Crna magija

Mjesečni horoskop za studeni 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pronađite svoj znak i saznajte što vas očekuje tijekom mjeseca studenog!

Ovan

posao
Ovnovi ovog puta bezupešno udaraju glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promjene i vidjet ćete da će sve krenuti na bolje. Studeni vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i staviti vas na noge što se tiče finacija.

ljubav
U ljubavi vam zato ovog mjeseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i sretni. Osoba u znaku Lava vam prija i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što setiče emocija, ali se polako otvarati. Romantična putovanja bi mogla dobro doći i vama i partneru.

Zdravlje
Zdravstveno stanje vam je ovoga mjeseca dobro. Više vježbajte i manje jedite masnu hranu kojoj ste skloni u zimskom periodu.

Bik

posao
Studeni bi za vas mogao biti vrlo uspješan mjesec. Sam početak studenog pokreće neke bitne situacije. Možda ih u prvom momentu nećete prepoznati, ali ne brinite, to je prolazni utjecaj koji bi do 10-og studenog mogao donetipad koncentracije. Kako mjesec odmiče, tako vam nailaze svih povoljniji utjecaji, da bi krajem mjeseca dovršili započeto.

ljubav
Početak studenog naglašava tajne ljubavi i simpatije. Sve ono što je tajno, donijet će vam više zadovoljstva. Ukoliko ste u vezi ili braku, čuvajte se tuđih spletki i ogovaranja, osobito ako je tema vaš partner. U prvoj polovici mjeseca, vam se ne preporuča ulazak u vezu sa dosta starijim partnerom ili osobom koja negativno razmišlja o svemu. Ovo su samo upozorenja, što bi trebali izbjegavati, kako bi sebe zaštitili od patnje i boli. Očekuje vas strastvena veza, sa izrazito crnom osobom. Zatim je tu i jedna analitična Djevica. Ako dođete u kontakt sa ovakvim partnerom, na vama je pokrenuti ljubavna dešavanja, partner je nesiguran. Nevjerojatno skladan odnos, ostvarujete s partnerom koji živi u inozemstvu ili često putuje. To bi mogao biti i odvjetnik.

Zdravlje
Početkom mjeseca, koncentracija bi vam mogla biti smanjena. Inače vam se vraća pozitivna energija, puni ste elana.

Blizanci

posao
Svi poslovni planovi koji su u bilo kojem smislu povezani s inozemstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inozemstvom, biće ostvarivi tijekom cijelog studenog. Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promjene koje ste sami osmislili, bit ćete sjajno podržani od strane žena i dragih osoba. Eliminirati strah od novih promjena i bit ćete uspješniji.

ljubav
Početak mjeseca vam donosi kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, netko s kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti … U ovakvim situacijama budite strpljivi, osobito početkom mjeseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da bi tamo negdje poslije 10-og studenog, donijeli konačnu odluku. Kako ste ušli u povoljan period za ljubavna dešavanja, ulazak u novu vezu … opredijelite se za uspješne i stabilne partnere. Veza s jednom Škorpijom, mogla bi vam donijeti neočekivan preokret na bolje. Do susreta dolazi iznenada, kao da vas sama sudbina spaja … Jarac vam donosi potpunu promjenu u očekivanjima od strane partnera. Naučit da na lakši način doći do pozitivne energije voljene osobe. Krajem mjeseca, oboriće vas s nogu jedan Rak, a tu je i netko iz inozemstva.

Zdravlje
Ne pretjerujte ni u čemu.

rak

posao
Dane su vam velike mogućnosti, tijekom studenog. Poslovi kojima ste stremili već duži period, sada će vam se otvoriti. Napravite selekciju i opredijelite se za više ciljeve. Sjedeći na dvije stolice, naročito u prvoj polovici studenog, ispustit date prilike. Ovo je mjesec dokazivanja i važnih promjena. Dolazak nove osobe u poslovno okruženje, najavljuje dobre promjene za vas.

ljubav
Susret do koga dolazi na javnom mjestu, početkom studenog, na vas neće ostaviti značajan dojam. Kako vrijeme odmiče, ponovno vas neke okolnosti navode na kontakt. Već pri drugom, trećem susretu, osjećate veće interesovanje i zadovoljstvo. Ovdje bi mogla pokrenuti veza koje ima sjajnu budućnost. Studeni vam inače donosi bitnu ljubavnu priču, pogotovo ako ste izašli iz teške veze ili braka. Burno reagirate pri prvom susretu s osobom koju upoznajete preko poslovnih aktivnosti … Sve ono što vam dolazi preko poslovnog kontakta, donosi veliku sreću. Već kada je riječ o pomirenju, ne reagirajte na prvi pokušaj partnera. Pustio ga da se dokaže kroz konkretne postupke.Druga polovica mjeseca, omoguuje ljubav s utjecajnom ili starijom osobom.

Zdravlje
Prva polovica studenog, mogla bi vam donijeti povremeni pad koncentracije.

Lav

posao
Početkom studenog vam donosi vam osobnu duhovnu spoznaju. Data vam je prilika da izvučete najveće vrednsoti iz sebe, što će pozitivno utjecati na vašu poslovnu karijeru. Širinom sagledavanja osobnih sposobnosti, mogli bi doživetiveliki preporod.

ljubav
U ljubavnom životu bi trebali biti odgovorni, kako pri izboru novog partnera, tako iu odnosima u vezi ili braku. Ne ulazite u priče, koje niste spremni ili sposobni iznesete do kraja. Ako ste spremni izlazite i družite se, ne samo da ćete naići na bivšu ljubav, već bi lako mogli ući u novu ljubavnu priču. Studeni vam omogućuje veći izbor i daje velike mogućnosti. Pod uvjetom da ne ulazite u vezu s partnerom, gdje vam nešto bitno smeta, bez obzira na privlačnost koju osjećate. Sva slučajna poznanstva, kao i ona do kojih dolazi preko nekoga i nečega, najviše obećavaju.

Zdravlje
Upornost, strpljenje i energičnost, povoljno utječu na vaš znak, kao i zdravlje.

Djevica

posao
Prati vas dobar osjećaj od početka neovembra. Ako tražite posao ili radite na premještaju, Studeni je kao stvoren za takve realizacije. Osobe s kojima ste u dobrim odnosima i slozi, biće glavna podrška. Većinom se radi o ženama koje su spremne vam izađu u susret. Povoljne okolnosti vam daju mogućnost ispraviti pogrešku od ranije ili da iskoristite priliku, koju ste nekada propustili.

ljubav
Početkom studenog ulazite u jedan bitan životni period, kada je ljubavni život u pitanju. U vama samima se budi unutarnja spoznaja, što stvarno želite, kakvog partnera želite, da li se tu vraća misao o staroj ljubavi … Želja za pomirenjem s partnerom s kojim ste već duži period rastavljeni, bit će vam ostvariva. Ako ste shvatili da je to ljubav vašeg žviota, pomirenje će biti uspješno, pod uvjetom da je i kod vas i kod partnera došlo do sagledavanja pojedinačnih pogrešaka. Za nove ljubavi vam je naklonjenija druga polovica studenog. Pozitivnu, duboku emociju u vama bude osobe iz Vodenog znaka: Rak, Škorpion ili Riba. Ljubav će vam biti uzvraćenja na najljepši mogući način. Krajem studenog bi mogla biti aktualna ljubav s utjecajnom ili starijom osobom.

Zdravlje
Napokon svoj život dovodite u željeni red, što će pozitivno utjecati na vaš organizam i zdravlje.

Vaga

posao
Opsjedaju vas različita osjećanja, želje i potrebe. Studeni je mjesec koji vam omogućuje mudre odluke po pitanju budućnosti vaše karijere. Kako vam se daje više mogućnosti, početkom mjeseca bi mogli biti zatečeni i zbunjeni. Sve će vam se razbistriti sredinom drugog tjedna studenog. Opredijelite se samo za jedan cilj i ne povodite se trenutnim emocijama, kako bi bili što uspješniji.

ljubav
Početak studenog donosi promjene na ljubavnom planu, koje se odnose na bivšu ljubav. Ako partner do sada bio nezainteresiran za pomirenje, neka situacija će na njega djelovati kao okidač i on sve otvorenije pokazuje interes za vas. Ovakav preokret vam donosi konačne zaključke, da li i dalje želite nastavak ove priče ili ne. Ipak ne žurite s odlukom, ma kakva ona bila. Nova veza vam je omogućena sa starijom ili mlađom osobom. Starija vam se za sada ipak ne preporuča, partner je prilično prohtevan i težak u svakodnevnim navikama. Uniformirana osoba bi vam mogla donijeti emotivni preporod i sreću. Druga polovica studenog omoguuje početak na koji ste dugo čekali, s osobom koja živi u inozemstvu, a poznajete je.

Zdravlje
Osjetljiv vam je trbuh. Izbjegavajte hranu koja vam ne prija.

Škorpion

posao
Ukoliko već duži period osjećate nesigurnost i nezadovoljstvo u vezi ili braku, posvetite se sebi i svojim željama. Sami sebi budite cilj. Ako u tome uspijete, dovoljno ćete ojačati, i napokon svoju sudbinu uzeti u svoje ruke. Prave odluke su one, koje samostalno možete izvesti do kraja. Tako se možete izboriti za svoju ljubav, ali i dati sebi neke druge šanse. Prvi tjedan studenog, mogli bi se ostvariti na ljubavnom planu preko vama bliskih osoba, ali i na putovanju. Potom, do kraja mjeseca, svi počeci kreću na starom mjestu izlaska, kao i sa osobama koje vam ulaze u dom ili preko njih, ali tu je i neki interesantan komšija. Bit ćete vrlo izbirljivi, nećete lako prihvaćati tuđa udvaranja. Trenutno vam je potreban zreo partner s kojim bi ostvarili skladan odnos. Budite strpljivi i dobit ćete ono što želite.

ljubav
Ukoliko već duži period osjećate nesigurnost i nezadovoljstvo u vezi ili braku, posvetite se sebi i svojim željama. Sami sebi budite cilj. Ako u tome uspijete, dovoljno ćete ojačati, i napokon svoju sudbinu uzeti u svoje ruke. Prave odluke su one, koje samostalno možete izvesti do kraja. Tako se možete izboriti za svoju ljubav, ali i dati sebi neke druge šanse. Prvi tjedan studenog, mogli bi se ostvariti na ljubavnom planu preko vama bliskih osoba, ali i na putovanju. Potom, do kraja mjeseca, svi počeci kreću na starom mjestu izlaska, kao i sa osobama koje vam ulaze u dom ili preko njih, ali tu je i neki interesantan komšija. Bit ćete vrlo izbirljivi, nećete lako prihvaćati tuđa udvaranja. Trenutno vam je potreban zreo partner s kojim bi ostvarili skladan odnos. Budite strpljivi i dobit ćete ono što želite.

Zdravlje
Vitalnost, dobro raspoloženje i izdržljivost će vas uglavnom pratiti.

strijelac

posao
Fokusirani ste na sebe i svoje planove. Odavno niste bili ovoliko uporni i odlučni. Spremni ste na sve moguće teškoće, kako bi se ostvarili na željeni način. Trenutno imate dovoljno strpljenja, pričekati pravi trenutak za sebe. Tijekom studenog, prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem životu. Do novca dolazite na lakši način, samo ako ste spremni da se dajete i sudjelujete u svemu onome što vam se nudi.

ljubav
Već duži period kod sebe razvijate sliku idealng partnera, onako kako ga vi vidite i želite. Inspiraciju kod vas razvijaju obrazovane, profinjene, duhovne … osobe. Došlo je do neke velike promjene u vama, na ljubav gledate sasvim drugačijim očima. Ako ovdje ima i neka tajna ljubav, pa i platonska, na putu ste ostvarenja svog sna. Još uvijek razmišljate o staroj ljubavi, ljubavi koja je nekada davno otišla od vas … Studeni vam donosi prelijepo pomirenje, ponovni susret, kontakt … Ali vam daje i mogućnost da ponovno sretnete osobu koja će u vama probuditi najdublje osjećaje sreće i ljubavi. Radi se o nekome tko je rođen u Vodenom znaku: Rak, Škorpion ili Riba. Ljubav sa šefom, uspješnom ili zauzetom osobom, probudit jake strasti.

Zdravlje
Na svim poljima života, točno znate što i kako želite. Tako ćete se ophoditi i prema svom organizmu.

Jarac

posao
Osjećaj zadovoljstva i sreće, pratit će vas tijekom ovog mjeseca. Ako još niste uspjeli dovršiti ili pokrenuti neke bitne situacije, dovršavaju ih tijekom studenog. Također bi mogli doći do radnog mjesta, koje će vam ostvariti poslovni san. Ovaj put sve ovisi iskljuivo od vas samih. Novac vam neće predstavljati veći problem. U čemu god budete sudjelovali ili radili donijet će vam novac.

ljubav
U velikim ste kombinacijama, puni ideja kako da porkenete lijepa druženja i okupljanja. Na većim skupovima ili kućnim zabavama, biće prilike pokrenuti i ljubavna dešavanja. Kako ste već jedan duži period vrlo izbirljivi, sigurno je da nećete olako prihvatiti novog partnera. Sa mlađom ili mladolikom osobom koja vam se dopadne, nećete odmah ući u vezu. Odluku donosite tek poslije drugog, trećeg susreta i to na mjestu koje se nalazi u blizini vode. Crna i prilično šarmantna osoba će vas neodoljivo privući. Ali partner je zauzet. Sada je na vama da odlučite. Sredinom studenog, više će vam biti naklonjene prilično starije osobe. Krajem studenog, budite pažljivi u komunikaciji s partnerom. Lako bi moglo doći do sukoba ili raskida.

Zdravlje
Početkom mjeseca skloni ste upalama. Što vrijeme bude odmicalo, bit ćete sve stabilniji i jačeg zdravstvenog stanja.

Vodenjak

posao
Prva nedjelja studenog, mogla bi vam donijeti prijatne vijesti, koje još nisu službene. Nalazite se u razdoblju velikih životnih odluka. Svaka ishitrenost, naročito u prvoj polovici tjedna, nije preporučljiva. Sve ono što se tiče promjena u vezi vaše budućnosti, podijelite s bliskim prijateljima i razmislite io njihovu viđenju situacije. Ne treba zaboraviti da početkom mjeseca u vaš sazviježđe ulazi Venera, što obećava na svim poljima života.

ljubav
Da li ući u tajnu vezu ili što dalje s partnerom s kojim smo u tajnoj vezi, znat ćete već krajem prvog tjedna studenog. Sami osjećate da zaslužujete više, i uglavnom ćete razmišljati na sebi svojstven način. Odlučni ste svoj ljubavni život okrenete u svom smjeru i konačno budete zadovoljni. Većina vas će najviše razmišljati o novom početku, dobrim promjenama …. Sada koliko se sami budete dali i sudjelovali, toliko će biti i ostvarenje. Želitestabilnog partnera, koji je odgovoran, zna što hoće. I ovdje budite strpljivi, jer će biti više mogućnosti za novo poznanstvo. Druga polovica mjeseca omogućuje ljubav sa starijom osobom. Pojavljuje se i netko tko nosi uniformu i često putuje. Pomirenje do koga nije došlo početkom studenog, aktivira se krajem mjeseca.

Zdravlje
Preosjetljivi ste u prvoj polovici mjeseca. Inače, pratit će vas dobro rasploženje.

ribe

posao
Više imate problem sami sa sobom, nego vam je sama situacija teška. Kako ulazite u jedan duži period koji će vam donijeti odgovore, na koji način bi mogli prevladati sve što vas muči na poslovnom planu … da li promjena, dobivanje zaposlenja, rješavanje važnih životnih pitanja koja se odnose na karijeru … prihvatite objektivno trenutnu situaciju i sve će krenuti na bolje. Na putu ste velikog duhovnog preporoda, koji će direktno utjecati na budućnost karijere u pozitivnom smislu.

ljubav
Tijekom studenog dolazite do konačnih odgovora, što dalje u vezi stare ljubavi. Bit će vam omogućeno da u nekoliko navrata dođete u kontakt, sretnete se na starom mjestu … Ako uspijete riješiti nesporazume, do kojih je moglo doći povodom nečijih loših komentara, pomirenje će biti uspješno. U međuvremenu bi moglo doći do novog poznanstva, koje bi vam više odgovaralo. Tada bi definitivno staru ljubav stavili u prošlost. Simpatije koje su već krenule na radnom mjestu, tijekom studenog vas sigurno vode u tajnu ljubavnu priču. Dok osoba koja se razlikuje od drugih po boji glasa i načinu komunikacije, osvojit vas na prvi pogled. Na ljubavnom planu, prati vas nevjerojatna sreća, bez obzira da li ste u vezi, braku ili slobodni. Očekuju vas lijepe promjene i emotivno ispunjenje.

Zdravlje
Ukoliko imate ozbiljnijih zdravstvenih problema, od početka mjeseca nadajte se oporavku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM