Crna magija

Pun Mjesec STRIJELAC / BLIZANCI-Kako će PUN MJESEC na osi 25 ° Strijelac / Blizanci utjecati na vas?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova neobična Lunarna eklipsa odvija se na finalnim stupnjevima zodijačkih znakova Strijelca i Blizanaca, stišavajući energiju koja unosi promjene u vaš život, na način koji nikada niste smatrali da je dostupan. Ova Junska lunarna eklipsa pokrenut čitav niz događaja u vašem životu, naglasit sve na što se ne želite više osloniti pa krećete naprijed.

Ova lunacija primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za osobnim rastom, želje za ekspanzijom, dok na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom promjenjivom znaku ukazuje na oslobađanje od discplinovanih stanja koji održavaju svijest, ali i na izvjesnu spremnost za sazrijevanje.

Pun Mjesec u promjenjivom znaku STRELCA odličan je za društvene kreiranje novih prilika za rast. Na stabilnoj udaljenosti s Jupiterom u Strijelcu podržava donosi val otvorenosti za nove puteve. Ovo je rizičan interval za sklapanje ugovora, dobro provjerite točnost informacija koje dobivate.

Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 25 ° znaka Strijelca ili Blizanaca (i sekundarno drugih varijabli znakova Djevica i Ribe), a posebno ukoliko se u konjukciji sa 25 ° nalaze Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, kutovi Vašeg osobnog natalnog horoskopa ( I, IV, VII, X) ili vladari navedenih kutova, ova lunacija će biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu tijekom narednih 6 mjeseci.

Takodje obratite pažnju i na natalne DVE kuće Vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalazi 25 ° zodijačkih znakova Strijelca i Blizanaca), jer će i one ukazivati ​​na području unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskolu sa postulatima dominantnih figura. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja., Stoga želja da se dostigne maksimalna točka socijalne pravde i pravičnosti naglašava i značaj osmatranja svijeta iz točke “Ega”, nije više dio jednadžbe. Ipak, kako je Mjesec danas u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između osjećaja za odnose, s impulsima za promjenu.

PRIMARNO PUN MJESEC 25 ° STRELCA Div čudovišnih dimenzija. Maska koja predstavlja lice nitkova.

SUNCE 25 ° BLIZANCI Prostrana soba puna skupocjenog namještaja i nekoliko ogledala. Nekoliko mladih ljudi u prodavaonici. raspravlja i razmjenjuje mišljenja o batinama.

ASC Karte PUNOG Mjeseca na 2 ° DEVICE Slon sa utvrđenjem na leđima. Čovjek s kacigom, radi sa znanstvenim instrumentima.

IC 25 ° ŠKORPIONA Mladež. Čovjek pliva na nemirnom moru.
MC 8 ° BIKA Slon. Lijepa žena vodi dijete za ruku i usput bere cvijeće.

Vladar Mc-a
MARS 20 ° RAKA Kralj jaše konja. Bled Mjesec promiče kroz oblake, otkrivajući napušteni brod na moru.

Vladar Ic-a
VENERA 10 ° BLIZANACA Trokut čija je baza 3/4 dužine njegove stranice, ima malu kružnu figuru na vrhu svakog kuta. Grupa cigana okupljena oko kotla u kome se sprema hrana.

* Vladari oporbe Mjesec / Sunce su Rx JUPITER 18 ° STRELCA i MERKUR 19 ° RAKA
Rx JUPITER 18 ° STRELCA Čovjek u čamcu na jezeru. Zmija u vatrenom krugu.
MERKUR 19 ° RAKA Velika zgrada sa granitnim zidinama, nejasno i tamno izgleda. Konjušar jaše svetog konja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM