Crna magija

Nuklearno naoružanje i NLO

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kontrola Iz Letećeg Tanjira. Tekst je nastao na temelju knjige ‘UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Site’ od Roberta Hastingsa. Od 1981. Hasings predaje o vezi NLO-a i nuklearnog oružja na više od 500 koledža i sveučilišta u Sjedinjenim Državama. Njegovo pojavljivanje s bivša tri časnika USAF-a na CNN-ovom Larry King Live 18. svibnja 2008. možete pogledati gore u video prilozima.

Velika većina ljudi diljem svijeta nije ni svjesna njenog postojanja, ali veza između NLO-a i nuklearnog naoružanja sada je izvanredno dobro dokumentirana. Dosjei Američkog zrakoplovstva (US Air Force; USAF), FBI-a i CIA-e koji su deklasifikovani na osnovi Akta o slobodi informiranja, utvrdili su uvjerljiv, tekući obrazac aktivnosti NLO-a kod američkih položaja s nuklearnim oružjem, unatrag sve do prosinca 1948 . Tijekom više od 35 godina Robert Hastings je intervjuirao bivše i umirovljeno osoblje iz Američkog zrakoplovstva po pitanju njihove izravne ili neizravne uključenosti u slučajeve viđenja NLO-a vezane uz nuklearno oružje. Ti pojedinci – od bivših pilota do umirovljenih pukovnika – izvještavaju o izvanrednim susretima koji imaju oćite implikacije na nacionalnu sigurnost. Zapravo, kad se dovedu do svog logičkog zaključka, ti objavljeni incidenti imaju planetarne implikacije, uzmu li se u obzir užasavajući ishodi koji bi proizašli iz totalnog, globalnog nuklearnog rata.
U vrijeme tih istraživanja Roberta Hastingsa, njegovi bivši ili umirovljeni izvori iz USAF-a držali su pozicije koje su se kretale od časnika za lansiranje nuklearnih projektila i ciljanje preko osoblja za održavanje projektila, do policije za sigurnost projektila. Opisani incidenti javljali su se kod Malmstroma, MINOTI, F.E. Warrena, Ellsworth, Vandenberg i Walker AFB-a, izmedu 1963. i 1996. Drugi izvori su bili stacionirani kod Wurtsmitha i Loring AFB-a, gdje su tijekom ere Hladnog rata bili smješteni nuklearni bombarderi B-52. U travnja 2009.
Robert Hastings je intervjuirao preko 100 osoba koje su bile uključene u razne izgrede vezane uz NLO-e kod baza Strateške zračne komande ili kod zabačenih položaja s interkontinentalnim balističkim projektilima (ICBM). Ovdje je Robert Hastings za prikaz odabrao izjavu jedne od tih osoba. Izjavu daje – pomalo nerado – netko kome je američka Vlada povjerila funkcioniranje naoružanja za masovno uništenje – David H. Schuur, koji govori:
‘Što se tiče incidenta, ovo je ono najbolje čega se sjećam o tome: Alpha kapsula, koja je bila istočno od nas, izvijestila je po PAS-u – primarnom sustavu uzbunjivanja – da njihovo osoblje za sigurnost opaža veliki sjajni objekt kako lebdi iznad nekih od njihovih položaja s projektilima.

Kretao se od projektila do projektila. Mislim da je Alpha posada za projektile također izvijestila da primaju ‘sumnjive pokazatelje’ na njihovoj konzoli za kontrolu projektila, ali nisam siguran. Znam da je nekoliko minuta kasnije naša kapsula imala sumnjive pokazatelje – anomalna očitavanja – s nekih od naših projektila. ‘
Robert Hastings je zamolio Schuur objasniti PAS. On je rekao: ‘To je bila jedna otvorena linija između komande SAC-a i zrakoplovnih zapovjednih stanica. U svakoj lansirnoj kapsuli postojao je zvučnik i kad su zapovjedne stanice slale naredbu, ili što god, mogli smo to čuti. Kad su u Alphi imali viđenja NLO-a, uzbunili su zapovjednu stanicu, u koje vrijeme je zapovjedna postaja nazvala glavni stožer SAC-a. Tako, kad je izaša izvješće o viđenju, svi mi čuli smo ga na PAS-u. ‘
Schuur je nastavio: ‘Ali, to nisu bili samo Alpha i Echo. Tijekom narednog sata ili tako nekako – ne secam se točno koliko je to dugo trajalo – sa svih lansirnih položaja izvijestili su da su njihove ekipe za uzbunjivanje opažali NLO iznad njihovih postrojenja. Kako je objekt prolazio iznad svakog lansirnog područja, mogla se pratiti njegova putanja putem izvješća na PAS-u. Objekt se kretao preko čitavog krila, od jugoistoka prema sjeverozapadu, sljedeći razmještaj krila. Što se tiče našeg položaja, Echo, nekoliko minuta nakon saslušanja izvještaja iz alphai, primio sam poziv od sigurnosti odozgo da se velika bijela svjetlost – zapravo, točnije bi bilo reći veliki, sjajni objekt – nalazi na nebu, istočno od postrojenja za kontrolu lansiranja. Kad je stražar nazvao dolje, može biti da je koristio izraz ‘NLO’, ali ne sjećam se točno. Nije opisao njegov oblik ili visinu, jer je bio predaleko. Nikad nije došao dovoljno blizu LCF-u da bi se vidio bilo kakav detalj. Kad je bio najbliže, bilo je to dvije, tri, mozda četiri milje daleko od nas, blizu jedne lokacije s projektilima. Međutim, kad je objekt prošao iznad našeg položaja počeli smo na našoj konzoli primati brojne sumnjive pokazatelje. Objekt je očito slao nekakvu vrstu signala u svaki projektil.
Objekt nije provjerio sve projektile, ali bilo ih je nekoliko koje jest. Možda šest ili sedam, osam. Možda ih je svih deset bilo provereno, mislim da nije. Kako je ta stvar prolazila iznad svake od lokacija s projektilom, počeli bismo primati nepredvidive pokazatelje za taj pojedini projektil. Nekoliko sekundi nakon opet se sve vratilo na normalu. No, onda je sljedeći projektil davao sumnjive pokazatelje, tako da se objekt očito premjestio do njega i učnio mu istu stvar. Zatim na sljedeći projektil i tako redom. Bilo je to kao da objekt skenira svaki projektil, jednog po jednog. Unutarnja sigurnost i Vanjska sigurnost i njihovi alarmi bili su aktivirani, ali imali smo ih svo vrijeme iz ovog ili onog razloga. Međutim, posebno te noći morali smo aktivirati prekidač Inhibit ‘(u prijevodu,’ Spriječi ‘) zbog toga što smo dobili pokazatelje Launch in Progress’ (u prijevodu, ‘Lansiranje tjedna’)! Nakon nekoliko minuta NLO je prešao sjeverozapadno od nas i svi pokazatelji su se vratili na normalu. ‘
Robert Hastings je želio biti siguran u ono što mi je upravo bilo rečeno, pa je upitao Schuur: ‘Dakle, ako dobijete pokazatelj’ Lansiranje tjedna, da li to znači da je lansirna sekvenca pokrenuta – da se projektil priprema za lansiranje ‘? Schuur je odgovorio: ‘To znaci da je projektil primio signal za lansiranje. Kad se to dogodi mi dobivamo pokazatelj u kapsuli da je projektil primio naredbu za lansiranje. Ako se to dogodi, bez propisanog ovlaštenja, okrećete ono što se naziva prekidač ‘Inhibit’ kako biste odgodili lansiranje na određeni vremenski period. Ako naredba ‘inhibit’ ulazi iz druge lansirne kapsule to u cijelosti prekida lansiranje. Ali, ako ta druga komanda ne uđe, projektil će čekati određeni vremenski period, a onda se automatski lansira po isteku tog razdoblja – teorijski. Naravno, te noći imali smo sve vrste drugih pokazatelja koji su dolazili od svakog projektila tako da bi se, u toj situaciji, lansiranje vjerojatno samo zaustavilo. Iskreno, ja ne znam ‘.
Robert Hastings je upitao Schuur da li se je pokazatelj ‘Lansiranje tjedna’ ikada aktivirao bilo kojim drugim povodom, bilo prije ili poslije tog NLO incidenta, dok je bio na dužnosti uzbunjivanja. Odgovorio mu je: ‘Ne, nikada’. Zatim je pitao Schuur je li čuo da su ekipe za održavanje projektila morale zamijeniti komponente ili čitave sustave u zahvaćenim projektilima – onima koji su stvorili sumnjiva očitavanja. Odgovorio je: ‘Ne. Ako se to dogodilo, nikada nisam čuo za to. Po povratku u bazu, idućeg dana, mog zapovjednika i mene presreo je časnik za operacije, i on je samo rekao: ‘Ništa se nije dogodilo, nemamo o čemu razgovarati, do viđenja. Naši dnevnici i trake bili su izručeni. Svaka kapsula je imala 24-satnu traku koja je, koliko se sjećam, zapisivala komunikacije koje su isle preko sustava PAS, tako da bi svi izvještaji trebali biti na toj traci. Ali, u biti nam je rečeno da se te noći ništa nije dogodilo i da se o tome više ne raspravlja. Bio je to događaj koji se nije dogodio. Nikada nismo bili saslušavani od strane OSI-a ili bilo koga drugog. Samo smo otišli kući. Većina posada za projektile koje su se vraćale povukle su se u bazu iz svojih postrojenja, tako da su sve one stizale u različita vremena. Nije bilo grupnog saslušavanja za koje bih ja znao. Nikad nisam čuo bilo što drugo o tom incidentu.
Robert Hastings je zapitao Schuur: ‘Znam da niste dobili nikakvu povratnu informaciju od svojih nadređenih, ali što je vaša osobna procjena tog događaja’? Odgovorieno mu je: ‘Oh, mislim da je nešto bilo tamo gore, uh, skeniranje projektila, motrenje što se događa. Neka vrsta procesa skeniranja ‘. Robert Hastings je zatim pitao Schuur što misli, da li je aktiviranje lansiranja bilo slučajno ili namjerno? Izgledalo je da je Schuur bio iznenađen ovim pitanjem, a zatim je rekao: ‘Mislim da ga je upravo skeniranje pokrenulo. Pokrenulo je svakakve stvari, dobivali smo sve vrste pokazatelja. Odašiljane je neka vrsta signala s NLO-a prema projektilu koji su nehotice pokrenuli aktivaciju lansiranja, ali ja ne mislim da je to bilo namjerno. Nadam se da nije! To bi bilo … – Schuur nije dovršio rečenicu. Glas mu se prekinuo i uputio je duboki pogled.
Očito, pomisao da su oni u NLO-u mogli namjerno pokušati lansirati njegove nuklearne projektile te noći potaknula ga je da zastane – i, vjerojatno, da se naježi – više od 40 godina poslije. Robert Hastings je prihvatio Schuurov izvješće kao vjerodostojan, ali, naravno, pokušao je pronaći i druge bivše članove niego eskadrile koji su voljni to potvrditi. Schuur je iskreno priznao da je čekao otprilike pet godina prije nego što je kontaktirao Roberta. Bilo je to tek nakon drugog objavljenog zahtjeva za informaciju od bivših umirovljenih projektilaca USAF-a, kad je odlučio da se rastereti. Taj kolebljivi odgovor nije netipičan. Mnogi od bivpih izvora iz redova časnika za lansiranje projektila nisu rado ili olako odavali svoja iskustva s NLO-ima, zbog ovog ili onog razloga. Praktički svi drugi izvori, bivši časnici iz USAF-a, koji su spomenuli očito uplitanje NLO-a u njihove nuklearne projektile izjavljuju da su ICBM-i uslijed kvarova u sustavima vođenja i kontrole (G & amp; C) uklanjali ‘status uzbune’ i zbog toga ih se nije moglo lansirati.
Koliko je poznato, Schuurovo svjedočanstvo predstavlja jedini vjerodostojni izvještaj koji je zabilježen o NLO-u koji je privremeno aktivirao američki nuklearni projektil. Međutim, treba reći, postoji jedan drugi pouzdani izvještaj o jednom takvom aktiviranju – u bivšoj sovjetskoj Ukrajini. Taj incident su objelodanila dva umirovljena časnika bivše Sovjetske armije, novinarima koji rade za Američku televizijsku mrežu ABC-TV.

conopljanews.net

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM