Crna magija

Numerologija: Da li datum rođenja određuje našu osobnost-numerološki gledano vaš osobine ovise io samom datumu rođenja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svi jako dobro znamo za horoskopske znakove i znamo određene karakteristike pojedinih znakova. No, jeste li znali da numerološki gledano vaš osobine ovise io samom datumu rođenja. No, da ne duljimo, sve što trebate učiniti je naći datum svojeg rođenja. Gledate dan u mjesecu u kojem ste rođeni (primjer rođeni ste 1976/4/13. – vaš je broj 13). Mi smo se iznenadili koliko su karakteristike točne. Brojke nikada ne lažu!

1
Broj jedan (1) daje vam veliku moć volje i samopouzdanja, zbog čega možete razvijati originalan pristup različitim aktivnostima kroz život. Možete puno postići u životu ako se potrudite i razvijete ono u čemu ste posebni i najbolji. Prilično ste osjećajna osoba, no vaši osjećaji često ostaju zatomljeni i potisnuti, zbog određenih utjecaja izvana.

2

Vrlo ste topla i osjećajna osoba, koja neprestano traži ljubav i privrženost. Vrlo lako stječete nove prijatelje i poznanstva. Iako, to sami nećete priznati, okolina može lako utjecati na vas i vaše mišljenje. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i depresiji, što vrlo brzo može izazvati tjeskobu i nemir.

3

Vi ste osoba koja ima jako mnogo energije i puna je životne vitalnosti, što vam omogućuje da se vrlo brzo oporaviti od svih životnih nedaća, bilo fizičkih ili psihičkih. Vrlo ste nemirna osoba, pomalo egocentrična, ali zbog toga uvijek ostavljate dobar prvi dojam. Ponekad ste i previše osjećajni.

4

Vrlo ste dobri organizator i menadžer u čemu vam pomaže velika samodisciplina. Također ste vrlo iskreni i pošteni u svojem poslu. Svoje osjećaje vrlo lako potiskujete, pa zbog toga ih ponekad vrlo teško pokazujete, a kad ih i pokazujete to je često na jedan hladan i suzdržan način.

5

Vaša je životna misija je rad s ljudima i pronalazak zadovoljstva u tome. Vrlo ste talentirani i svestrani te vrlo lako prenositi svoje ideje na druge osobe oko sebe. S vremena na vrijeme treba vam promjena, no vi ste vrlo prilagodljiva osoba. Imate tendenciju izbjegavati obveze.

6

Vrlo ste odgovorna osoba, puna razumijevanja i svakome od pomoći. Otvoreni ste i iskreni sa svima, i vrlo brižni prema obitelji i prijateljima. Velikodušni ste i ljudi znaju da ćete uvijek biti tu kad im zatrebate. Čak zapostavljate svoje probleme da bi pomogli drugim ljudima.

7

Zbog svojeg perfekcionizma, vi ste jedna jedinstvena individua. Vaš um vrlo dobro radi duboke mentalne analize i racionalizacije. Vrlo ste intuitivni i osjetljivi i zbog toga trebate slijediti svoje instinkte. Naredbe ne primate baš najbolje, pa je zbog toga najbolje da radite sami ili da ste vi onaj koji izdaje naredbe. Tvrdoglavi ste i egocentrik.

8

Imate vrlo izražen osjećaj za posao, te ste vrlo dobri u strateškom planiranju. Vi ste osoba koja jednostavno mora pokušati započeti vlastiti posao, jer imate veliku potrebu za kontrolom. Posebno ste pouzdani što se tiče rukovođenja novca. Pomalo ste idealista i imate potencijala za privređivanje novca.

9

Za vas se može reći da ste idealista i dobri samaritanac. Osoba ste koja vrlo lako radi s ljudima zato jer ste širokoumni, tolerantni i srdačni. Vrlo ste empatični na potrebe drugih. Osjećajni ste te se zbog toga vrlo često nađete u nekim dramatičnim situacijama.

10

Neovisna ste osoba i puna energije, samopouzdanja i snage. Ambiciozni ste i uvijek morate imati priliku u potpunosti pokazati sve što možete.
No, vaša želja za visokim ciljevima može vam odvratiti pozornost od malih stvari u životu, koje su ponekad vrlo važne. Vrlo ste dominantna osoba, a prave osjećaje često potiskujete.

11

Vi ste sanjar i idealist, no isto tako imate veliku moć uvjeravanja, što često koristite u svoju korist. U vama je izražena jaka spiritualna snaga te ste vrlo intuitivni. Iako ste vrlo dobra osoba, imate potrebnu za analiziranjem osoba i postupaka, što vam može odmoći u poslovnom svijetu.

12

Vitalna ste osoba koja kroz život vrlo lako i brzo prebrodi sve poteškoće. Nemirna ste duha i egocentrična osoba. Vrlo ste dobri u izražavanju, pa vam javni govori, pisanje i razgovor dobro leže. Praktični ste i racionalni, usprkos tendenciji za nepromišljene postupke. Ponekad pokazujete stranu koja je i previše osjećajna.

13
Imate sposobnost dominacije nad drugim ljudima što vam daje prednost u menadžerskim i organizacijskim poslovima. Iskreni ste i pošteni, no ponekad vam nedostaje samodiscipline i odgovornosti. Često potiskujete svoje osjećaje, a vaša netolerancija može biti vrlo iritantna.

14

Vi ste osoba koja voli promjene. Putovanja su vaš najveći izazov. Dok neko vrijeme ne putujete, vi se ne osjećate živima, što će u vama s vremena na vrijeme izazvati pobunu. Svestrani ste i talentirani, au poslu će vam još pomoći prilagodljivost i maštovitost.

15

Vrlo ste privrženi domu, obitelji i prijateljima, a zbog toga ćete biti vrlo dobar roditelj, partner i učitelj. Odgovorna ste i sposobna osoba i volite harmoniju u svojem okruženju. Skloni ste istraživanju i znanosti. Vrlo ste velikodušna osoba, no ponekad vam vaša tvrdoglavost može zasmetati.

16

Sve što radite, želite raditi sami, pa vas neki mogu smatrati usamljeničkim tipom. Prilično ste nefleksibilni, volite i želite biti samostalni više od svega.
Zbog toga vam je teško održavati veze s ljudima, te ste vrlo vezani na svoju obitelj i općenito privatnost doma. Vrlo teško pokazujete emocije.

17

Zahvaljujući broju 17 u vašem datumu rođenja, imate dosta sreće u financijskom planu. Vrlo iskreni te imate smisao za etičke norme, no isto tako nemoguće vas je prevariti posebno u poslovima kojima se bavite. Karijerista ste, no najbolje vam je da svoju karijeru započete od lakših zadataka i projekata, koje ćete moći i dovršiti. Vrlo teško otvarate srce, ali isto tako ga teško dajete.

18

Vrlo dobri ste u timskom radu, no isto tako ste osoba koja teži da ostane individua. Odlično izvršavate sve zadatke, dobar ste organizator i administrator. Vrlo ste tolerantni, slobodoumni, velikodušni i srčani. Dramatični ste što se tiče izražavanja osjećaja.

19

U vama se krije velika snaga i samopouzdanje, a vaš jedinstveni pogled na svijet i stvari, mogu vas dovesti u konfliktne situacije s drugima. Vrlo ste osjećajna osoba, no vaši osjećaji vrlo često ostaju potisnuti. Imate neodoljivu narav, koja može postati dominantna u mnogim situacijama. Savjete i ne prihvaćate najbolje, te najčešće učite na vlastitim greškama. Zbog svih tih karakteristika, ponekad ćete se osjećati neshvaćeno.

20

Vrlo ste emocionalna, osjećajna i intuitivna osoba. Također, ste vrlo društvena osoba, što omogućuje vrlo brzo sklapanje prijateljstva s različitim ljudima. No, u većim društvima ne funkcionirate najbolje.
Vrlo ste topla osoba koja zahtjeva neprestanu pažnju. S druge strane, vrlo lako zapadate u depresije i skloni ste čestim promjenama raspoloženja što vas sprečava da realno sagledate situaciju.
21
Vrlo ste vitalna osoba, te se vrlo lako oporavljate od problema, psihički i fizički. Imate nemiran duh, no ljudima se često čini da ste vrlo smireni i flegmatični. Općenito stavljate vrlo dobar dojam, vrlo ste vješti i daroviti što se tiče pisanja, pjevanja i javnih govora. Praktična ste i racionalna osoba, ali i s druge strane vrlo osjetljiva

22
Vrlo ste poduzetna osoba koja na svoja leđa može prihvatiti brojne odgovornosti te raditi dugo i požrtvovno kako bi postigla svoj cilj. S druge strane, vrlo ste tvrdoglava i kruta osoba, no zbog toga ste vrlo dobro organizirani.
Intuitivni ste i vrlo svjesni sebe i svoje okoline, što može s vremena na vrijeme izazvati nervozu.

23
Vrlo ste talentirana i svestrana osoba, koja se najbolje snalazi u radu s ljudima. Imate napredna razmišljanja, vrlo ste maštoviti i prilagodljivi. Nakon nekog vremena postajete nemiri na jednom mjestu, te vam je potrebna promjena okruženja. Pametni ste, brzo zaključujete i vrlo ste analitični. S druge strane, povremeno imate tendenciju izbjegavanja obveza. Vrlo ste društvena osoba.

24
Iako možda to možda ne vidi na prvi pogled, vrlo ste odgovorna osoba, spremna pomoći drugom ljudima. Zbog toga ste vrlo dobri u posredništvu među ljudima, pravi mirotvorac. Odani ste obitelji i prijateljima, prema kojima ste ponašate zaštitnički. Osjećaji čine važan dio vašeg života, a ljubav volite primati i davati.

25
Skloni ste znanosti i tehnici i drugim kompleksnim stvarima, koje drugima nisu previše jasne. U jednu ruku se perfekcionist, poznati ste po vrlo logičnom razmišljaju, intuitivnosti, racionalnosti i odgovornosti. Vrlo teško pokazujete osjećaje, makar su oni često vrlo intenzivni. Privatna ste osoba te imate uski krug pravih prijatelja.

26
Zahvaljujući brojevima u vašem datumu rođenja imate povećanu sposobnost za uspjeh u poslovnom svijetu, a posebno se ističu menadžerske sposobnosti, zatim sposobnosti organizacije i administracija, te rad s financijama. Vi ste praktična i realistična osoba, koja često traži zadovoljstvo u materijalizmu.

27
Vrlo ste otvorenog uma, tolerantni, darežljivi i uvijek spremni na suradnju, te ste vrlo dobri u radu s ljudima. Zbog toga sve što radite u životu podređeno u zajednici, a sve što postižete u životu, činite to uvjeravanjem, rijetko silom. Skloni se empatiji.

28
Vi ste vrlo neovisna osoba, puna energije, samopouzdanja i snage volje. Skloni ste započinjati poslove, za koje ne znate kako će završiti, no ipak u većini slučajeva vi ćete ga dovršiti. Niste osoba koja previše gleda na detalje, no gotovo da nema stvari koju ne možete ostvariti. Imate dominantnu osobnost.

29
Vrlo ste kreativna osoba, puna mašte i sklona idealizmu, te niste previše skloni poslovnom svijetu. Svjesni ste svoje okoline. Osjećajni ste te iznimno intuitivni s velikom moći procjene. Vi ste više sanjar, nego poduzetnik, no vrlo dobro se snalazite u radu s ljudima.

30
Osoba ste koja ima potrebu za izražavanjem svojeg mišljenja i stavova, kako bi bila zadovoljna i sretna. Zbog toga ste razvili i smisao za jasnim i shvatljivim izražavanjem. Zbog toga imate sve predispozicije da postanete novinar, pisac ili glumac. Upravo zbog vaše moći uvjeravanja, činit će vam se da ste uvijek u pravu, što neće biti istina.

31
Vrlo ste energična osoba, odgovoran radnik, te se ističete dobrom organizacijom i menadžerskim sposobnostima. Ozbiljna ste i iskrena osoba, te imate strpljivost koja je potrebna da ostvarite određene uspjehe. Vrlo ste praktična osoba, no to ne znači da nemate mašte. Ukoliko u životu nemate odgovornosti ne osjećate se potpuno, pa vam zbog toga brak i djeca dobro pristaju u vaš stil života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM