Crna magija

Numerološki profil za broj Jedan (1) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je vaš broj jedan Vaš život karakterizira potreba za osobnom ispunjenošću, neovisnost i individualnost. Ključne riječi za pripadnike ovog broja su stjecanje, inicijativa, neovisnost, vodstvo i individualnost.

Kao pripadniku ovog broja, svrha Vašeg života je stjecanje istinske neovisnosti. Vrlo je važno da naučite se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se našli u životnim okolnostima gdje je potrebno iritantnih drugih. Mnoge osobe ovog broja bore se tijekom života postići idealno životno okruženje.

Vi nikada nećete biti nečiji pratitelj, barem ne zadovoljan. Cijeli život ćete težiti neovisnosti. Ukoliko ovo prepoznate kod sebe bićete zadovoljniji. Jednom kada postignete neovisnost sljedeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vodstva. Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rodjeni u ovom broju. Jednom kada postignete slobodu vodstva, Vaša kreativnost i inovativnost će nabujati. Vaša vjera u sebe i svoje sposobnosti omogućit Vam da vodite sa strašću i sigurnošću. Drugi će učiti od Vas i biti spremni Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vodstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promoviranje svojih ideja.

Uz ovaj broj se vezuje i nevjerojatna snaga i fizička i psihička. Ovakva snaga Vam omogućuje preuzimanje odgovornost i riješite najizazovnije situacije. Dobre su sanse da ćete to uraditi uz pomoć svoje originalnosti. Mnoge osobe rođene u ovom broju uživaju u dugom i zdravom životu. Izazove za osobe rođene u ovom broju mogu predstavljati usmjerenost na sebe, sebičnost i osjećaj više vrijednosti. Uz to mogu ići i previše samopouzdanja i nestrpljivost. Dok Vaš način u nekim situacijama može biti dobar, u drugim biste morali spustite loptu i dopustite i drugima da sudjeluju. Najveći izazov za rođene u ovom znaku jeste ovisnost o druge. Mnogi predstavnici ovog broja nađu se u takvoj situaciji i moraju se izbore za svoju neovisnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM