Crna magija

Numerološki profil za broj Pet (5) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako Vaš numerološki broj pet, osjećaj ljubavi i avanture vjerojatno će biti vrlo izražen kod Vas. Petice su vrlo društvene osobe koje uživaju u društvu zabavnih i srdačnih ljudi, nasuprot ozbiljnim filozofskim razgovorima. Prosječan pripadnik ovog broja običnio ne brine za sutra i uživa u trenutku. Kako god nekome od njih smijeh bio izbor, mnogi pripadnici ovog broja su okupirani pronalaženjem smisla života.

Osobe rođene pod numerološkim brojem pet su obično veoma raznovrsne i progresivne. Sloboda i neovisnost su od najvećeg značaja. Kao petica, željet ćete koračate kroz život potpuno nekontrolirano i mrzeći rutinu. Vaša potreba za poticajem i avanturom neće tolerirati ponavljanje i dosadan posao. Ključne kvaliteti ovih osoba su društvenost, ekspanzivnost, vizionarski duh, avanturizam, konstruktivna upotreba slobode.

Uobičajeno je da petice budu višestruko talentirane, ipak postoji mogućnost da u stvari budu u konfuziji što se svega toga tiče. U tom slučaju bit će potrebno planiranje svega kako bi se mogli izraziti na pravi način i postaviti i dosegnuti ciljeve .. Nećete imati problema da motivirate druge ljude kao odličan govornik, međutim poštivanje rokova nije prioritet za Vas. To bi Vas suviše ograničilo.

Psihička ili fizička manifestacija avanture je neizbježna za peticu. Istraživanje i hrabrost da ode tamo gdje nitko prije nije bio, razoružaće Vas tako da će otpor gotovo biti nemoguć. Avanture kao sto su putovanja ili planinarenja mogu biti jedan od Vaših izbora za popunjavanje dosadnih dana i razbijanja rutine.

Životna preokupacija osoba rođenih pod numerološkim brojem pet je iskusiti sve što život može im da. Živjeti život punim plućima i sa puno osjećaja može biti sve što je potrebno, naravno uz nekoliko iznimaka.

Preuzimanje odgovornosti za financije i kuću može biti izazov za neke osobe rođene pod numerološkim brojem pet. Rad mora biti stimulativan i produktivan. Ako postane suviše samo-fokusiran, popustljivost i naizgled apatičan odnos prema drugima može pojaviti. Postati samodostatan i nepouzdan također može dogoditi. Ravnoteža je ključ za osobe rođene pod numerološkim brojem pet. Planiranje avantura samo za svoju dušu, a imajući u vidu obveze donijet će najviše zadovoljstva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM