Crna magija

Retrogradni Saturn u Jarcu-Spremni ste izađete iz ludog ritma, i prestati raditi tako puno ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U astrološkoj simbolici Saturn je vladar vremena, autoriteta, odgovornosti i discipline, a kuća kojom vlada iu kojoj se nalazi u natalnom horoskopu determiniše status ovih životnih oblasti.

Kada je u natalnom horoskopu Saturn direktan procesi sazrijevanja teku spontanije, prihvaćaju se sa zrelim odgovornim stavom, dok njegova retrogradnost ukazuje na često prisutne životne poteškoće i ponavljanja životnih situacija, u životnim segmentima koju opisuju kuće vašeg natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkom znaku Jarca.
Povoljni aspekti ukazuju na potencijalnu podršku pri rješavanju realne pitanja, a negativni na situacije koje osporavaju razrješenja, dinamiziraju i kompliciraju situaciju.

Tranzitni Retrogradni Saturn nas ohrabruje na osmotirmo duboko potisnute želje, i sagledamo ih iz nešto drugačije perspektive. Ovo je zapravo sjajna prilika da dozvolimo da okolnosti nijansiraju odluke koju smo već počeli odlagati, ili da još jednom procijenimo napredovanje. Radite li na projektu koji zaista smatrate izuzetno značajnim, da li ga iz ove vremenske točke smatrate i dalje važnim, hrlite li i dalje ka istom cilju? Možete li nešto ipak promijeniti u svom pristupu kako biste konkretnije prigrlili uspjeh, u koji ste već pomalo počeli sumnjate?
Stoga ukoliko na 20 ° Jarca u vašem natalnom horoskopu ima pozicioniranih osobnih planeta ili kutova uočit ćete prisutnost ovog tihog malefika. Sama suština retrogradnosti je u motrenju dubokih unutarnjih procesa, stoga oni nisu dovoljno uočljivi u vanjskom svijetu, pa se ovaj rad odvija tiho i naizgeld neprimjetno. Definirajte s kojim blokadama ste se suočili nedavno, iu kojim područjima se dogadjaji ne odvijaju očekivanim tijekom.
Da li je sada trenutak da zastanete i kopate malo dublje jer je neophodno da uložite dodatno vrijeme i napor? Iako je ovaj proces zahtjevan i trajan, i možda biste radije u ovom intervalu energiju posvetili drugim temama, imajte povjerenja u životne procese. Zastanite, prepoznajte ovaj značajan dio životnog puta. Fokusirani na osobne ciljeve i planove, vjerojatno nikada ne biste odabrali da se posvetite napornim zadacima koji vas vode bliže svemu što je potreba vaš Duše.

Saturn konjunkcija Južni Mjesečev čvor
Vrlo je posebno i neobično u vezi ove faze retrogradnog Saturna je što će tijekom čitave faze retrogradnosti biti pridružen konjunkcijom s Južnim mjesečevim čvorom. Lunarni Čvorovi su ključne karmičke točke u astrologiji, a Južni čvor predstavlja točku udobnosti, vaše navike, mjesto na koje se povlačite kada život postane težak. Južni čvor je pokazatelj svega što nije povoljno za vas, i kuća u kojoj je pozicioniran ukazuje u kom pravcu je neophodno raditi kroz oslobadjanje ili otpuštanje.
Njegujte na mentalnom nivou ovu simboliku, jer kako Saturn kreće retrogradnim hodom ne samo da će kreirati konjunkciju sa Južnim čvorom, već će tako rame uz rame nastaviti se kretati kroz zodijački krug tijekom čitavog ljeta. Vrijeme u kojem će se ponovo Saturn odvojiti od Južnog mjesečevog čvora je Rujan
Južni mjesečev čvor je na natalnom razini signifikator motivacija prisutnih na dubljim razinama podsvijesti, koje potječu iz prošlosti i imaju tendenciju da opstaju čak i kada više nisu relevantni ili odgovarajući za proces, indivdualno situaciju ili prilike natusa.
Prisutan je ovog puta prilično neobičan simbolizam, ipak osmatrajući pojedinačno Saturn i Južni mjesečev čvor primijetit ćete prilično opozitne arhetipove. Priroda Saturna je nepopustljiva i odlučna, on stavlja na put preporeke opipljive i čvrste. Sa druge strane pozicija Južnog mjesečevog čvora je mjesto osobne percepcije životnih područja na kojima imate osobni doživljaj ograničenja, mjesta na kojima padate iznova, ili na kojima je neophodno da iznova dajete.

Evo par ideja o tome što se može dogadjajti u periodu koji je pred vama:
* Percipiraćete se kretati unatrag, ili ste zaglavljeni
* Lekcije savladavate na teži način
* Ponovo podliježete starim lošim navikama i osjećate se bespomoćno, razočarano
* Ponovo se suočavate sa zaprekama i tragate za alternativnim rješenjima
* Dosta vam je osjećaja zaglavljenosti odlučnošću promijeniti pristup
* Spremni ste otpustite strahove, sumnje, navike koje kreiraju nezadovoljstvo
* Nešto u vasm životu ne funkcionira i spremni ste da se prestanete trudite
* Neophodno vam je više vremena za sebe, žudite za mirom i tišinom
* Spremni ste izađete iz ludog ritma, i prestati raditi tako puno
* Spremni ste se prepustite cestama potrage za razvojem spiritualnog, i stavite u drugi plan težnju za materijalnim

Kada jednom posegnete u poigravanje s beskonačnim nizom simbola Saturna, Južnog čvora, natalnih kuća i znakova u kojim su pozicionirani i kojima tranzitiraju ovog ljeta shvatit da su oni primjenjivi u skoro svim životnim područjima.
Iznimno kompleksan zadatak je definiranje apsolutnog odgovora na pitanje što će ova faza Saturnovog retrogradnog kretanja donijeti vama, što djelomično ovisi od vas i od aktualne situacije, od osobnog stanja, mentalne i duhovne snage, zadataka koje ste savladali do ovog trenutka.

U svakom slučaju ova kombinacija vas poziva na provjeru stvarne situacije, osmotrite koji to porivi vas drže u status quo situaciji, i što je potrebno da naučite, otpustite i krenite naprijed. Možete osjećati da ste zaglavljeni izmedju kamena i stijene, i da zapravo svaki izbor koji napravite nosi izvjesna odricanja i negative fasete su neizbježne. Ipak nakon što promijenite perspektivu Sagledaćemo situaciju drugačije.

Ne forsirajte ništa ukoliko nedostaje osobni osjećaj udobnosti s odlukom. Budite strpljivi i razmatrajte najbolja moguća dugoročna rješenja. Ovo je idealno vrijeme stvoriti plan koji će vam pomoći da se lagano ali sigurno uhvatite u koštac s aktualnim problemom. Cilj je da ostanete na stazi rješavanja do rujna kada se Saturn razdvaja od Južnog mjesečevog čvora i kreće direktnim hodom.

Slijedi koncizan podsjetnik kroz koji možete sagledati područja u kojima ćete osjetiti utjecaj Saturna i Južnog mjesečevog čvora. Kako biste sagledali kompletnu sliku definirajte ugrožene oblasti sa pozicije Sunčevog i Ascendentalnog znaka.

Jarčevi – I kuća – osobni ciljevi, fizičko tijelo, identitet – osobna percepcija sebe
Vodenjak – XII kuća – duhovno povlačenje, psihosomatsko zdravlje, rad na unutarnjim procesima
Ribe – XI kuća – prijatelji, grupe, društvene teme, nade i želje
Ovan – X kuća – karijera, profesionalni poziv, status i reputacija, odnos s autoritetima
Bik – IX kuća – putovanja, studije, životna svrha
Blizanci – VIII kuća – udružene financije, djeljivi izvori, skriveno i misteriozno
Rak – VII kuća – emotivni i poslovni odnosi, ugovori, javni neprijatelji
Lav – VI kuća – radno mjesto i svakodnevna rutina, životni stil, fiziološko zdravlje, služenje drugima
Djevica – V kuća – djeca, kreativnost, ljubavne afere, sreća, zabava
Vaga – IV kuća – dom i obitelj, porijeklo, zavještanje
Škorpion – III kuća – komunikacija, braća i sestre, komšije, govor i kratka putovanja
Strijelac – II kuća – novac, osobni prihodi, vrednovanje sebe

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM