Crna magija

Numerološki profil za broj Jedanaest (11) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dobre vibracije povezane s duhovnošću su karakteristike za osobe rođene pod numerološkim brojem jedanaest. Ove osobe su pune razumijevanja, a isto tako će vrlo rado podijeliti svoje znanje s Vama. Kao pripadnik ovog broja Vi ste predodređeni za funkcioniranje na višoj duhovnoj razini.

Osobe rođene pod numerološkim brojem jedanaest imaju tendeciju da budu vrlo interesantne uz mnogo stvari koje mogu ponuditi ljudima koji ih okružuju. Oni su vizionari, vrlo intuitivno, idealisti i izuzetno kulturni. Uobičajeno je vidjeti jedanaestice u potrazi za smislom života. Puni interesovanja, s vrlo razvijenim društvenim životom ove osobe su odlični slušatelji s kojima ćete imati mnogo tema za razgovor.

Puni očekivanja kako prema sebi tako i prema drugima. Ponekad su teški za “suradnju”. Uobičajeno je da osobe rođene pod numerološkim brojem jedanaest budu vrlo napete i nervozne. Vrlo lako dolazi do promjena raspoloženja i izazova s ​​fokusom na ambicije. S vremena na vrijeme akcije mogu biti nepraktične iz razloga što su ove osobe više sanjari nego praktičari. Ključne riječi i kvaliteti za ove osobe su visoka duhovnost, intuitivnost, prosvetljenost, idealist i sanjar.

Životna preokupacija za ove osobe je da iskoriste vještine savjetovanja i liderstva. Čak iako ne budete na vodećoj poziciji, dosta talenta možete iskazati u toj oblasti. Pronalaženje načina za oslobađanje od napetosti i nervoze kao što su sport i vježbanje mogu donijeti veliko olakšanje u teškim vremenima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM