Crna magija

Numerologija

Numerologija je jedna od najjednostavnijih metoda prepoznavanja i upoznavanja osobe. Numerolozi vjeruju da brojevi i njihove oscilacije utječu na ljude – slično astrologiji i utjecaju planeta. To se posebno odnosi na brojeve koji se računaju od imena, prezimena ili nadimka ili datuma rođenja. Tako dobiveni brojevi daju odgovor o našem karakteru dalje: oni pokazuju kako naš lik utječe na naš život. Numerologija i astrologija pružaju mnoštvo informacija koje se mogu koristiti kako bi se pomoglo osobi da postane svjesna razloga i značenja svega što ga okružuje i onoga što se s njim događa. Prema svemu – pomažu mu da lakše vidi put do skladnijeg očitovanja i lakšeg postizanja ispunjenja i zadovoljstva.

U numerologiji svaki broj svojom simbolikom predstavlja određeni psihološki profil ili sliku osobe, tj. Njezino ponašanje i tako predstavlja model ili obrazac mogućeg ljudskog izraza. Pored osobina ličnosti, numerologija pruža mnoštvo informacija o međuljudskim odnosima i događajima. Netko je davno rekao da su Numerologija, Astrologija i druge ezoterijske discipline zanimljive i zabavne, ali “ponekad” mogu biti dramatično istinite. Ovo je ujedno i jedinstvena prilika da to provjerite, pogotovo ako se za vas “otvaraju” vrata ove čudesne dimenzije brojeva, koja se otvaraju numerološkim slovom.

Što su BIORITAMSKI BROJEVI?

Ono što povezuje svakodnevni život dviju ljudi i boja jesu njihovi bioritmički brojevi, tj. ponašanje i navike uključenih ljudi. S različitim bioritmičkim brojevima lakše je prevladati određene situacije jer će uvijek netko popustiti. Malo je složenije kod parova koji imaju isti bioritamski broj – u početku, dok je sve u redu, par ima dojam da su našli svoju drugu polovicu. Kad to razdoblje prođe i počnete se baviti svakodnevnicom, počinju problemi. Isti bioritmički brojevi reagiraju na iste i javljaju se nepotrebni nesporazumi i svađe.

Astro centar

S pravim stručnjacima saznajte što vas čeka u životu i kako se riješiti problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM