Crna magija

Ovan-Mjesečni horoskop za srpanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vladar vašeg znaka, Mars, tijekom cijelog srpnja će boraviti u znaku Raka uz tranzitno Sunce koje će u istom znaku biti prisutno u prve dvije trećine mjeseca. Pošto je ovo polje doma, obitelji, imate jednu fenomenalnu priliku da svoje bračne odnose dovedete u ravnotežu i harmoniju, zbog prisutnosti Sunca u njemu. U isto vrijeme, zbog tranzita Marsa, koji je ovdje sklon da lako ispoljava svoje negativne osobine i ratobornost, morat ćete vodite računa da vi ne budete faktor problema, ai naučiti da se naglim reakcijama, stresom i nervozom ništa ne rješava – bar ne na pozitivan način. Prisutnost sretne konjukcije Venere i Jupitera u polju ljubavi otvorit slobodnima mogućnost za nove početke. Scenarija su razna – i preko posla i preko kraćih putovanja, čak i kroz poznanstvo sa osobama sa drugih prostora, na godišnjem odmoru … u svakom slučaju, ovo je osoba značajna za vaš emotivni život, mada se sve može odigravati prilično brzo (ne zaboravite da postoji i aspekt s Uranom). Neki će Ovnovi pomisliti da su konačno pronašli osobu koja ih u potpunosti razumije, podržava, koja ih osjeća “kako dišu”. Emocije će planuti lako, ali zapamtite da se neki od ovih požara mogu brzo i ugasiti ukoliko budete previše igrali na kartu strasti. U dužim vezama mogućnost zaruka ili bračne ponude. Tijekom cijelog mjeseca i emotivna prošlost je aktualna i to na prilično bolan način …

posao

Oni koji rade sa strancima i državnim i javnim institucijama dobivaju potpuno otvoren put za pokretanje priče koja će imati jaku financijsku stabilnost. Generalno – zarađujete preko onoga što volite, preko talenata, kreativnosti, ideja. Venera, koja vlada vašim poljem posla i zarada, ali i poljem poslovnih partnerstava daje vam dobre prilike da sve ono što radite rezultira na pravi način. No, ne treba smetnuti s uma da će jednim dobrim dijelom mjeseca biti u kvadratu sa tranzitnim Saturnom iz polja kriza, promjena, kredita. Prva manifestacija je da će vaš zarade biti ograničene onim što dugujete. Druga – koliko god imali želju da stvari radite na svoj način – morat ćete se prilagođavate tuđim planovima, osobito ako nadređeni smatraju da stvari treba raditi drugačije. Treća – sa sigurnošću računajte na kašnjenja, probijanja rokova i sve moguće prepreke koje vam se pojavljuju na putu. U posljednjem tjednu mjeseca dobro obratite pažnju na sve ono što je vezano za novac i priljeve – mogući su gubici!

Zdravlje

Koliko god vi mislili da krećite brda i doline i “pucali” od energije – sve ovo može biti vrlo kratkotrajno i prije mi liči na adrenalinske “inekcije” nego na realan osjećaj. Pozicija Marsa u znaku Raka je slaba i donosit vam brzo iscrpljivanje, zamaranje, a samim tim i laku podložnost bolestima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM