Crna magija

Rx MERKUR-Fiksna zvijezda ALGOL

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu pozicija ASC-a ili drugih natalnih pozicija OSOBNIH PLANETA u odsječka od 18 ° do 28 ° Bika, ili sekundarno Vaših osobnih planeta aktiviran taj odsječak FIKSNIH zodijačkih znakova Lav, Škorpion, Vodenjak ovaj period će se odnositi na Vas i unijeti trajne promjene u Vaš život.
U slučaju da su aktivni segmenti od 18 ° do 28 ° Djevice ili Jarca, možete biti nešto spokojniji jer će Rx Merkur kreirati TRIGON sa Vašim natalnim položajima, i otvoriti prostor za razmatranje s ciljem razmatranja tokova i okolnosti koja će rezultirati benefičnijim razinama dogadjaja.

Fiksna zvijezda ALGOL
Sazveždje Persei, nalazi se 26 ° 10 ‘Bika
Algol predstavlja glavu Gordone Meduze, koju je ubio Perzej. Meduza, jedina smrtna od tri sestre Gordone bila je najprije divna djevojka, ali joj je Atena pretvrila kosu u zmije koje sikću, pošto je u jednom od njenih hramova rodila Posejdonov (Neptunovu) djecu, Hrisoara i Pegaza. Tako je stekla stravičan izgled, pa bi se svatko tko bi je pogledao pretvorio u kamen.

Algol je bijela, vešestruka i promjenljiva zvijezda koja obilježava Meduzinu glavu u Persejevoj ruci. Promjer joj iznosti 1.705.540 kilometara, a gustoća joj je neznatno manja od gustoće pluta. Algol dolazi od Ra’asu-i-Gul, tj. Demonova glava, a druga imena koja se takodje često koriste su i Kaput Algul i Kaput Meduze. Kod Židova je bila poznata kao Lilit, pošto je ovaj noćni krvolok proglašen za Adamovu prvu ženu, a kod Kineza kao Cei Še, ili “Sabrani odredi”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM