Crna magija

Retrogradni Mars-Pripadnici zodijačkih znakova Ovna ili Škorpiona biće pod najdramatičnijim utjecajem tijekom ove faze ……

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jedan od POVOLJNIH NAČINA iskoristiti Marsovu retrogradnost bilo je prisjećanje ranijih problematičnih situacija, usuglašavanje novih procesa, vraćanje na teme upravljanja izazovnim i kriznim situacijama, usavršavanje mehanizma pravovremene obrane, SPOSOBNOST samomotivacije ĆE BITI U PRVOM PLANU … Korištenje pasivno agresivnih tehnika manipulacije biće vrlo aktualne, a ukoliko po prirodi niste asertivan tip tijekom ove faze ćete prečesto prepoznavati situacije u kojima se budi Vaš instinkt za obranom.
Kakav god pristup da ste osmisliti za ovaj period biti usmjereni na pažljivo uočavanje mogućih konflikata i nesporazuma, i pravovremenu prevenciju. Ukoliko planirana taktika ne donosi željene rezultate ili je možda neprimjerena situaciji, bijes će nastaviti tinja u vama sve do kraja Marsove faze retrogradnosti, i eksplozija je očekivana čim Mars krene izravno.
U vrijeme Marsove retrogradnosti i Merkur se kretao retrogradnim hodom od 28.04. do 22.05.

MARS je bio u retrogradnom hodu kroz zodijački znak Strijelca do 27.05., Potom nastavlja svoj Rx tranzit kroz zodijački znak Škorpiona do 30.06., Kada kreće IZRAVNOM hodom.
Prvih dana kolovoza (03.08.) Mars ponovno ulazi u zodijački znak Strijelca, a 23:08. napušta aflikovani zodijački segment.

Ukoliko ima natalnih pozicija u odjeljku od 20 ° Škorpiona do 10 ° Strijelca, ili je pozicijom vaših osobnih planeta aktiviran taj odjeljak zodijačkih znakova Bik, Lav, Vodenjak, ovaj period će se odnositi na Vas i unijeti trajne promjene u Vaš život.
U slučaju da su aktivni segmenti od 20 ° Raka ili Riba, do 10 ° Ovna ili Lava možete biti nešto spokojniji jer će Rx Mars kreirati TRIGON sa Vašim natalnim pozicijama.
Ukoliko je Vaš natalni Mars retrogradan LJETNI INTERVAL će unijeti dugoročne promjene u Vaš život, ali će se one vremenom pokazati kao značajni benefični čimbenici i tihi pokretači dubokih procesa transformacije.

Faze Marsove retrogradnosti indikatori su da je vrijeme da usporite s aktivnostima – onaj djelić vaš impulzivne prirode (opisan natalnim kućama čiji su vrhovi u zodijačkim znacima Ovna i Škorpiona) sada će Vam pružiti priliku da jasnije odredite dugoročne životne ciljeve i usmjeravajući se ka realizaciji zrelije postavite prioritete. Pobrinite se da jasno definirate odredište i osigurajte resurse, bit će iznimno važno da kontolise strasti i burne reakcije na provokacije, i usmjerite ih u pozitivnom pravcu. Osvijestite sav značaj stabilnosti u odnosima jer je ovo ujedno i snažan ugrožavajući aspekt koji će mnoge odnose dovesti do same točke pucanja.

Marsova retrogradnost je ciklički, i ponavlja se svake 2 godine, a kako biste odredili segmente koje će ugroziti morate definirati kuće vašeg natalnog horoskopa čiji su vrhovi u zodijačkim znacima Ovna i Škorpiona, poziciju natalnog Marsa u kući, znaku aspektima i dispoziciji. Ova specifična faza pružit će vam pregrš mogućnosti prilike sagledate iz sasvim novog kuta, i prepoznate elemente koje biste inače zanemarili i starali nevažnim ili beskorisnim. (PRIKUPLJANJE I SELEKCIJA). Obzirom da je utjecaj Marsa malefičan ova Retrogradnost može pojačati njegovo nepovoljno djelovanje, uz tendenciju da umjesto uobičajenih uzburkanih emocija ova faza bude obilježena usporenim reakcijama, okrenutosti spoznavanju dubljih razine poriva, ali i posljedica koje bi tipovi Marsa (Ovnovi i Škorpioni) prvobitno zanemarili. Generalni impulsi Marsa će biti usporeni, produbljeni, i sadržavat odredjenu dozu energije Plutona. Retrogradni Mars u sebi zapravo u najvećoj mjeri nosi simboliku srodnu energiji Atene Palade – svaki korak pažljivo proučava i strateški planira prije prvog koraka realizacije.

Jedna od čestih uopćenih faseta retrogradnosti Marsa je preispitivanje kvalitete seksualnog života – veze koje se temelje na seksualnoj privlačnosti brzo će gubiti na kvaliteti, dok će se iskre stare ljubavi sada intenzivirati i takvi odnosi će započeti da poprimaju obrise stabilnih veza. Libido će generalno biti dosta snažan, s vrlo naglašenom tendencijom za kratkotrajna nova seksualna iskustva.

Obzirom da je Mars snažnije pozicioniran u zodijačkom znaku Škorpiona, u odnosu na zodijački znak Strijelca, osporiće arhetip inicijativnog Marsa koristeći konstruktivne aspekte ovih tranzita. Stoga je ovo izuzetan interval koji treba iskoristiti za ojačavanje onih životnih segmenata koji su pod njegovom vladavinom, ili pod utjecajem aktuelenog tranzita. Teme koje pokrenuti u fazi retrogradnog Marsa za neke će biti fokus frustrirajućih događaja, dok će samo u rijetkim pojedinim slučajevima zaista utvrđivati ​​temelj dugoročne stabilnosti.

Pripadnici zodijačkih znakova Ovna ili Škorpiona biće pod najdramatičnijim utjecajem tijekom ove faze.
Ovnovi će pomalo zbunjivati ​​okruženje nešto blažim pristupom koji nije tako tipičan za njih, manje će inzistirati na tome da se situacija razvija onako kako su oni zamislili.
Oba tipa će sada biti u situaciji da se povuku i sa izvjesne distance procjene teme koje ih od sredine veljače preokupiraju. Biće strpljiviji u iščekivanju povoljnog razvoja okolnosti, prije nego što oni načine prvi korak, otvoreniji za sugestije i implementaciju novih modela poslovanja. Moguće je da u ovoj fazi neće tako jasno spoznavati bijes koji se tiho akumulira u ovoj fazi, u izražavanju te netipične pasivnosti zapravo aktivan je tok procesuiranja i obrade novo otkrivenih informacija. Tek kada se Mars pokrene direktnim hodom vrijeme je za planiranu AKCIJU.

Za tipove koji nisu pod vladavinom Marsa ovaj ljetni interval može proteći poprilično spokojno, nedostajat uzbudjenja i uobičajenih aktivnosti. Prisutnije će biti nestrpljenje i potreba da forsiraju razvoj odredjenih tema kako bi ih definirali i sproveli u djelo, forsirajući projekt ili inzistirajući na momenatlnoj reakciji, što je svakako nepovoljno za ovo ljeto.

Jedan od POVOLJNIH NAČINA iskoristiti Marsovu retrogradnost je prisjećanje ranijih problematičnih situacija, usuglašavanje novih procesa, vraćanje na teme upravljanja izazovnim i kriznim situacijama, usavršavanje mehanizma pravovremene obrane, SPOSOBNOST samomotivacije ĆE BITI U PRVOM PLANU … Korištenje pasivno agresivnih tehnika manipulacije biće vrlo aktualne, a ukoliko po prirodi niste asertivan tip tijekom ove faze ćete prečesto prepoznavati situacije u kojima se budi Vaš instinkt za obranom.
Kakav god pristup da ste osmisliti za ovaj period biti usmjereni na pažljivo uočavanje mogućih konflikata i nesporazuma, i pravovremenu prevenciju. Ukoliko planirana taktika ne donosi željene rezultate ili je možda neprimjerena situaciji, bijes će nastaviti tinja u vama sve do kraja Marsove faze retrogradnosti, i eksplozija je očekivana čim Mars krene izravno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM