sve povećava potrebu za slobodnim životom, i obično, i počinjete živite sami.
Provjerite vodovodne i plinske instalacije (ako ih imate), kao i električne instalacije, za svaki slučaj. Najmanje jednom godišnje to neka vam uradi ovlaštena osoba, ako vi to ne znate.
U ovom razdoblju, unatoč svim promjenama kroz koje prolazite, vi ćete razviti veliki interes u pronalaženju sigurnog utočišta gdje ćete moći doživjeti toplinu. Događaji će sada služiti da stave novo svjetlo na vaš dom i na kontakte s roditeljima. Možda ćete se morati preseliti i formirati dom u nekom drugom mjestu ili će vaši odnosi s roditeljima dobiti drugi kvalitetu. Možda ćete poželjeti biti neovisni i dobiti priliku za važne promjene, stavljajući vaš novi koncept života u praksu.Čak ako u početku teško prihvatiti reforme u vašoj neposrednoj sredini, jasno je da će Uran napadati okorjele strukture. Nakon što protekne neko vrijeme, vi ćete cijeniti sve ono što vam se dogodilo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM