Crna magija

Mjesečni horoskop za srpanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vrelo ljeto je tu, a sa njim stiže i nepredvidivi Jul! Jupiter, planeta sreće i prosperiteta kroz seriju zanimljivih aspekata donijet će puno pozitivne energije i novih početaka.

OVAN

LJUBAV
Lagana energija lipnja mjeseca stabilizirala je vaš emotivni život!

Povoljni aspekti mogli bi pokrenuti pitanje braka ili zajedničkog života! Srpanj mjesec počeće skupom planeta u vašem astrološkom polju obitelji i intime i donijet će atmosferu ušuškanosti i sigurnosti.

Najprijatnije ćete se osjećati sa svojim stalnim partnerom, a on će vam uzvratiti najljepšim ponašanjem.

Ipak, već od 6. srpnja ulazak Venere u lepršavi znak Blizanaca probudit vašu vragolastu prirodu. Nemojte riskirati vašu ljubav i umjesto površnih kombinacija, sredinom mjeseca otputujte s partnerom!

Slobodni Ovnovi, pod utjecajem punog mjeseca oko 8. srpnja, mogu se vratiti u emotivnu prošlost ili sresti staru ljubav! Ukoliko je o Blizancima, Raku ili Lavu riječ, možda je ovo sudbinski trenutak da provjerite još jednom svoje uspavane emocije!

Sredinom i krajem mjeseca, pod utjecajem Venere, opsedaće vas mnogi pozivima i porukama tako da ćete moći birati! Oko 20. srpnja izabrat ono što je najbolje za vas!

POSAO I FINANCIJE
Većinu mjeseca srpnja posao ćete raditi bez velike presije!

Tranzit Venere, kroz polje novca, do sredine srpnja donijet će vam stabilnu financijsku situaciju. Ukoliko imate svoj biznis ili ste zaposleni u oblasti komunikacije i prometa, između 14. i 27. srpnja uživat ćete u novoj suradnji s Blizancem ili Vagom, ali i u lijepoj zaradi i dobroj poslovnoj komunikaciji s kolegama. Druga polovica srpnja oslobodit sve kočnice pa su mogući i veći troškovi, a ukoliko je o putovanjima riječ, ne žalite ni dinar. Krajem mjeseca, oko 27. srpnja, lijep aspekt Venere iz vašeg polja komunikacije i Urana, donosi novu poslovnu ponudu koju nikako ne bi trebalo odbiti!

BIK

LJUBAV

Lipanj je bio vaš mjesec!

Venera iz vašeg znaka vas je prolepšala, donijela stabilnost, a taj osjećaj harmonije pratit će vas sve do 7. srpnja! Bikovi u stabilnim vezama oko 15. srpnja mogu očekivati ​​lijepu vijest od partnera i ponudu o kojoj dugo maštaju! Ukoliko je riječ o Vagi, Djevici ili Jarcu – znajte da je to ono pravo! Zauzetim Bikovima tranzit Marsa do 20. srpnja donijet će lijepu komunikaciju s partnerom i povratak starih emocija. Obavezno što više šetajte pored vode, jer vas tamo čekaju nezaboravni trenuci.

Slobodni Bikovi, pod utjecajem Marsa, zračit će energijom kojoj neće odoljeti jedan Blizanac, Strijelac ili Škorpion! Krajem mjeseca doživjet ćete veliku emotivnu promjenu i ljubav o kojoj ste maštali.

POSAO I FINANCIJE

Vas novac hoće pa hoće, au srpnju bit ćete prosto magnet za novac!

Pozitivni aspekti Venere iz vašeg polja financija, ali i Jupitera iz polja posla, između 13. i 22. srpnja donose veliko poslovno napredovanje! Imat ćete dobitke kroz partnerstvo, potpisivanje novog važnog ugovora, ali i sasvim novu poslovnu energiju!

Nova poslovna ponuda je sigurna, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za financije, marketing ili estetiku nizacim se pozitivne prilike i suradnje. Vjerujte svom instinktu i birajte samo najbolje za sebe. Krajem mjeseca od Ovna ili Vodenjaka stižu lijepe vijesti o uspjehu jednog vašeg projekta, ali i još jedna nova ponuda. Bravo!

BLIZANCI

LJUBAV

Iznenađujuće miran lipnja mogao vam je donijeti manjak entuzijazma, ali i dosadu sa stalnim partnerom.

Početkom srpnja pun mjesec iz polja karme donijet će malo akcije i turbulencije u vaš ljubavni život! Nekima od vas može vratiti onog koga ste odavno preboljeli! Godit će vam da provocirate partnera i kroz sitne igrice unijeti promjene u vezu. Pazite da ne pretjerate i krajem srpnja otjerate jednog Ovna, Strijelca ili Raka iz vašeg života.

Slobodne Blizance Venera iz vašeg znaka učinit će vas ugodnijim i privlačnijim nego inače, pa sukladno tome očekujte rađanje novih simpatija! Između 19. i 24. srpnja stiže nova ljubav, a sa njom i nova uzbuđenja!

POSAO I FINANCIJE

Moguće je da ste u prethodnom periodu bili pomalo nesigurni u vezi s vašim privatnim poslom, ali iu vezi s odnosom s nadređenima!

Tranzit Venere, planeta novca, kroz vaš znak donijet će vam mnogo više zarade, ali i zanimljivih suradnji, posebno poslije 10. srpnja! Pun mjesec, iz vašeg astrološkog polja zaduženja, ali i tuđeg novca riješit će neka dugovanja! Moguće je i da ćete oko 10. srpnja dobiti neočekivani novac od jednog Jarca, Raka ili Vodenjaka.

Lijep aspekt Venere iz vašeg polja sreće i kreativnosti, svih Blizancima koji se bave trgovinom i poslovima vezanim za nove tehnologije donijet će ključnu suradnju i sklapanje novog partnerskog odnosa! Financijska situacija tijekom čitavog srpnja bit će na zavidnoj razini, a između 15. i 20. mogući su i dobici preko igara na sreću. Uživajte u blagostanju!

RAK

LJUBAV

U srpnja mjesec ulazite odlučniji nego ikada u namjeri da osvojite jednu Ribu, Vodenjaka ili Bika!

Slobodnim Rakovima od sredine mjeseca Venera donosi tajne susrete, ali i jake emocije prema nekom tko je zauzet! Zabranjeno voće je slatko, ali ne zadovoljavajte se mrvicama! Pričekajte kraj srpnja kada vas očekuju mnogo ljepše emotivne prilike! Mars iz vašeg polja ličnosti sve do 20. srpnja donosit vam mnogo energije i inicijative, pa ljubavne akcije neće izostati.

Pun mjesec iz vašeg polja odnosa oko 8. srpnja donosi vam idealan trenutak da dovedete vezu na višu razinu, ali i zaobići zajedno s partnerom sve razlike i nesuglasice! Venera iz vašeg polja tajni od 18. srpnja učinit će vas mistrioznijim nego inače, pa ukoliko je vaš partner Jarac, Škorpion ili Djevica mogao bi posumnja u vašu vjernost! Iskoristite povoljne aspekte Venere i Urana i oko 22. srpnja mu pokažite koliko vam je stalo – nećete požaliti!

POSAO I FINANCIJE
Početak srpnja bit će idealan inicirati novu suradnju ili projekt, a ukoliko surađujete sa strancima ili radite u velikom kolektivu očekuje vas mnogo lijepih prilika između 5. i 16. srpnja. Jupiter će vam donijeti financijsku pomoć člana obitelji, ali i uspjeh u projektu na kojem dugo radite! Pun mjesec iz polja partnerstva može donijeti neku staru suradnju, a nekima i povratak na stari posao! Iako volite financijsku sigurnost, sada je bolje da pružite priliku novim suradnjama.

Krajem mjeseca Venera vam može donijeti razgovor o povišici u tajnosti, ali i poslovna putovanja ili zaradu i sklapanje suradnje na putu.

LAV

LJUBAV

Ljubav bez koje ne možete živjeti do 10. srpnja mogla bi vam donijeti nemire i uzbuđenja u život!

Netko tko vas već dugo fascininira oko punog mjeseca, između 8. i 11. srpnja, mogao bi vam se javiti i uzburkati misli! Ukoliko je riječ o Djevici, Strijelcu ili Vagi, prihvatite poziv i uljepšajte sebi ovo ljeto! Većina slobodnih Lavova uživat će čitav srpanj a što je najljepše, uz vibracije Venere iz vašeg polja druženja i zabave bit ćete u središtu svih važnih dešavanja! Posebno između 19. i 23. srpnja dolazi vaših pet minuta – iskoristite ovu energiju i uzmite najbolje za sebe!

Krajem mjeseca izbjegnite nekog iz prošlosti! Ništa novo tu nećete naći. Zauzeti Lavovi mogu zapostaviti partnera zbog brojnih poslovnih dešavanja, ali već od 12. srpnja gungula na poslu se stišava, pa ćete konačno moći zajedno da se opustite! Kraj mjeseca rezerviran je za putovanja, za lijepe planove, ponude, ali i za početak zajedničkog života!

POSAO I FINANCIJE

Energične i ambiciozne Lavove čeka srpnja pun fantastičnih poslovnih prilika!

Ukoliko ne reagirate na pun mjesec iz vašeg polja posla i izbjegnete konflikte sa nadređenima, poslije 9. srpnja očekuje vas veliko napredovanje i financijski procvat! Venera iz znaka Blizanaca većini Lavova donijet će veliki uspjeh u javnosti, priznanja od strane kolega i nadređenih tijekom čitavog srpnja! Od 15. do 29. srpnja, pod utucaj lijepih aspekata Venere i Jupitera, planeta sreće doživjet procvat, posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za pravo, estetiku ili radite u oblasti trgovine!

Očekujte lijepe promjene i ponudu za veliki projekt od Ovna, Bika ili Raka! Ne marite za sitne troškove. Uživajte jer vam u srpnju stiže nagrada za veliki trud!

DJEVICA

LJUBAV
Prilično sigurni u sebe, ali iu partnera, dočekujete Jul!

Do sredine srpnja pratit će vas stabilna ljubavna priča, a mogući su i veliki planovi i želje u vezi s vašom i partnerovom budućnosti. Oko punog mjeseca, 9. srpnja, bit ćete pomalo rastrzani između partnerovih želja i vaših obveza, pa je moguće da se on u nekom momentu osjeti zapostavljeno. Ipak, ulazak Venere u laganiji znak Blizanaca donijet će razbijanje svih tenzija i već između 13. i 17. srpnja riješit ćete “probleme u raju”.

Slobodne Djevice tranzit Marsa i Sunca kroz njihovo polje druženja učinit će vas punim energije, ali i donijeti vam zanimljive izlaske pa i miješanje ljubavi i prijateljstva! Krajem mjeseca prelazak Marsa u polje tajni može donijeti i neke skrivene želje, ali i susrete s Lavom, Bikom ili Ribom.

POSAO I FINANCIJE

Kao velike detaljista i perfekcioniste većinu Djevica u srpnju očekuje razdoblje nagrada za sav prethodni trud i rad!

Već početkom srpnja uživat ćete u manjoj poslovnoj tenziji i laganom tempu. Venera će se od 9. srpnja potruditi za veliko napredovanje u karijeri i za velika priznanja! Ukoliko radite dva posla ili ste angažirani na poslovima vezanim za medije, komunikaciju ili administraciju, očekujte razdoblje velikog uspjeha bez mnogo truda!

Između 16. i 27. srpnja od Raka ili Ovna stiže lijepa vijest o velikom uspjehu vašeg projekta, ali i nova ponuda koja donosi veću zaradu! Uran iz vašeg polja karme vas zove prihvatiti promjene!

VAGA

LJUBAV

Pune entuzijazma i pozitivne energije vage takve dočekuju i jul!

Mars i Venera do 9. srpnja većini slobodnih vaga donijet će intenzivne susrete s Strijelcem, Škorpijom ili Bikom! Ova strastvena veza već od 16. srpnja bit će na prvoj prekretnici, pa bi fizičko udaljavanje moglo definirati vaš emocije! Ukoliko vas razdvoji put ili život u različitim gradovima ne gubite strpljenje – sami znate da se takve emocije ne događaju često.

Zauzete Vage u prethodnom razdoblju mogle bi stabilizirati svoje poljuljane odnose ili prekinuti one iscrpljujuće! Srpanj mjesec, preko vladara vašeg znaka Venere, donijet će mnogo lepršavu energiju! Venera iz Blizanaca tijekom čitavog srpnja donijet će vam mnogo flerta, izlazaka, ali i neočekivanih susreta i poziva! Partneru bi mogla zasmetati vaša lepršavost, ali je moguće da će vam prijati ovaj period slobode, pa ćete samim tim i vašoj vezi donijeti lijepe promjene. Samo pazite da ne pretjerate, posebno između 18. i 26. srpnja!

POSAO I FINANCIJE

Posao će kod opuštenih Vaga u srpnju teći baš kao što su zamislile!

Uslijed većih troškova koje su imale u prethodnom razdoblju, do 9. srpnja moguće je da će biti pomalo zabrinute za svoju financijsku situaciju, ali već nakon punog mjeseca situacija se mijenja u njihovu korist. Jupiter u lijepim aspektima sa Venerom iz astro polja inozemstva i putovanja, sredinom srpnja može donijeti jedno sudbinsko putovanje na kojem možete sklopiti fenommenalnu suradnju s Bikom ili Blizancem. Između 20. i 26. srpnja mnoge Vage koje se bave poslovima vezanim za njegu, trgovinu ili rade na više projekata uživat će u plodovima svog rada i iznenadnim financijskim priljevima!

Uživajte u ovoj predivnoj energiji!

ŠKORPION

LJUBAV

Intenzivne emocije i romantično raspoloženje pratili su vas u prethodnom razdoblju!

Pun mjesec iz vašeg astrološkog polja komunikacije mogao bi između 8. i 10. srpnja donijeti poruku od nekog koga ste davno zaboravili! Zauzetim Škorpijama ova energija prošlosti mogla bi poremetiti mirnu vezu s Rakom, Bikom ili Ribom! Već od 15. srpnja zaboravit na ove izazove i uživati ​​u strastvenim susretima s partnerom!

Venera iz vašeg polja seksualnosti pobrinut će se da oboje uživate do kraja mjeseca.

Slobodne Škorpioni početkom mjeseca mogle bi ući u neočekivano lijepu vezu s nekim iz inozemstva, a ulaskom Venere u vaš polje karme već od 9. srpnja učiniće da poželite ovaj odnos bude još ozbiljniji. Iskoristite povoljne aspekte i ukoliko je riječ o Jarcu, Blizancu ili Djevici uživajte u ovoj novoj i lijepoj ljubavi! Oko 24. srpnja odolite izazovu i potisnite ljubomoru koja može narušiti ovaj vrijedan odnos.

POSAO I FINANCIJE

Do 10. srpnja mogli biste potpisati novi poslovni ugovor ili uspostaviti suradnju sa starim kolegama i partnerima!

Očekujte poziv od Jarca ili Ribe i između 13. i 18. srpnja dajte još jednu šansu vašim starim poslovnim dogovorima. Već od 8. srpnja Venera iz vašeg polja dugova i pozajmica donijet će povratak nekog većeg novca koji vam duguju ili veliku zaradu kroz privatne poslove ili poslove u kojima vi vodite glavnu riječ!

Očekujte smanjenje neke tenzije ili pritiska koji traje neko vrijeme i završavanje velikog projekta. Između 16. i 30. srpnja, pod utjecajem fenomenalnih aspekata Jupitera i Venere, dvije najsretnije planeta, možete očekivati ​​dogovore u tajnosti u vezi sa suradnjom sa Strijelcem ili Rakom, ali i promjenu koju dugo očekujete! Ova suradnja donijet će Vam poziciju o kojoj maštate.

Idealan period za prekid neke loše ili opterećujuće suradnje biće kraj srpnja!

STRIJELAC

LJUBAV

Vi ste jedni od rijetkih kojima je pomalo dosadila mirnija energija lipnja!

Do 8. srpnja stavit ćete emocije po strani, a većina zauzetih Strijelčeva Krivić partnera za dosadu. Ipak, ulazak Venere u vaš polje partnerstva tijekom čitavog srpnja učinit će vas ponovno zaljubljenim u jednog Lava, Vodenjaka ili Škorpiona! Partner će vas obasipati pažnjom, ali i promijeniti svoje ponašanje toliko da ćete imati osjećaj da ste u vezi s drugom osobom!

Slobodni Strelčevi mogli bi upoznati čak dvije vrlo zanimljive osobe između 12. i 21. srpnja! Bit ćete na mukama, ali aspekt Venere i Saturna krajem mjeseca natjerat vas da donesete konačnu odluku! Između Ovna, Blizanca ili Strijelca odaberite onog tko može parirati vašem vatrenom temperamentu.

POSAO I FINANCIJE

Što se tiče posla i financija srpnja će biti vaš mjesec!

Početkom srpnja pun mjesec iz vašeg astrološkog polja financija i novca donijet će vam neki veliki novac ili povrat duga o kojem dugo sanjate! Ukoliko ste zaposleni u državnoj ustanovi ili se bavite odgovornim poslom biće ovo mjesec napredovanja! Između 12. i 25. srpnja stiže i povišica!

Venera iz polja partnerstva donosi minimum dvije velike ponude. Druga polovica mjeseca rezervirana je za sve one Strijelci koji već dugo čekaju poziv od Blizanca, Ovna ili Jarca i ponudu za partnerstvo ili priču o velikom kreativnom projektu!

Prihavtite veliku promjenu u načinu rada i dobit ćete suradnju zlata vrijednu!

JARAC

LJUBAV

Mirni i prilično ušuškani dočekat Jul!

Ipak, oko 10. srpnja, izazovan aspekt Marsa iz vašeg polja partnerstva mogao bi uzburkati vaš mirno more! Samo na kratko možete biti predmet partnerovih napada ili sumnje. Pokažite mu malo više emocija, a ukoliko je riječ o Škorpionu, Ovnu ili Raku, razumjet neke vaše možda čak i pomalo sumnjive postupke.

Slobodni Jarčevi pod utjecajem Venere iz njihovog polja posla mogu se upuste već od 7. srpnja u vezu s kolegom, ili nekim koga poznaju putem posla. Vi ste veliki realista koji zna da je najljepše kad se spoje lijepo i korisno! Vrlo je moguće da ova, naizgled bezazlena emocija oko 22. srpnja preraste u nešto neočekivano ozbiljno.

POSAO I FINANCIJE

Moguće je da ste u prethodnom periodu imali neke sitnije konflikte sa kolegama ili nadređenima, au srpnju riješit ćete mnoge od njih!

Pod utjecajem Venere i Jupitera moguća je nova poslovna ponuda od Lava, Djevice ili Škorpiona. Moguće je da ovaj posao uključuje malo dodatnog napora ili rizik. Prihvatite ovu priliku i dobit ćete neočekivano dobru zaradu! Krajem mjeseca aspekti Venere i Urana donijet će vam moguć prekid suradnje, ali i promjenu nekih vaših poslovnih planova! Vjerujte svemiru – on uglavnom ima najbolji plan za vas. Prihvatite nove izazove i promjene.

VODENJAK

LJUBAV

Venera vam je tijekom lipnja donijela mirne i romantične trenutke s partnerom i u poznatom okruženju!

Mir vam je prijao i takva atmosfera većini zauzetih Vodenjak prijaće sve do sredine srpnja! Već od 18. srpnja uhvatit vas vaši stari nemiri, a Venera iz duplog znaka Blizanca u vaš život mogla bi donijeti razna dvoumljenja, paralelne veze, ali i rizične odnose! Djevica, Lav ili Vaga vam neće oprostiti takve izlete. Budite na oprezu! Pun mjesec iz polja tajni, između 8. i 12. srpnja, mogao bi vas vratiti u prošlost!

Slobodne Vodenjaka jedva će dočekati ovakvu energiju i konačno poslije više mjeseci uživati ​​u atmosferi slobode koju najviše vole! Ljubav će juriti vas, ali prije kraja mjeseca svaka veza koju počnete pratiće energija nestabilnosti. Ipak, vama prijaju turbulencije.

POSAO I FINANCIJE

Pun mjesec između 7. i 12. srpnja donijet će poslovne promjene i možda prekide mnogih suradnji svih Vodoljama koje su zaposlene u ustanovama zatvorenog tipa ili se bave umjetnošću i nekom vrstom tajnih poslova. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi i kreativnosti mnogima od vas tijekom srpnja skrenuće misli s posla, a malo vas i ulijeniti! Ipak, za većinu Vodenjak biće ovo razdoblje razbibrige i financijskog blagostanja! Srpanj će biti idealan riješiti sve nesuglasice s nadređenima i kolegama.

Krajem mjeseca očekuje vas nova energija i niz aspekata koji vam mogu donijeti ostvarenje nekih velikih poslovnih izbor. Između 19. i 28. srpnja suradnja s Lavom ili Djevicom može vam promijeniti život. Prihvatite ovaj posao iz snova!

RIBE

LJUBAV
Pune pozitivne energije i sređenih misli Ribe dočekuju srp.

Ukoliko ste iskoristili povoljne lipanjske aspekte i sredili odnose s voljenim bićem iu srpnju ćete uživati ​​bez pretjeranih izazova. Ribe će u srpnju naprosto uživati ​​u filmskoj ljubavi o kakvoj su sanjali! Sunce iz romantičnog znaka Raka u njihovom polju ljubavi i zabave donosi mnogo novih mogućnosti i poznanstava. Pored vode će doživjeti emocije o kojima maštaju sa Škorpionom, Jarcem ili Ovnom.

Između 13. i 23. srpnja očekujte pozitivne promjene i ljubav na poslu. Ukoliko ste zauzeti – budite oprezni!

POSAO I FINANCIJE

Pod utjecajem Marsa iz vašeg polja sreće i kreativnosti većina Riba do 20. srpnja imaće poprilično sreće u nagradnim igrama, ali i uspjeh u svim kreativnim poslovima. Pun mjesec donijet će vam oko 9. srpnja uspjeh preko većeg kolektiva ili kroz neku vrstu udruge, ali i napredovanje! Venera će vam od 16. srpnja donijeti povećanu želju za trošenjem, ali i neka ulaganja! S obzirom na to da će tijekom srpnja tranzitirati znakom Blizanaca, može donijeti i dvoumljenja u vezi s nekim poslovnim potezima! Poslušajte savjet Jarca ili Strijelca i nećete pogriješiti.

Krajem mjeseca Mars iz polja posla donosi više energije i bolju zaradu posebno ukoliko se bavite luksuzom ili radite u velikim kompanijama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM