Crna magija

Mjesečni horoskop za rujan 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj mjesec možemo podijeliti na dva segmenta – prva polovica će definitivno još uvijek u velikoj mjeri “vući teške I komplicirane situacije I donositi nam prvenstveno težinu I nesigurnost, dok se u drugom dijelu energija mijenja, olakšava I konačno počinje nam” sviće “… ako ništa drugo, načekali smo se na neke ljepše I bolje momente I red je da sada I počnemo uživamo u njima.

Gledano na jedan drugi simbolički način, septembar je posljednji mjesec u ovoj godini koji vuče toliku težinu. Od listopada ulazimo u novu životnu fazu I nadamo se da će ona biti neusporedivo bolja nego vrijeme koje je za nama ….

Zato – ne gubite nadu “Izdržite još malo. Svjesna sam da nam je svima život u posljednje vrijeme više nego kompliciran, ali sada već imamo čemu da se radujemo. Zato vam želim snagu I mirno more tijekom plovidbe kroz rujan … .Srećno!

OVAN

ljubav

Ono što je vama osobno bitno jested a će vladar vašeg znaka tijekom cijelog rujna imati nesmetan “put” kroz znak Strijelca, znak velike energije, ali I slobode. Oni koji su trenutno usamljeni, neće teško doživljavati to što su bez partnera jer će zadovoljstvo I ispunjenost pronalaziti u kontaktima s prijateljima, u putovanjima, u jednoj formi bezbrižnog I lagodnog provoda. Ipak, ovo ne znači da nebo ne sprema ljubavne prilike za vas, što će biti najnaglašeniji u drugoj dekadi ovog mjeseca.

Neki od vas će tada osjetiti potrebu da se konačno smire I to samo iz razloga što će osoba koju budete upoznali biti netko tko će vam se jako brzo podvući pod kožu I ka kojoj ćete osjetiti veliku strast. Iako će odnos započeti na malo neobaveznim osnovama I na samom početku može izgledati kao da je ovo više seksualno-vatrena “kombinacija” nego nešto što može potrajati, vrijeme vas može razuvjeriti I donijeti potrebu da s ovom osobom produbite vezu I ostvarite nešto mnogo konkretnije I važnije.

Ovnovima u emotivnim vezama I brakovima smjese se zaista neki lijepi dani. Jupiter ulazi u vaš polje ozbiljnih partnerstava I braka I prvenstveno će baciti naglasak na one u dužim vezama – vi itekako možete poželjeti svoju priču uozbiljite, tako da ne sumnjam da su itekako mogući počeci zajedničkog života, zaruka I brakovi u ovom razdoblju. Oni u bračnim zajednicama bez većih problema će funkcionirati u skladnoj vezi s partnerom.

posao

Prva dekada mjeseca biće prilično naporna u poslovnom segmentu. Pomrčina Sunca u polju poslovne svakodnevice, kao I prisustvo retrogradnog Merkura u istom polju donijet će komplikacije, nerazumijevanje sa suradnicima I kolegama I vjerojatno izvući na svjetlost dana neke pogreške I propuste iz prethodnog razdoblja. Promjene koje počinju se dešavaju ne idu vam u korist I pojedini mogu biti zabrinuti za očuvanje svojih radnih mjesta.

Obratite veliku pozornost na papirologiju, arhiviranje dokumenata, ali I na dogovore I potpisivanje ugovora. Od druge dekade situacija se mijenja na bolje, Jupiter ulazi u vaš polje ozbiljnih partnerstava I od tog trenutka će vam donositi velike mogućnosti za ostvarenje povoljnih suradnji I partnerskih odnosa. Nezaposlenima savjetujemo veću aktivaciju u drugom dijelu rujna, jer se neke poslovne šanse mogu neočekivano otvoriti pred vama. Financijski segment će biti stabilan.

Zdravlje

Prva polovica mjeseca je dosta nepovoljna. Vaši energetski potencijali su smanjeni I neophodno je da više posvetite pažnje sebi, svom odmoru, zdravijem načinu prehrane. Polovinom perioda, pomračenje Mjeseca u polju podsvijesti može dovesti I do mentalnog disbalansa, nesanice, blage depresije.

BIK

ljubav

Pomrčina Sunca u vašem polju ljubavi na samom početku mjeseca slobodne će Bikove u prvoj polovici rujna u velikoj mjeri usporiti I ukočiti kada su emocije u pitanju. Ne samo da nećete biti spremni za neka naročita dešavanja I osvajanja, već se možete u potpunosti povući I posvetiti nekim drugim prioritetima.

Ipak, pojedini od vas, zbog retrogradnog kretanja Merkura, koji vlada vašim poljem ljubavi, mogu krenuti u preispitivanja svoje emotivne prošlosti, tražiti pogreške I propuste, a čak se I okrenuti obnovi odnosa s nekim od bivših partnera. Vaši napori ponovno pokrenuti neku priču pokazat će se u većoj mjeri kao neuspješni, jer jedino što ćete uspjeti ostvariti jeste po koji susret ili eventualno podsjećanje na stare strasti. Tek od drugog dijela rujna otvaraju se prave prilike, koje mogu ići kroz poslovni segment, ali I preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža.

Moguće je da će se u ovom razdoblju otvoriti više prilika, a vi ćete morati pažljivo odabrati na koju ćete stranu usmjeriti svoje nade. Oni u emotivnim vezama I brakovima mogu u prvom dijelu rujna imati kraćih sukobljavanja s voljenom osobom. Postoje situacije koje vi I partner morate razriješite I vjerojatno će na površinu isplivati ​​I neke stvari koje ste do tada gurali pod tepih. Ipak, drugi dio mjeseca donijet će vam potrebnu stabilnost I mir.

posao

Iako ćete vi osobno biti uvelike raspoloženi da se posvetite poslovnom segmentu I sredite ga, prva polovica mjeseca je prilično nepovoljna po vas. Teško ćete pokretati ono što ste isplanirali, a postojat I problem u dogovorima I komunikaciji s bitnim suradnicima I poslovnim partnerima. Moguće je da će se kod pojedinih sve ovo odraziti I kroz veće promjene na koje niste računali ili čiji se opseg pokazuje kao prevelik. Komplicirano je uklopiti se I postojaće napetost, koja će se odražavati I kroz loš odnos s kolegama.

Ipak, od pred kraj prve dekade mjeseca, Jupiter ulazi u vaš polje poslovnih okolnosti, svakodnevice I obveza I slobodno možete računati da će vam njegov utjecaj u ostatku razdoblja donijeti podršku I stabilizirati vas. Od tog momenta kreće solidno vrijeme I za one koji tek traže posao. Drugi dio mjeseca donosi više mogućnosti za solidne suradnje, za velike zaokrete u poslovanju I za jače financijske priljeve. Ovo je vrijeme pogodno I za jače okretanje ka stranim tvrtkama I inozemstvu generalno.

Zdravlje

Prva dekada mjeseca može donijeti jače probleme onima koji već imaju tegobe vezane za probavu I želučani dio. Ulazak Jupitera u vaš polje zdravlja krajem prve dekade donosi mogućnosti za lakši oporavak, ali I generalno kod Bikova podiže vitalnost I energiju.

BLIZANCI

ljubav

Istina je da Jupiter tijekom ovog razdoblja ulazi u vaš polje ljubavi, ali slobodni Blizanci će na pravi način moći iskoristiti njegov utjecaj tek u posljednjoj dekadi rujna. Naime, vladar vašeg znaka će većim dijelom ovog razdoblja ići retrogradnim hodom, vi ćete često biti okupirani emotivnom prošlošću, razmisljacu previše I kalkulirati u novim poznanstvima I teško ćete se opuštati I prepustiti dešavanjima.

Odmah da napomenem – tu emotivnu prošlost batalite, od toga teško da će ponovo biti nešto, čak iako obnovite kontakt s nekim bivšim partnerom, dešavanja će biti kratkotrajna I vrlo brzo ponovno zgasnuti. Evidentno je da ćete tek u trećoj dekadi biti spremni prepustiti čarima novih ljubavi, vjerojatno zbog toga što osobi koja se u ovom razdoblju pojavljuje nećete moći odoljeti.

Zaboravićete na svoj strah I nesigurnost, na potrebu zaštititi svoje srce I s uživanjem ćete sa ovom osobom pojačati komunikaciju I susrete. Čak I da se ne otpočne konkretna nova veza u rujnu, stvorit fenomenalne preduvjete I temelj za tako nešto početkom listopada mjeseca. U emotivnim vezama I brakovima partner je trenutno u mnogo boljoj poziciji od vas. Bilo bi najbolje da se prepustite njegovom vodstvu, jer ćete vi često biti malodušni, umorni I previše nervozni. Voljena osoba će biti vaš oslonac.

posao

Pomrčina Sunca početkom rujna I pomračenje Mjeseca polovinom ovog perioda imaće veliki utjecaj na vaš poslovni segment, jer pogađaju vaš polje privatnog posla, osnove, poslovnog temelja, kao I polje karijere. Evidentno je da je pred vama jedan napet period, pogotovo što I vladar vašeg znaka većim dijelom mjeseca ide retrogradnim hodom.

Blizanci će morati dobro “protresu” sve ono što su u prethodnom razdoblju radili, provjeriti koliko su njihovi poslovi sigurni, da uvedu promjene koje im se vjerojatno neće svidjeti, ali koje su sada potrebne da biste mogli isplivate iz ovog kompliciranog vremena. Sve do posljednje nedjelje rujna morat ćete se borite I s teškoćama u dogovorima, s kašnjenjima I problemima s tehničkim sredstvima. Razdoblje je nepovoljan za one koji tek traže posao, a pojedini od zaposlenih će se možda suočiti I s prestankom radnog odnosa. U seprembru biće evidentan I udar na vaš financijski segment, pa pamet u glavu – nije vrijeme za opuštanje I “lako ćemo” fazon.

Zdravlje

Iako Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja ima solidne postavke tijekom rujna, ipak vaš vladar Merkur, ide retrogradnim hodom, pa je u prve dvije dekade mjeseca neophodno obratiti više pozornosti na stanje organizma. Potreban vam je odmor da biste obnovili svoju energiju, kao I velika predanost sebi.

RAK

ljubav

Emotivne veze I bračni odnosi Rakova su tijekom rujna na velikom ispitu. Istina je da će Jupiter ušetati krajem prve dekade u vaš polje doma, ali to ne znači da su pod njegovom zaštitom I oni odnosi kojima je već odavno “istekao rok trajanja”. NI pomračenje sunca ni pomračenje Mjeseca, a oba se dešavaju u prve dvije dekade rujna, ne idu vam na ruku. Evidentno je da će od samog početka razdoblja krenuti problem u komunikaciji s partnerom, a više je nego vjerojatno da nešto što je do tog trenutka bilo skriveno, može ugledati svjetlost dana. Ovo mogu biti vaš ili partnerove tajne, ali I problemi koje ste uporno gurali pod tepih, nadajući se da će nestati. U suštini, do polovice rujna će vjerojatno sve biti riješeno – ostajete li zajedno ili ne.

Oni parovi koji prevaziđu nastupajuće probleme imaju odličan ostatak rujna I evidentno je da će se njihova povezanost samo produbiti. Slobodni pripadnici znaka su nešto povučeniji u prvoj dekadi, dok se već u drugoj otvaraju prilike za nova poznanstva I zanimljive kontakte sa suprotnim spolom. Poslovni segment, ali I druženja s prijateljima, društvene mreže – mjesta su gdje bi se potencijalni partner mogao pojaviti. Komunikacija može krenuti dosta dobro, ali bez žurbe – tek posljednja dekada je odlična za ljubav.

posao

Ni u poslovnom segmentu situacije neće funkcionirati lagano. Vaše polje posla I novca, kao I dogovori I komunikacija sa suradnicima pod pritiskom su zbog pomrčine Sunca početkom rujna. U prvoj dekadi budite oprezniji po pitanju baratanja novcem, a moguće je da će vam dogovori na koje ste računali u posljednjem trenutku biti “izmaknuti iz ruku”. Neki od vas se sada mogu suočiti I sa dosta neugodnim informacijama, pa čak I gubitkom posla.

Pomrčina Mjeseca, vladara vašeg znaka, događa se polovicom mjeseca I to u polju stranaca, planova, a “potkačiće” opet sve ono vezano za posao I kontakte s poslovnim partnerima. U suštini, tek je posljednja dekada rujna rasterećujući po vas. Nikakvi ekstra značajni pomaci se neće u tom trenutku dogoditi, ali ćete vi makar moći odahnete I da se posvetite stabilizaciji poslovnog, a naročito financijskog segmenta. Baš te financije bit će prilično bolna točka za sve Rakove – obratite pažnju na investicije I regulirajte dugovanja I obveze koje imate.

Zdravlje

Stres I nerviranje mogu tijekom rujna biti glavni pokretači zdravstvenih tegoba. Tek ulaskom u treću dekadu okolnosti se raščišćavaju, dajući vam mogućnost da se oporavite I stabilizujete. U međuvremenu – potrudite se da vodite računa I o svom fizičkom, ali I mentalnom zdravlju.

LAV

ljubav

Jupiter vlada vašim poljem ljubavi I njegov ulazak u znak Vage, znak harmonije I partnerstava I vaš polje komunikacije, susreta, novih poznanstava – donijet će vam više šansi da se po ovim pitanjima pokrenuti. Ipak, ne treba zaboraviti da je pomračenje sunca, vašeg vladara početkom mjeseca značajan događaj za vas osobno I da će se svakako odraziti I kroz vaš emotivne odnose. Osjećaj da neke stvari morate promijeniti što prije u emotivnim vezama I brakovima postat će jako naglašen I sigurno je da će neki odnosi u ovom periodu biti poljuljani, čak I na granici prekida. Skriveni problemi mogu isplivati ​​na površinu I neophodno je da se vi I voljena osoba postavite odgovorno prema vezi ili braku.

Prva dekada je naročito “stegnuta” I odnos može biti distanciran I zahlađene. Da bi se stvari popravile, neophodna je dobra komunikacija I spremnost za dogovor, što će vam Jupiter I omogućiti. Neki od vas će na najbolji mogući način “spasiti” svoje emotivne relacije, tako što će s partnerom otići na par dana negdje daleko od svih … .Moguće je povratiti dogovor, ali i strast, pa nemojte odustajati tako lako ako u vašim vezama nešto ” škripi “.

Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, vi neke situacije morate “prelomiti” u sebi. Ovo može biti konačno odustajanje od bivšeg emotivnog partnera s kojim pokušavate obnovite odnos, ali se može odraziti I na taj način da shvaćate da se uzalud trudite oko nekoga tko vam je simpatičan I da od tog posla I cijele priče nema ništa. Ne brinite, od polovice mjeseca dolazi vaše vrijeme za uživanje, strast I ljubav!

posao

Pomrčina Sunca u polju posla I novca, ali I pomračenje Mjeseca u polju koje obuhvaća krize, promjene, preokrete I novac od ugovora svakako će utjecati na vaš poslovni segment. Ono što do sada nije funkcioniralo kako treba I za što ste vi već znali da je teško da ćete uspjeti ostvariti, sada će doći do konačnog kraja. Lavovi će shvatiti da su im potrebne promjene, neki od vas će napraviti kompletan zaokret u poslovanju, dok će drugi staviti točku na trenutne radne pozicije I okrenuti se traženju novog posla koji će ispuniti njihove potrebe.

Od drugog dijela mjeseca situacija će krenuti da se raščišćava I povoljne okolnosti će se velikom brzinom pojavljivati ​​pred vama. I privatni poslovi će krenuti uzlaznom linijom. U suštini, ovaj period trebate da shvatite kao veliku mogućnost koju vam nebo daje da ostavite ono što ne valja I okrenete se onom što je isplativo po vas. Do kraja druge dekade financijski segment će “kolebljivo”, mogući su jači troškovi, kašnjenja isplata, a ovo definitivno nije vrijeme za investicije.

Zdravlje

Stres će uzrokovati jači pad imuniteta koji će biti naročito naglašen u prve dvije dekade rujna. Morat ćete naći način da se I fizički, ali I psihički dignete – kroz praznik, kroz zdrav način prehrane, kroz blagu rekreaciju I opuštanje.

DJEVICA

ljubav

Komplikovan emotivni mjesec je pred Djevicama. Pomrčina Sunca događa se u vašem znaku, vaš vladar Merkur ide retrogradnim hodom, a pomračenje Mjeseca je u polju ozbiljnih partnerstava. Također, u polju doma dva malefika – Saturn I Mars samo će dodati opterećenje na cijelu situaciju. No, idemo redom – od samog početka razdoblja bit će evidentno da su emotivne veze I bračni odnosi na velikoj raskrsnici.

One relacije u kojima već odavno situacije nisu kako treba, proživjet jedan težak ispit I sigurno je da će neke od njih prestati postojati. Moram da napomenem da ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da samostalno “iščupate” odnos, ono što će biti neophodno jeste da oboje shvatite da je vaša veza u dubokoj krizi I da se morate posvetiti pokušajima spasiti što se spasiti da. Želim vam predanost, odgovornost prema odnosu sa voljenom osobom … .i sreću … .jer će vam svakako biti neophodna. Ako postoji tajni emotivni odnos, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni – ovdje će biti velikih krahova …

Ni slobodni pripadnici znaka neće lako proći kroz ovaj period – u prve dvije dekade vi ste “ni tamo ni ovamo” … .ne znate što želite, čas se okrećete bivšim partnerima, čas samujete, čas se uplićete u kombinacije I seksualne afere I aferice. Tek od početka treće dekade počet ćete se oporavljate I da vam polako “sviće”. No, prave emotivne prilike, na žalost, ostat će tek za listopad mjesec.

posao

Jupiter ulazi u vaš polje posla I novca krajem prve dekade mjeseca, ali ćete njegov pozitivan utjecaj osjetiti tek pri kraju rujna. Prije toga, pred vama je nezgodan I prilično naporan put kroz poslovne vode. Pomračenja Sunca I Mjeseca djelovat najviše u vašim poslovno partnerskim relacijama I moguće je da će se neke suradnje u ovom razdoblju okončati, a neki od vas čak mogu ostati I bez radnog mjesta.

U kolegijalnom okružju će biti mnogo nesuglasica, čak podmetanja I evidentno je da će komunikacija I s onima s kojima neposredno radite, ali I sa vanjskim suradnicima biti jako komplicirana. No, nije sve tako crno – kada u posljednjoj dekadi mjeseca vaš vladar krene direktnim hodom I počne izlaziti iz svoje sjene, neke propuštene prilike će se ponovo otvoriti pred vama. Također, uspjet ćete riješiti jače poslovne probleme I polako počnete stvarate odlične temelje za period koji je tek pred vama, tijekom listopada. U financijskom segmentu – tek u trećoj dekadi očekujte oporavak I stabilizaciju.

Zdravlje

I kod vas će nagomilani problemi prouzročiti napetost I stres koji će se svakako odraziti na vašu zdravstvenu situaciju. Učinite ono što je do vas da olakšate sebi – odmarajte se, relaksirajte, trudite se voditi zdrav život.

VAGA

ljubav

Drage Vage, ako imate emotivnog ili bračnog partnera, a neke stvari krijete od njega, možda biste trebali razmisliti da bi bilo dobro staviti točku na sve ono što je tajno … naime, pomračenje sunca u vašem polju tajni, kao I retrogradni Merkur koji će boraviti tu tijekom cijelog rujna, mogu iznijeti na svjetlost dana neke situacije za koje biste vi voljeli da se o njima ništa ne zna.

Naročito je prva dekada mjeseca opterećujuća I tada bi trebali biti jako na oprezu. Jupiter ulazi u vaš znak krajem prve dekade rujna I u njemu će boraviti do listopada iduće godine. Već tijekom ovog mjeseca postat će evidentno da je vrijeme da svoje emotivne ili bračne relacije dobro preispitate I razmislite vrijedi li ostajati u njima ili ne.

Pošto je evidentno da je ravnoteža u vašim emotivnim odnosima narušena, ili se potrudite da je povratite ili konačno sami sebi priznajte da treba dići ruke od svega. I za jedno I za drugo ćete imati velike mogućnosti, pa vama na volju što ćete I na koju ćete stranu … ..U svakom slučaju, partnerski odnosi će se stabilizirati u drugom dijelu mjeseca. Oni pripadaju znaka Vage koji su slobodni, sa Venerom u polju ličnosti I Jupiterom koji će brzo “ušetati” kod vas – imaju I više nego dovoljno prilika da se em dobro zabave, em osvoje osobe koje su im zanimljive. Doduše, prilika će biti više, pa je pitanje da li ćete baš tako lako moći odlučiti tko je osoba za vas. U svakom slučaju – odličan period je pred vama!

posao

Za vas je najkompliciranija prva dekada mjeseca što se poslovnog segmenta tiče. Mnogo toga će izgledati neizvjesno, nerviraćete se I pokušavati ostvarite svoje planove, što neće ići ni malo lako. Doduše, I razdoblje oko pomrčine Mjeseca, polovinom rujna donijet će također momente napetosti, naročito u najbližem poslovnom okruženju, ali ćete ovo relativno lako prevazići.

U suštini, ulazak Jupitera u vaš polje ličnosti krajem prve dekade ovog razdoblja, otvara pred vama jedan izuzetan razdoblje, kada ćete itekako možeš povisiti I ostvarite u ono što želite. Lako ćete moći odlučiti je li postojeće radno mjesto ono što želite I bez velikih problema ćete uvoditi promjene koje su vam potrebne. Od treće dekade sve ovo će se dodatno pojačati, a tada vam idu I najbolje financijske prilike tijekom ovog mjeseca. Ako tražite posao, počnite s većim aktivnostima u drugom dijelu rujna, a sigurno je da I zaposlenicima idu jači prihodi od povremenog ili dodatnog angažiranja.

Zdravlje

Prve dvije dekade donose komplikacije u zdravstvenom segmentu, što će se odraziti I na vaš fizičke, ali I mentalne snage organizma. Pad imuniteta će biti jedna od posljedica. Ipak, od početka treće dekade I ulaska Sunca u vaš znak, slijedi vam brz oporavak.

ŠKORPION

ljubav

Vladar vašeg znaka Mars, tijekom cijelog mjeseca je u odličnim planetarnim postavkama. Kod onih u emotivnim vezama I brakovima ipak, ovo će biti promjenljiv razdoblje, jer će se strast I želja smjenjivati ​​sa uvređenošću I raspravama. Polovicom rujna pomračenje Mjeseca se događa u vašem polju ljubavi I emotivne veze I brakovi će tada biti “na udaru” – moguće je da će se pokrenuti priče o vašim ili partnerovim “tajnim aktivnostima” a sigurno je da će se sumnja I ljubomora uvući u vašu vezu. Na tapetu mogu biti vaša prijateljstva I partneru će smetati vaš “druženje” s nekim, pogotovo ako osjeća da su vaša osjećanja tu donekle pomiješana. Doduše, da se ne lažemo – pojedine Škorpiona tijekom rujna I mogu započeti tajnu emotivnu vezu sa osobom koja im je do tada bila prijatelj … .Ako već nemate namjeru švrljate sa strane, možda biste mogli pokušati ostvariti sklad sa voljenom osobom.

Da prilika za tako nešto imate, to svakako stoji – samo je na vama da li želite iole da se potrudite. Moram napomenuti da one emotivne veze koje su na klimavim nogama već neko duže vrijeme, sada mogu prestati postojati … .Pred slobodnim Škorpionima je jedan izuzetno intenzivan emotivni period, ali daleko od lakog. Pomrčina Mjeseca u vašem polju ljubavi može vam donijeti razočaranost u emotivnom segmentu, naročito ako ste se istinski trudili da nekoga osvojite. Ipak, dignite glavu visoko – prave emotivne prilike I kreću za vas tek u drugom dijelu rujna. Biće strasti na sve strane, uživajte!

posao

Poslovni mjesec će započeti burno. Pogotovo je prva dekada turbulentna, jer će izvući na površinu loše odnose s nadređenima I pojedinim suradnicima. Malo je vjerojatno doduše da će vam ovo napraviti trajnije probleme, ali vas definitivno u tim danima može izbaciti iz takta. Također, moguće je da ćete shvatiti da ne možete osloniti na druge I da, ako ste računali na nečije obećanje, to sada slobodno možete otpišete. Kako god okrenuli deviza – U se I u svoje kljuse – definitivno će biti vaš moto tijekom rujna. I ovo do sada ste postigli najviše svojim trudom I samostalno, pa ćete tako funkcionirati I na dalje.

No, kada pregurate prvu dekadu, pred vama je mirno more u poslovnom segmentu I odlične mogućnosti za dogovore s bitnim ljudima koji mogu biti povezani I s inozemstvom. Ulazak Jupitera u vaš polje tajni pokrenuće velike planove koji već odavno “čuče” u vašoj glavi, ali će utjecati I na vašu intuiciju, kreativnost I sposobnost da napravite I po koji tajni “dil” od kojeg ćete profitirati, I to dobro.

Zdravlje

Prva dekada rujna je posebno nepovoljna, I to naročito za starije Škorpioni I one koji imaju kronične tegobe. Ugrožen je želučani dio, probava, ali I kralježnica, noge. Od drugog dijela mjeseca slijedi vam značajan I brz oporavak. Vaša energija ponovno ide ka svom vrhuncu.

STRIJELAC

ljubav

Venera je većim dijelom mjeseca u vašem polju prijatelja, izlazaka, društvenog života a krajem prve dekade priključit joj se I Jupiter, vladar vašeg znaka. Slobodni Strelčevi mogu računati da će se pred njima otvoriti nebrojene ljubavne prilike, najizraženije tijekom druge dekade rujna. Doduše, ako želite stabilan odnos I vezu koja će trajati nešto duže, a ne samo jedno ljeto, onda je treća dekada mjeseca prava za vas. Pojedini pripadnici znaka pokušavaće obnoviti komunikaciju s bivšim partnerom, što će donijeti promjenjive rezultate. A I što biste se vraćali na staro, kada će vaš “rejting” u društvu skočiti I kada ćete lako “upadati u oči” pripadnicima suprotnog spola …

Kod onih u emotivnim vezama I brakovima I nemam toliko “slatku” sliku. Naime, prva dekada je dosta nepovoljna, planovi s partnerom se mogu duboko poremetiti, a lako će između vas dvoje dolaziti do trzavica I razmimoilaženja. Komunikacija s voljenom osobom će biti dosta loša I vladat će nerazumijevanje I konfuzija. Polovicom mjeseca pomračenje Mjeseca u polju doma je također problematično – jer može donijeti I probleme u braku, ali I miješanje obitelji u vaš emotivni život. Tek od treće dekade situacija se smiruje I raščišćava. Nadamo se da ćete uspješno proći kroz rujanske “zamke”.

posao

Definitivno je pred vama mjesec velikih promjena u poslovnom segmentu. Sve će krenuti dosta turbulentno, pomračenjem Sunca u polju karijere. Odnos s nadređenima će se naglo pogoršati, a vi ćete možda biti prisiljeni na neke promjene koje vam nikako ne prijaju. Pojedini Strelčevi mogu biti uvjetovani, ograničeni na trenutnim pozicijama, ali će neki od vas svakako doći I u situaciju da ostanu bez posla. U ovom periodu su neophodni mir, strpljenje I naravno – bez nekih ishitrenih odluka!

Poslije “drmajućih” desetak dana, Jupiter kao vladar vašeg znaka ulazi u Vagu I od tog momenta pred vama će se otvoriti potpuno nove I drugačije mogućnosti. Vaga vlada šansama, kontaktima, vezama, I tranzit Jupitera kroz nju donijet će vam neočekivane prilike za promjenu I prosperitet. Već od drugog dijela mjeseca situacije će krenuti da se mijenjaju u vašu korist, pa se spremite da “ulovite” šanse koje će vam se otvoriti. Što se financijskog segmenta tiče, druga polovica mjeseca vam donosi poboljšanje materijalnog stanja.

Zdravlje

Vaše fizičko I psihičko stanje će uglavnom tijekom rujna mjeseca biti više nego dobro. Doduše, imat ćete povremeno manje stresove, naročito u prvoj dekadi I polovicom mjeseca, ali se to neće znatnije odraziti na vaše zdravlje.

JARAC

ljubav

U emotivnim vezama I brakovima tijekom rujna će komunikacija biti ključni problem. Od samog početka mjeseca stvari između vas I partnera neće krenuti baš najbolje, a evidentno je da ćete vas dvoje često dolaziti u sukobe I zbog najmanjih sitnica. Naročito je razdoblje do kraja prve polovice mjeseca kompliciran I trebat će dosta truda I sa vaš I sa strane voljene osobe da se ovo vrijeme pregura.

Pojedinim Jarčevima se druge osobe mogu miješati u odnos, a sigurno je I da će se povremeno javljati sumnja I ljubomora I kod vas I kod partnera. Doduše, neki od vas neće odoljeti nekom tajnom flertovanju ili kratkotrajnoj avanturi … .ali bi bilo dobro da ovo zaobiđete, jer je više nego vjerojatno da će vas voljena osoba “nanjušiti”, što u najavi donosi velike probleme. Krajem mjeseca ćete naći potrebnu snagu da konačno stavite točku na neke sukobe I da povratite stabilnost u svoje emotivne relacije. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi tranzitiraće kroz polje karijere, pa je evidentno da ćete najviše emotivnih prilika imati kroz posao.

Neki mogu započeti aferu na poslu koju će htjeti sakriti od znatiželjnih očiju. Otvorene su vam I mogućnosti preko prijatelja ili društvenih mreža. Možda neke od ovih priča neće imati trajnu vrijednost, ali će vam svakako pružiti užitak …

posao

Pomrčina Sunca je u vašem polju planova, ekspanzije, inozemstva. Pomrčina Mjeseca u polju komunikacije, dogovora, kraćih putovanja. Na sve ovo – vladar vaših poslovnih okolnosti I svakodnevice Merkur, ide sve do kraja druge dekade retrogradnim hodom. Kada sve saberemo I oduzmemo – pripremite svoje živce I strpljivost tijekom većeg dijela rujna.

Mogući su veći problemi sa stranim suradnicima, a definitivno morate obratiti pažnju na komunikaciju, papirologiju I bitne dogovore, jer sve pokazuje tendenciju da vas usporava ili da vam se u posljednjem trenutku izmakne iz ruku. Ono što je najbitnije jest da pokažete veliku prilagodljivost I spremnost na kompromis. Jupiter jeste ušao u vaš polje karijere, ali ćete morati biti mudri da biste na pravilan način iskoristili njegov utjecaj. Stvari će polako početi dolaze na svoje mjesto u drugom dijelu mjeseca, a tada imate više nego dobre šanse pokrenuti sve ono što je bilo u zastoju. Financije su u rujnu vrlo promjenjive, a naročito budite oprezni sredinom mjeseca, kada nije vrijeme za ulaganja, jer možete ostati na gubitku.

Zdravlje

Pošto je vladar vašeg polja zdravlja Merur, retrogradan tijekom većeg dijela mjeseca, obratite pažnju na kronične tegobe. Vrijeme je da se svom zdravlju posvetite malo više. Prva I druga dekada zahtijevaju oprez prilikom fizičkih aktivnosti, ali I veće obraćanje pažnje u prometu.

VODENJAK

ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom rujna će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tijekom ovog razdoblja velike probleme I da će biti neophodno da vi budete spremni pritekne u pomoć I pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi s kojom ste u emotivnoj relaciji.

Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvaćajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike osobne probleme s kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno biti širokih shvatanja I prihvatiti neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih savjeta, itekako je moguće da neki od odnosa tijekom rujna prestanu postojati.

Ne podliježite ishitrenim odlukama, razdoblje od drugog dijela mjeseca donijet će vam ponovno sklad I mir u vašim emotivnim relacijama … .Slobodno Vodenjaka – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tijekom većeg dijela rujna bit će u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati I obnoviti odnos s bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija s onima koji vam se sviđaju će povremeno “kolebljivo”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mjesec bez dobrih prilika za vas – od polovice mjeseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada rujna donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

posao

I kod Vodenjak će poslovni segment pretrpjeti velike promjene tijekom rujna. Pomrčina Sunca pada u vaš polje tuđeg novca, ali I kriza I promjena I u poslovnim partnerstvima može doći do situacija s kojima ćete imati problem izaći na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih financijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obveza, nećete moći dobiti tako lako.

Također, polovicom mjeseca se u vašem polju posla I novca događa pomračenje Mjeseca, što će dodatno doprinijeti da se osjećate destabilizovan, ali I da shvatite da je potrebno što prije napraviti neke korjenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaš polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – vi osobno ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom dijelu rujna. Treća dekada mjeseca donijet će vam neočekivani pokret ka novim suradnjama, a pojedini od vas će u tom razdoblju naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažiranja, koja će oporaviti vaš financijski segment.

Zdravlje

Prva dekada mjeseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osjetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi s probavom, stomačnim dijelom, a mogli biste odradite I krvnu sliku I provjerite stanje krvnih žila. Ostatak mjeseca donosi solidne zdravstvene prilike.

RIBE

ljubav

Oni u emotivnim vezama I brakovima neka se “čvrsto drže” tijekom ovog mjeseca … Naime, pomračenje sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih partnerstava I braka, a pomračenje Mjeseca u vašem polju ličnosti. Na samom početku rujna može doći do velikih problema u vašim emotivnim relacijama I više je nego izvjesno da će se oni ponavljati, a ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da ih riješite.

Optužbe će “letjeti” I sa vaš I sa strane voljene osobe, a evidentno je da neće donositi rješenje, već će vas samo dodatno uvlačiti u problem. Tek od drugog dijela mjeseca otvaraju se prve mogućnosti da vi I voljena osoba počnete rješavate nagomilane loše situacije. Kada Merkur krene direktnim hodom, tijekom treće dekade, komunikacija će početi da se popravlja I stvari smiruju … .Što se slobodnih pripadnika znaka Riba tiče, vas sigurno do polovice mjeseca čekaju neki teži momenti.

Očito je da postoje situacije s kojima vi ne možete tako lako izaći na kraj, možda je u pitanju usamljenost, a možda jednostavno ne možete ni na koji način da osvojite osobu koju želite. Rijeke suza će postati maltene standardne sve dok ne prođe pomračenje Mjeseca polovinom rujna. Od tog momenta vama slijede neočekivani preokreti, okolnosti koje vam iznenada idu na ruku I više je nego izvjesno da ćete se “podići” u kratkom roku. Treća dekada rujna je više nego dobra za ljubav. Načekali ste se, pa izvolite sada – uživajte u dešavanjima! Prilike vam idu kroz polje posla, preko izlazaka I društvenih mreža.

posao

Rujan mjesec testira vaš živce I u poslovnom segmentu. Suradnje I poslovna partnerstva će biti na velikom ispitu tijekom prve dekade ovog razdoblja. Također, vaš odnos s nadređenima se može jako pogoršati I evidentno je da ćete biti “stisnuti” I nekim kratkim rokovima, ali računajte I na to da će šefovi imati samo riječi kritike za vas. Na sve ovo, vaša koncentracija I organiziranost je nikakva, pa su mogući propusti I pogreške, naročito što se tiče dogovora, poslovne komunikacije I papirologije. Polovicom mjeseca će vam vjerojatno izgledati kao da se sve oko v

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM