Crna magija

Sedna u aspektima sa Merkurom / Aspekti Sjedne

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Odluke su u većoj mjeri pogrešne. Osoba upada u zablude, baš kao u dijelu mita u kom se Sedna odlučuje za brak sa čovjekom-pticom.

Osoba s ovim aspektom je lukava, ima sklonost da se pretvara i da nije iskrena, baš kao što se i drugi suprug Sjedne lažno predstavlja, kako bi je odveo. Uvijek je Sedna duh koji je nezadovoljan, osim u smirenom stanju, u okolnostima kojima samostalno upravlja.

Postoji naglašena opasnost od ranjavanja ruku, prstiju, opasnost u prometu, od morskih putova, pri kišnim uvjetima, moguće su ozljede posebno prilikom putovanja. Stradanja kućnih ljubimaca. Kvadrat bi bio opasniji, aktivniji.

Povoljan aspekat Sjedne i Mekrura je naglašen kod ljudi koji imaju jako razvijenu intuiciju, mogu biti kreativni i maštoviti, u sferi mentalnog stvaranja. Ovim aspektom se mogu pohvaliti i ronioci, oni koji putuju duboko ispod vode, što može biti njihov hobi ako je u 5. kući, gdje oni vide jako bogat životinjski svijet koji Sedna daruje. Putovanja podmornicama, kroz more, povoljno za otkrivanje tajnih stvari, psihološka sposobnost da se otkriju talenti, pjesništvo. Kao što je Neptun Bog mora, duh koji upravlja morskim životinjama je Sedna – zato je jedino dobro mjesto Sjedne u svijetu tajni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM