Crna magija

Muškarac Vodenjak ima potrebu biti mentalno zainteresiran, prije nego što načini prvi korak udvaranja …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mentalni kontakt mu je potreban za seksualna ispunjenja. On voli da prihvaća interesovanja svoje partnerice. U suštini je malo stidljiv i radije će pričekati da netko drugi napravi prvi korak. On ne može živjeti s dominantnom partnericom koja ga sputava i postavlja mu razne zabrane. Iako izgleda hladan i neosjetljiv, ovaj muškarac je jako emotivan i nježan. Što se seksualnih tehnika tiče, vrlo je maštovit, a voli i sanjariti o seksualnim aktivnostima. Lako i brzo se zaljubljuje, ali odbija se kompletno preda. Kada se muškarac Vodenjak napokon odluči za jednu partnericu, često dobije osjećaj da time na neki način izdaje svoje prijatelje i lišava ih svog prisustva – i zbog toga često njegova veza s partnericom ispašta. Velikodušan, radoznao i nekonvencionalan, ovaj muškarac je obično zainteresiran za svakog koga sretne i upozna. On posjeduje prirodnu privlačnost – magnetizam koji osobe suprotnog spola privlači kao leptire svijeća – ali ako priđu previše blizu mogli bi se opeći!
One žene koje brzo pokažu svoje zanimanje i počnu ga “juriti” – u stvari ga svojim ponašanjem odbijaju. Ona koja izgleda najviše imuna na njegov šarm, osvojit njegovu pažnju – radoznalost će ga vući ka njoj da sazna štoviše …. I bit će lukav! Ako ona pogrešno shvati taj njegov inicijalni interes, pomislit da meta njegove radoznalosti nije samo ona, već i sve druge osobe koje mu se nađu na putu. Ako se zbog toga okrene i ode, on će samo slegnuti ramenima i svoj interes vjerojatno uperiti ka njenoj najboljoj drugarici. Muškarac Vodenjak je u stalnoj potrazi za novim interesima, želi proširiti svoje horizonte i da sazna na kom principu ljudi “funkcioniraju”. Ipak, tajne i principe vlastitog funkcioniranja držaće iza kulisa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM