Crna magija

Neiskustvo, nezrelost-Ji Djing heksagram 4 Meng Neiskustvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Prvo budite načisto da ne znate što trebate činiti, i akcije započinjite u skladu s tim. Ako nećete da priznate da postoji nešto što morate naučiti, ne možete ni dobiti lekciju. A vremena su takva da postoji, u svakom slučaju, mnogo toga što morate naučiti. Potražite iskusnog učitelja i zatražite od njega savjet i znanje. Molba za pomoć je važna iz dva razloga. Prvo, trebate pokazati da ste marljiv i poslušan učenik,
i tako privučete prave informacije; drugo, sam proces traženja upute razvit će u vama predispoziciju za postojanost i ustrajnost. Zivot je proces neprekidnog kretanja, promjene i rasta. Ne postoji način da se on zaustavi osim da se izvede do kraja.
Neminovan rast, bez pravog uzgoja i poduke, može se izopači i krene stanputicom. Zato, ako tražite poduku, budite spremni da je i pronaći, zatražite, a potom i pravilno primijenite. Obratite se učitelju koji je vidno mudriji u stvarima koje vas zbunjuju i zatražite savjet otvoreno i ponizno. Ako ne možete u potpunosti razumijete savjet koji ste dobili, ili to nije ono što ste očekivali čuti, pripišite to svom generalnom neiskustva. Da poznajete odgovor ne biste ni pitali. Radi se o psihološkoj slijepoj mrlji u vašem Ja. Iskustvo vašeg učitelja vam je za sada jedini izvor znanja.
Ako budete pritiskali svog učitelja da vam objasni svoj cjelokupni proces mišljenja, odbicima ga onda kada vam pomoć bude najviše potrebna.
Ukoliko savjetujete druge, hexagram će vam, kao i osobi koja je zatražila pomoć, pokazati kakav stav treba zauzeti. Ako vaš učenik neozbiljan, hoće da raspravlja, ili nije poslušan, ne trošite energiju uzalud. Imate vi važnijih problema u ovom uzavrelom svijetu.

KAN, Trigram duboke misterije, upinje se ostvariti sebepritisnut strahovitom težinom mirovanja gornjeg trigrama, GEN. U statičnom obliku neiskustvo sugerira da, prije nego što se progres nastavi, potrebno je da se iznese na vidjelo neka duboka misterija, ili neki pogrešno protumačenideo vaš prirode. Pravilan pitačev stav i njegova mentalna prijemčivost obećavaju uspjeh. U stvari, kada se misterija razriješi, možete
u sljedećem pothvatu doživjeti ono što se zove “početnička sreća”. Ne dozvolite medutim, da vam ona udari u glavu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM