Crna magija

Retrogradni Merkur-trojstvo duše, duha i materije čini Merkura najvažnijom planetom za prihvaćanje cjelokupnog životnog iskustva ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prema tradicionalnom tumačenju, Merkuru se pridaje pozicija vladara nad svim oblicima komunikacije. Njegov simbol, koji se sastoji od kruga duha koji se nalazi između polumjeseca duše i križa tvari, pokazuje da čovjek postiže jedinstvo ovih triju suštinskih dijelova kroz saznanje kako da se integriraju u cjelinu njegovog kreativnog izraza. Polumjesec na vrhu simbolizira dušu koja se aktivno pretače u duh koji teži da se ekstrovertno manifestira, spuštajući svoje ideje u križ tvari. Da bi ovaj proces funkcionirao, čovjek mora shvatiti da cjelokupno znanje dolazi s najviših planova i postupno se spušta ka najnižim. Kada je čovjek usklađen sa sobom, unjegovoj duši nastaje svekoliko znanje i tada, kada prodre duh, traga zastalno izražajnošću svoga tijela, a odgovore na zahtjeve fizičkog tijela vidi u okolnom svijetu. Stoga, čovjekov izraz uvelike ovisi od percepcije stvari, kao i duha, odnosno njegovog tijela.

Cjelokupna percepcija je u velikoj mjeri u domeni Merkurove vladavine. U tom smislu, čovjek može iskoristiti silu Merkura da bi dobio iskustvo svoje duše, izrazio duh ili zadovoljio prohtjeve tijela. Može se u potpunosti aktivno izraziti u božanskoj suštini i tako cijeli svijet sagledati kao svekoliko iskustvo duše. Može težiti da se aktivno izrazi kroz duh, bojeći na taj način percepciju svijeta oko sebe kao živi pokretni kaleidoskop života. Treća mogućnost je težnja da cijeli izraz uporabi za zadovoljenje svojih fizičkih potreba. Stoga, svijet oko sebe može vidjeti kao materijalan i fizički. Kompletna osoba je u stanju sve to učini. Međutim, većina ljudi bira jedan vid izražavanja kao važniji od drugih. Kada je kretanje Merkura retrogradno prirodni prioritet duše nad duhom i duha nad materijom se preokreće. Osoba se najviše bavi formom svog života, kao i prihvaćanjem forme svih stvari oko sebe. Tada reagira na duh kroz percepciju takve forme koja ili odgovara ili se suprotstavlja idejama forme koje je postavila u sebi tijekom ranijih inkarnacija. Na kraju, kada je forma zadovoljena a duh aktiviran, ova osoba se zadovoljavaformom i otvara sebi doživljaj duše. Ovo trojstvo duše, duha i materije čini Merkura najvažnijom planetom za prihvaćanje cjelokupnog životnog iskustva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM