Crna magija

Strijelac-Mjesečni horoskop za prosinac 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Predispozicije za ljubav tijekom ovog razdoblja? Iskrno, ne baš bajne. S jedne strane, Sunce u vašem znaku u aspektima koje pravi i Mars koji baca dobar “pogled” na vaš polje ličnosti, davat će vam jednu dosta intenzivnu, pokretačku energiju. Ono što nije dobro jest ulazak planeta ljubavi u polje tajni, što se svakako mora odraziti, na jedan ili na drugi način, i na one koji su slobodni i na one koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Bukvalno, sve ovo bi moglo označiti s jedne strane potiskivanje ljubavi u drugi plan i stavljanje inicijative na neke druge osobne prioritete. Ovo je jedna mogućnost koja svakako neće doprinijeti kvaliteti vašeg ljubavnog života ukoliko ste sami, a ako imate partnera, doći će do izvjesne distanciranosti i zahlađenja. No, postoji ovdje i drugi slučaj koji je u isto vrijeme i interesantniji, ali i teži. To je, naravno, mogućnost ulaska u emotivne odnose koji su prikriveni od očiju javnosti. Ako ste slobodni, možete se uplesti u odnos s osobom koja je zauzeta i za koju ste svjesni da vam ne može donijeti ništa više sem neobaveznosti i jakog seksualnog intenziteta. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera – distanciranost koja postoji između vas dvoje uticaće na to da se upletete u nešto što vam donosi živost i što vas pokreće. Neki od ovih odnosa će trajati jako kratko, ali opet postoji mogućnost utjecati na vaš trenutno partnerstvo. Sami razmislite što vam je činiti i da li vrijedi riskirati ono što imate.

posao

I poslovna situacija neće mnogo odstupati od emotivnog dijela. Interesantno je što sve izgleda kao da ćete uspjeti jako brzo doći do onoga što želite, a to je neka vrsta samopromocije ili pak jaki ugovori sa suradnicima koji vas vode u materijalnu sigurnost. Ne sporim da će svega ovoga biti, ali onog najkrucijalnijeg, što vam je u ovom trenutku toliko potrebno – novca – biće mnogo manje nego što očekujete. Taj momenat vam nikako ne odgovara i vjerojatno će pojedini provesti teške trenutke u razmišljanjima što i na koji način da urade da bi pokrenuli ovaj segment. Jednostavno rečeno – nećete ostati baš bez dinara, ali će sve naplate ići teško, čak i priljevi novca od redovnih poslova. No, ovo ne znači da i dalje ne trebate da dajete sve od sebe, jer će se vaš trud tijekom prosinca ipak isplatiti, samo u mjesecima koji tek dolaze. I vama stoji preporuka da širite svoje poslove i pokušavati s komunikacijom sa stranim tvrtkama i inozemnim ulagačima. To će vas osigurati na duže vrijeme.

Zdravlje

Prisustvo Sunca u vašem znaku u prve dvije dekade ovog mjeseca uticaće u pozitivnom smislu na vas. Posljednjih desetak dana mjeseca donose vam blagi pad energije, ali ne vjerujem da će se ovo u većoj mjeri odraziti na vas. Jedina preporuka bi bila da se odmarate malo više.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM