Crna magija

Prijateljstvo, posao i naravno Sef Rak! Rak šef je kao mama ili tata, pastir koji pazi na stado!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

PRIJATELJSTVO
Potrebno je osjećati se potrebnim. Onaj tko kaže Raku da mu je neophodan u životu zauzeće posebno mjesto. Ima hladnu ruku koja olakšava glavobolju, i sposobnost utjehe da zakrpi nečije slomljeno srce. Puno nježnosti, brige i tolerancije treba za njegova promjenjiva raspoloženja. Rođen je pod vladavinom Mjeseca i Rak lice mijenja češće od njegovih. Nesigurnost ga čini mrzovoljnim ili priljubljivim uz druge. Prijatelji do kojih mu je stalo, moraju pokazati koliko im je stalo do njega i takve pozivaju u svoj oklop.

POSAO
Bez obzira na to koji posao odabere, važno je da Rak osjeća ugodnu atmosferu i da je siguran u vrijednost onoga sto radi. Kad se osjeća dobro, polako se i pokreće, preuzimajući odgovornost. Novac mu je jako važan i ništa ga ne grije kao lijep, trbušast bankovni račun. Zato uglavnom nema teškoća sa štednjom.

ŠEF RAK
Rak šef je kao mama ili tata, pastir koji pazi na stado. Smatrajte se članom obitelji. Naići ćete na uho koje će vas uvijek saslušati, ali se od vas očekuje i bezrezervna odanost. Prepiranje i zlovolja (tipične Rakove mane) su prihvatljivi, ali odavanje tvrtkinih tajni neće biti oprošteno. Ovaj šef nosi oklop oko sebe i često se povlači u svoju ljušturu – poštujte zatvorena vrata.
Prije nego što počnete svog vrijednog, ozbiljnog, šefa razgalim i osvojite duhovitim vicevima, znajte da Rakovi ne trpe šale i neozbiljnosti. Naravno, to vrijedi isključivo za posao. Pravi momenat za tako nešto bi bila, recimo, pauza za ručak. To ne znači da je on robot u ljudskom obliku, već ćete, jednostavno, mnogo bolje proći ako se uredno oblačite i češljate, bisto i brzo mislite, nego ako pričate viceve i zasmejavate kolege. Šef Rak je u poslu samo radi jednog cilja – da zarađuje novac. I tu je točka.
Čuvajte se njegovog pamćenja, jer taj pamti kao slon. Šef Rak rijetko zaboravlja, a to uključuje vrijeme kada dolazite na posao, kada odlazite i koliko puta odlazite u kupaonicu oprati ruke. Također, pamtiće i ono vrijeme kada ste ostajali prekovremeno i pomagali mu da završi posao. I umijeće da vas nagradi i to velikodušno.
U suštini, on je izuzetno osjećajan čovjek, nježan i pomalo nesiguran u sebe. Kada je povrijeđen, a to je mnogo češće nego što mislite, povlači se u svoj oklop. Ljudima je tada obično žao i obećaće sve samo da ga izvuku iz takvog stanja. On će znati razumjeti sva vaša osjećanja, naročito ona neizgovorena. Dobro je raditi s njim. Moći ćete mnogo naučiti, a ono što je najvažnije naučit ćete što je to promišljenost i fer-plej. On je vrlo ljubazan i pošten čovjek koga dira u dušu okrutnost i nesreća. Ako su vaše namjere ozbiljne i srce postojano, podržaće vas u osobnim problemima i teškoćama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM