Crna magija

Poruka Merkura u Biku je “Ja sam um koji hoda po zemlji.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Merkur u Biku je rečenica, pa i riječ, koja se često vrijedi, jer je intelekt oprezan i postoji zadrška ili pauza, prije nego što progovori. Zato ga ne požurujte, jer mora uvijek dobro i pažjivo da razmisli, a često možete i čuti “neka prespava do sutra”. Merkur u Biku ne ostaje samo na idejama, već se trudi da svoje ideje pretvori u stvarnost i realnost, pa ako mu se pojavila ideja da u njegovom ormaru nedostaje još jedna polica, ona će se i vrlo brzo pojaviti. Zaboravili ste nešto? Ne možete sjetiti nekog datuma? Nećete pogrešti ako ga pitate, jer je njegovo pamćenje dugotrajno i postojano. Možda će mu opet biti potrebna pauza ili zadrška da se sjeti, jer on ne odgovara kao iz topa, ali sjetit će se. Kada treba da upamti neki datum ili adresu na koju treba da ode, možda ćete mu ponavljati nekoliko puta, ali kada jednom primi informaciju, teško je zaboravlja. U krajnjem slučaju, jer mu je sigurnost mnogo važna, uzet će olovku i papir i pribeležiće. Da bi ga nešto zainteresiralo, gledajte da to izgleda opipljivo i razumno, tako da ni ne pokušavajte mu prepričavate neki znanstveno-fantastični film koji vas je oduševio ili neku vašu teoriju o tome kako je nastao svemir. Samo će odmahnuti rukom i reći da ima pametnija posla. Kupite mu neku udobnu fotelju u kojoj će moći satima i satima da razmišlja i kuje planove o suštinskim i praktičnim pitanjima. Poruka Merkura u Biku je “Ja sam um koji hoda po zemlji.”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM