Crna magija

PRVA ČETVRTINA MJESECA / Lunarni tip osobnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

PRVA ČETVRTINA (ratnik / junak, graditelj / poduzetnik)
Mjesec se nalazi pola u svjetlu, a pola u tami i predstavlja borbu svjesnog i nesvjesnog, osobnog i kolektivnog, prošlosti i budućnosti. Svjetlo je u porastu i osnaženo, spremno je iskoristiti svoju moć, kako bi stvorilo red iz kaosa. Energija je usmjerena ka izgradnji novih struktura političkog, gospodarskog ili intelektualnog tipa.
Tip osobe prve četvrtine, je na neki način osudjen na mitsku borbu izmedju slobodne volje i sudbine, svjetla i tame. Glavna životna pitanja koja ga prate su: koliko da dozvoli silama da nadvladaju ličnost tj. koliko treba da se trudi obvlada silama sudbine kako bi kreirao novu, samostalnu ulogu, poput mitskih heroja u sukobu sa bogovima.
Ovo je tip osobe snažne volje i moćne individualnosti, rodjeni je borac ogromnih unutarnjih previranja i konflikata. Ali njegove realne bitke uvijek se odvijaju na bojištima “vanjskog” svijeta, jer neprestalno nastoji uspostaviti novi poredak nasuprot onim pogrešnim ili zastarjelim, prevazidjenim ili previse ograničavajućim strukturama društva.
Put ratnika nikad nije i ne može biti lagan, jer se na tom putu mora susretati i sa svojom tamnom stranom ličnosti u bezbroj formi njenog ispoljavanja. Silni konflikti će se beskonačno ponavljati, ali će i stvarati sve složenije forme, sukobi će postajati sve veći i opasniji, a neprijatelji sve brojniji ili moćniji, sve do trenutka osvještavanja u kome će svjetlo svijesti u potpunosti osvijetliti tamu. Da bi u tome uspio, svoju snažnu i divlju volju mora upotpuniti disciplinom i strpljenjem, čvrstim insistiranjem na humanosti i toleranciji, jer samo dostignute vrline predstavljaju realne nagrade i priznanja na putu ovog ratnika.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM