Crna magija

Runa Ur, URUZ-Povijesni pogled

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Auroks (auroh) je vrsta ogromnog Europskog divljeg vola (opisivan je kao nešto manji od slona), koja je istrijebljena paralelno s europski bizon; posljednji auroks je umro zaštićenoj šumi u Poljskoj, početkom sedamnaestog stoljeća. Auroks ima jako malo veze s današnjom stokom, i nije imao gotovo nikakve veze s udomaćenom stokom svog razdoblja. (Slika uz poruku – Auroks – rekonstrukcija vjerojatnog izgleda, i rekonstrukcija roga) Auroks je vrlo važna životinja za sve Europske narode; ne samo što je njegova slika jedna od najčešće nalaženih na zidovima pećina, on je također bio jedna od glavnih divljači na stolovima kroz stoljeća. Iz njegovih rogova se pilo, u njih se puhalo, i to su oni čuveni veliki krivi rogovi (ponekad i po dva metra dugački) koji se mogu vidjeti na srednjovjekovnim slikama. U mnogim plemenima stare Europe (uključujući tu i slovenska) lov na Auroksa je bio ritual koji je razdvajao dječaka od muškarca; ulovljeni auroh je bio simbol hrabrosti I ulaska među plemenske lovce. Julije Cezar je u svojim opisima Germanije sadrži i opis lova na auroha, koji možete pogledati.

Runske pjesme koje su ko zna koliko puta prepisivane očitavaju nestanak ove životinje: mada je Auroks poznat piscu Stare Engleske runske Pesme, on je bio već dugo nestao u doba kada su Nordijska i Islandska napisane / posljednji put prepisane s izmjenama. U Skandinaviji, riječ je počela označava sobova, koji je preuzeo i značaj kao najvažnija lovina; u Islandu, gdje su i sobovi bili nepoznati, nepoznatim putem riječ je počela značiti “kiša.”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM