Crna magija

PROGNOZA ZA datum / mjesec / godinu BROJ 5 (numerologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pri oslobadjanju od sputavajućih pravila u potrazi za znanjem i iskustvom, broj Pet kreće na uzbudljiv put ispunjen brojnim otkrićima.
To je broj koji se pojavljuje točno na polovici našeg puta od Jedan do Devet. Riječ je o važnom broju u smislu postajanja i pomaka od onoga što smo izgradili prema mogućnostima svega što bismo mogli postati.
Broj Pet funkcionira u zračnom elementu i prvenstveno je broj uma i razuma, koji pomiče granice znanja i novo znanje prenosi svijetu. Uz grozničavost koja prati izvršenje tako važnog zadatka, vidimo kako je na putu do znanja zbog predubokog i prebrzog uranjanja u neznano moglo doći do stereotipa “ludog znanstvenika”.
Broj Pet zna biti nemiran, nestrpljivo žudi za promjenom, zanima ga kako stvari funkcioniraju i kako je to znanje moguće iskoristiti, ali ne zaboravlja osjećaj odgovornosti, tako teško poučen prethodnim broje Četiri. Put do spoznaje broja Pet često poprima oblik iskušavanja i prosuđivanja mnogih vidova života. Prilagodljiv je i zanima ga nov način uočavanja postojećeg, ali ga ne zanima promjena samo promjene radi. Želi se oslobodi ograničenja onoga što smatra tradicionalnim ili konvencionalnim životom, što ne znači da misli kako stare vrijednosti treba odbaciti. U njemu zapravo postoji sukob izmedju želje za oslobodjenjem od sputanosti i ponovnog budjenja emotivnog dijela svog bića, što ponekad ostavlja dojam sentimentalnosti. Suočen s tim sukobima i nebrojenim izborima, broj Pet zna i da posustane, a nepokretnost i odlaganje mogu često postati problem. Tradicionalno se broj Pet simbolički prikazuje u obliku peterokuta. To je “pouzdani” kvadrat broja Četiri narušen dodatkom još jedne stranice, što unosi nestabilnost i kretanje. Nesputan konvencijama, Pet vidi nove mogućnosti u postojećim strukturama i to oduševljeno prenosi drugima.

UKOLIKO želite ići korak dalje u razumijevanju numeroloških ciklusa izračunajte vaš Osobni dnevni numerološki kod, a zatim dodajući mu Dnevne numerološke vrijednosti pročitajte prognozu za taj dan.
Osobni numerološki kod dobiva na sabiranjem datuma vašeg rođenja i svođenje odredjenih numeroloških sekvenci na proste brojeve (posebnu pažnju obratite na vrijednost dvoznamenkastih brojeva iz kojih svodite na jednosifreni).
Npr 10:03. 1977.
Bioritamski broj 10 + 3 = (13) 1 + 3 = 4
Generacijski broj 1 + 9 + 7 + 7 = (24) 2 + 4 = 6
OSOBNI BROJ 4 + 6 = (10) 1 + 0 = 1
Numerološki kod osobe rođene 1977/3/10. je 461

Dnevni numerološki kod dobiva dodavanjem dnevne brojčane vrijednosti svakoj pojedinačkoj cifri iz numerološkog kod.
Numerička vrijednost datuma 18.08.2011. je 3 (1 + 8 + 8 + 2 + 1 + 1 = 21 = 3)
Nakon što vrijednost 3 saberete sa svakom pojedinačnom cifrom iz Osobnog numerološkog kod dobivate Dnevni numerološki kod 794, i možete pročitati prognoze i dnevne preporuke za svaki od navedenih brojeva u sekciji Numerologija – Prognoze.

Dnevne aktivnosti takodje možete planirati tako što Dnevnom numerološkom kodu dodati broj ČASA u kom planirate važan događaj
Ako vaš datum rođenja 1977/3/10., I planirate važan poslovni sastanak 18.8.2011., U 14 časova PROGNOZA 461 + 3 = 794 + (14) 5 = 359 je Vaša Osobna Numerološka vrijednost 14 sata, dana 18. Kolovoz 2011. godine.

Iako je sam sustav dobivanja numeroloških kodova pojednostavljen, pri tumačenju je potrebno dodatno razmatrate sinergiju dobivenog koda (satnog, Dnevnog, mjesečnog, Godišnjeg) s Vašim osobnim numerološki kodom. Npr. osoba s Osobnim numerološki kodom 156 se ne može sjajno osjećati u danu / mjesecu / godini Broja 2 jer joj je energija Dvojke asinhrona, suprotna je njezinim karakteristikama te može biti emotivno osjetljiva, bijesna i razdražljiva jer je prisiljena ovisi od nekoga, čekati, ulagati i bavi se osjećaji i emocijama umjesto da bude fokusirana na sebe, na vlastite aktivnosti i rezultate svog rada …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM