Crna magija

Mjesečni horoskop za listopad 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

ljubav

Naglašeno polje partnerstava nagovještava da će slobodni Ovnovi u ovom periodu biti spremni I otvoreni za pravu vezu. Vi ste se dosta smirili I stabilizirali, na ljubav gledate na malo drugačiji način I ne želite nešto prolazno I kratkotrajno, dosta vam je lutanja I mijenjanja, nesigurnosti. Odnos u koji možete ući na samom početku ovog mjeseca ima vrlo dobre predispozicije za trajnost, a istodobno će biti obojen velikim strastima I intenzitetom. U suštini, cijeli mjesec obiluje prilikama za ljubav, koje će nekako najviše da se otvaraju kroz poslovni segment I izlaske, dok bi drugi dio listopada više potencirao na poznanstvu s osobama na putovanju ili koje su iz drugog mjesta. Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava I braka, kao I mlad Mjesec na samom početku listopada u istom znaku – Vagi – uticaće odlično na one koji su u dužim emotivnim vezama. Vas dvoje ćete biti spremni uvedete suštinske, pozitivne promjene u svoju vezu I zato nije ni čudo što će drugi dio listopada pokrenuti važna pitanja – ulazak u brak ili početak zajedničkog života. Sretno! Oni koji su već u bračnim zajednicama definitivno poboljšavaju komunikaciju s partnerom. Sklad će ponovno postati prioritetan u vašem odnosu. Vas dvoje sada možete težiti proširenju obitelji ili uraditi neke važne stvari vezane za dom u kojem živite – uzeti kredit za renoviranje ili pak za kupnju većeg stambenog prostora.

posao

Pred vama je odličan poslovni mjesec. Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Jarca I polju karijere, napredovanja, gdje je njegova pozicija jaka I egzaltirana, pa svakako očekujte veliku predanost, odgovornost I organizaciju. Naglašeno je sve ono što je vezano za dogovore, za pokretanje novih poslovnih suradnji I pronalaženje osoba koje će biti spremne da se na pravi način uključe zajedno s vama u posao. Jupiter vam u vašem polju suradničkih odnosa, ozbiljnih partnerstava – daje jednu veliku šansu pokrenuti neke priče, dok će Saturn, koji ovo polje aktivira SEKSTIL, omogućiti trajnost I pravu vrijednost ovih poslova. Odličan je razdoblje I za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata. Što se financijskog segmenta tiče – promjene koje nastupaju uvode vas u jednu mnogo sigurniju životnu fazu po ovom pitanju.

Zdravlje

Vaš vladar jeste u znaku Jarca gdje je egzaltiran, I gdje je njegova energija jaka, ali obzirom da kvadrira vaš znak I polje ličnosti, ono što je neophodno jeste da umijete da stanete. Postojat potencijal da se previše trošite I iscrpljujete, uvjereni u svoje “čelično zdravlje” što se može odraziti na imunitet.

BIK

ljubav

Slobodnim Bikovima ovaj mjesec nudi slatka obećanja, dobru zabavu I provod, a da li ćete željeti da se smirite I obavežete samo jednoj osobi, to ćemo još vidjeti. U svakom slučaju u listopada ulazite u fazonu “uzmi sve što ti život pruža” I do maksimuma ćete koristiti to što ste popularni u društvu I što lako privlačite poglede suprotnog spola. Od drugog dijela mjeseca postoje veće šanse da vam netko zarobi srce, a najizraženije su u posljednjih tjedan dana dok vladar vašeg polja ljubavi Merkur, bude tranzitirao kroz znak Škorpiona, kada ćete teško kontrolirati strasti, ali kada postoji mogućnost I da vas netko doslovno “izuje iz cipela “svojom pojavom I udvaranjem. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, stoje zaista dobre predispozicije da s voljenom osobom ostvarite mnogo jaču povezanost nego do sada. Dok su sve okolnosti na vašoj strani, I dok se partner trudi vam ugodi, jedini “problem” u odnosu mogli biste biti – baš vi. Naime, povremeno ćete teško kontrolirati svoju posesivnost ili ljubomoru prema osobi koju volite. Sve je to u redu dok je u malim količinama, ali svakako ne biste trebali pretjerivati. Voljena osoba će biti vrlo korektna, pa biste trebali da se potrudite da se I vi tako postavite prema njoj. Neki od vas čak mogu poželjeti malo flertovanja u posljednjoj dekadi mjeseca – ono što može započeti kao igra može vam kasnije donijeti probleme. Budite odgovorni prema odnosu u kojem ste.

posao

Odlično postavljeno polje poslovnih okolnosti I svakodnevice sa Jupiterom u tranzitu I Suncem I Merkurom koji će tu biti do posljednje dekade mjeseca donijet će Bikovima baš ono što im je potrebno – jedan ispunjen radnim aktivnostima razdoblje s velikim šansama za stabilizaciju. Ne samo da ćete učvrstiti svoje pozicije, već ćete imati I velikih prilika da proširite svoje poslovanje uključujući nove suradnike I poslovne partnere u ono što radite. Merkur, koji vlada vašim poslovima, ali I financijama, brzo će se kretati kroz znak Djevice, Vage I Škorpiona, dajući vam odlične prilike da napravite značajne suradnje, ali I pokrenuti dogovore. Ako ste nezaposleni – bacite se u potragu, jer će ona biti više nego uspješna. Mars, koji predstavlja vaš suradnike, bit će u znaku Jarca I u aspektima potpore, što samo govori da možete očekivati ​​veliku pomoć od drugih. U financijskom segmentu – popravljanje situacije, napredak.

Zdravlje

Planeta Jupiter se nalazi u vašem polju zdravlja, što je generalno vrlo pozitivno jer vam pruža veliku zaštitu, ali to ne znači da trebate olako da se odnosite prema sebi. Promijenite prehrambene navike. Do kraja druge dekade mjeseca češće kontrolirajte urogenitalni trakt I bubrege.

BLIZANCI

ljubav

Tijekom najvećeg dijela listopada mjeseca Blizanci u emotivnim vezama I brakovima će se truditi da se prilagode odnosu u kome su I da više nego do sada ispoštuju želje I potrebe voljene osobe. Vladar vašeg znaka, Merkur, tranzitiraće kroz Vagu I vi ćete usvojiti princip zajedništva, harmoničnosti, usklađivanja s partnerom. Vjerojatno ćete češće zajedno izlaziti, ili se baviti više društvenim aktivnostima, a sigurno je da će vam odgovarati da budete okruženi prijateljima I dragim ljudima. Izražen znak Škorpiona u prvom dijelu listopada će dodatno začiniti svoje emocionalne odnose, koji će donijeti porast od seksualnosti, spremnost na primanje s najdražom osobom neke svoje fantazije. U svakom slučaju – u spavaćoj sobi će biti više nego interesantno! Dokle god na prvo mjesto budete stavljali zajedničke interese, a ne osobne prioritete, dokle god budete u fazonu “mi” a ne “ja” – nećete imati nikakvih problema. Za slobodne Blizance imamo lijepe vijesti – mlad Mjesec na samom početku listopada u vašem polju ljubavi, zabave, provoda, olakšanih životnih okolnosti – obeležiće u potpunosti ovaj razdoblje I donijeti vam neizmjerno zadovoljstvo. Bit ćete u pokretu, okruženi interesantnim ljudima s kojima je lijepo I lako flertovati, a obzirom da je vaša planeta ljubavi u znaku Škorpiona – sigurno je I da će velike strasti biti “u igri”. Uživajte, a ako želite nešto ozbiljnije I da se “smirite” – onda je drugi dio listopada rezerviran za vas!

posao

U ovaj mjesec ulazite pod potpuno drugačijom energijom. Vrlo naporan period je sada definitivno za vama, ali ćete u prvoj dekadi još uvijek biti pod pritiskom koji vam nameću poslovni suradnici I partneri. Od druge dekade bolje uspostavljate dobru komunikaciju I spremniji ste za kompromis I prilagodbu, kao I oni s kojima dolazite u kontakt, pa su pred vama dobre šanse za pokretanje novih poslovnih projekata I suradnje. U polju koje vlada poslovnom svakodnevicom tranzitira planet Venera, koja će donijeti skladnije odnose s kolegama I veće razumijevanje. Promjene koje želiš postići će se u listopadu, ali ne očekujte da će se dogoditi same od sebe. Od vas će se očekivati ​​da “izgarate” na radnom mjestu, no nemojte žaliti truda – rezultatima ćete biti više nego zadovoljni! Sredinom mjeseca mogući su jači troškovi, ali generalno – financije idu ka oporavku I poboljšanju.

Zdravlje

U drugoj dekadi mjeseca doći će do blagog energetskog pada, Imunitet vam baš I neće biti najbolji I u ovom razdoblju bi bilo dobro da se više odmarate, jače hranite I uzimate neophodne vitamine I minerale. Ostatak mjeseca je prilično dobar.

RAK

ljubav

U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka nalazi tranzitni Mars, čiju energiju možete iskoristiti I pozitivno I negativno. Naime, podrška od strane Jupitera u vašem polju doma I obitelji, kao I mlad Mjesec u ovoj kući početkom listopada, daju vam novu priliku, novu šansu, da emotivne relacije koje su vam važne učvrstite I stabilizujete. Ako je to ono što zaista želite – Mars će vam donijeti novu snagu, više obostranog truda I strpljenje da ojačate svoj odnos. Međutim, njegovu energiju možete iskoristiti I za svađe I sukobljavanje, što definitivno ne bi dovelo do ničeg pozitivnog. Dobro razmislite kako ćete I na koji način graditi svoje ljubavne odnose u ovom razdoblju. Veliku priliku ste dobili, sada je I iskoristite. Ako su neki od vas upleteni u neku formu tajnog odnosa, koja se naglo razvila tijekom prethodnog mjeseca, budite oprezni – sve ono što se događa između vas I “tajne ljubavi” postajat sve intenzivnije I lako vas može odvući od redovnog partnerstva. Usamljeni Rakovi – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi, au trećoj dekadi tu ulaze I Sunce I Merkur. Slobodno očekujte velike aktivnosti, mnogo novih poznanstava, dobar provod, flertove I zabavu do ranih jutarnjih sati. Kod mnogih od vas je međutim prisutna potreba da se jače vežu I da nađu partnera s kim mogu graditi ozbiljan odnos. Drugi dio mjeseca donijet će vam prave prilike baš za to.

posao

Sunce, koje vlada vašim poslovima I financijama, u znaku je Vage do početka treće dekade listopada, pa obećava pripadnicima vašeg znaka solidne suradnje I dobre partnerske relacije. Također, lakše ćete uspijevati da se izborite sa zahtjevnim obvezama, pa nije ni čudo što će neki od vas u drugom dijelu ovog razdoblja imati šansu da poboljšaju svoj poslovni status. Sa nadređenima se trudite da funkcionirate u kompromisnoj varijanti, naročito tijekom druge dekade, jer ćete tada vrlo često biti iznervirani kritikama upućenim na vaš način rada. Nezaposleni Rakovi neka se aktiviraju od samog početka mjeseca, jer su pred vama više nego dobre šanse da nađete adekvatan posao za sebe. Neki od vas će imati priliku za češća poslovna putovanja, a naročito ćete biti aktivni polovicom listopada. Očekivati ​​da se opseg poslovanja proširi, naročito onima koji imaju obiteljske firme ili privatni biznis. Financije korektno.

Zdravlje

Dosta solidan mjesec u zdravstvenom segmentu. Ako ste pripadnik mlađe generacije – više obratite pažnju na imunitet od drugog dijela listopada. Oni koji su nešto stariji neka vode računa o urogenitalnom traktu. Ako imate tegoba vezanih za kralježnicu, ruke, ramena – naći ćete adekvatnu terapiju za sebe.

LAV

ljubav

Mjesec koji Lavovima obećava prilično korektne odnose u emotivnim vezama I brakovima. Prisustvo Venere u polju doma I obitelji do polovice mjeseca daje vam novu priliku s bračnim partnerom izgraditi bolju komunikaciju, jaču povezanost, ali I probuditi uspavane strasti. Oni u emotivnim vezama su spremniji za neke ozbiljnije korake, što podržava I vaša voljena osoba, ali oboje smatrate da nema potrebe za žurbom. Dovoljno vam je što se više razumijete I što neki vaši zajednički planovi polako idu ka realizaciji. Ovaj period je dobar da povremeno uzmete par dana samo za sebe I otputujete negdje, pa makar to bilo I samo za dane vikenda. Kraća putovanja I usmjerenost jedno na drugo samo će vas dodatno povezati. Usamljeni pripadnici ovog znaka će tijekom ovog razdoblja ostvariti mnogobrojne zanimljive kontakte. Vašem šarmu je sada teško odoljeti I nije ni čudo što ćete sa zadovoljstvom flertovati I uživati ​​u tome da se pripadnici suprotnog spola vrte oko vas. Ipak, u prvom dijelu mjeseca nećete imati namjeru žuriti I sve ono što se bude dešavalo će biti vrlo površno. Od drugog dijela listopada I ulaska Venere u vaš polje ljubavi, situacija će se naglo preokrenuti. Mlađim pripadnicima znaka otvorit će se beskrajnu zabavu I avanturu, dok će oni koji su spremni da se ozbiljnije obvežu – sada imati pravu priliku. Do kraja mjeseca mnogi od vas bit će u stabilnim I čvrstim emotivnim vezama.

posao

Od samog početka listopada bit ćete spremni za akciju. Naglašeno polje komunikacije, dogovora, pokreta mladim Mjesecom u prvim danima ovog razdoblja, kao I tranzitni Mars u vašem polju svakodnevnih poslovnih obveza, donijet će Lavovima veliku usmjerenost I angažiranost, ali u isto vrijeme I sposobnost da svojim zadaćama prilaze odgovorno I ustrajno. Neki od vas će tijekom ovog razdoblja osjetiti I potrebu da promjene trenutno radno mjesto I biće u potrazi za poslom. Pošto je ovo odličan mjesec za dogovore s potencijalnim poslodavcima, preporučujemo I nezaposlenima da budu aktivni. Iako ćete imati osjećaj da nadređeni ne vide vaš trud na poslu, u drugom dijelu listopada će mnogi od vas biti nagrađeni, I to najviše kroz financijski segment. Privatnim poduzetnicima slijedi stabilizacija I mogućnosti za proširenje poslovanja. Bolje financijske prilike, a sada možete zaraditi I preko dodatnih angažmana.

Zdravlje

Prisustvo Marsa u polju zdravlja donijet će Lavovima da više obrate pažnju na svoj imunitet, osobito u drugoj dekadi listopada, kada ćete biti podložni prehladama, virusnim infekcijama. Kod starije populacije mogu se aktivirati kronične tegobe vezane za kralježnicu.

DJEVICA

ljubav

Uz malo truda I tolerancije, vaš emotivne I bračne relacije neće funkcionirati ni malo loše tijekom listopada mjeseca. Mlad Mjesec u polju osobnih vrijednosti početkom ovog razdoblja donijet će Djevicama potrebu da dobro razmisle o odnosima u kojima su. I sami ste svjesni da je prethodnih par mjeseci ostavilo traga na vas I na partnera I da su neophodne promjene da bi se odnos u potpunosti stabilizirao. Zapitajte se koliko vam je važna osoba preko puta vas I da li spremni, zarad nje I vaše veze, pređete preko nekih nesavršenosti I ostvarite ponovo čvrstu povezanost. Oni napori koje budete ulagali u odnos u prvom dijelu mjeseca, rezultirat pozitivnim promjenama u drugom dijelu listopada, kada planeta ljubavi I sklada, Venera, uđe u vaš polje doma I obitelji. Bračni odnosi će biti ojačana, i dulje je emocionalna veza će biti vidljivo povećanje od ljubavi i bliskosti. Slobodne Djevice – u vašem polju ljubavi nalazi tranzitni Mars, vladar vašeg polja komunikacije I pokreta, pa nije ni čudo što ćete u ovom periodu biti mnogo spremnije uživati ​​u izlascima, dobrom provodu, druženju I upoznavanju novih osoba. Druga dekada listopada je osobito interesantna, jer se tada više, podjednako zanimljivih osoba, može vrtjeti oko vas, pa ćete biti na slatkim mukama što se odabira “onog pravog” tiče. U suštini – cijeli mjesec donosi vam dobre šanse za ljubav, na vama je samo da se prepustite dešavanjima!

posao

Mlad Mjesec u vašem polju posla I novca na samom početku listopada otvorit pred Djevicama dosta dobar poslovni mjesec. Sve do kraja druge dekade bit ćete izuzetno angažirani I poslovno usmjereni I nije ni čudo što će sve ovo rezultirati stabilnošću vašeg poslovanja, ali I dobrim financijskim priljevima. Obratite više pažnje na ljude s kojima dolazite u kontakt, naročito polovicom mjeseca. U tom periodu vam se ne savjetuje izbrzanost u dogovorima, ali ni upadanje u bilo kakve rasprave s ljudima s kojima surađujete. Tih dana nemojte donositi odluke na brzinu, a dobro provjerite da ne pravite greške I propuste prilikom obavljanja svakodnevnih obveza. Moguće su I kritike od strane nadređenih. Ne, to je samo par dana će biti malo turbulentno, ostatak mjeseca je više nego dobro za vas. Jake poslovne mogućnosti I onima koji su nezaposleni. Očekuje vas I veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Umnogome bolja zdravstvena situacija I starijim I mlađim pripadnicima ovog znaka. Nastavite vodite računa o sebi, a dobre navike koje ste u prethodnom razdoblju usvojili, davat će odlične rezultate. Jedino na što trebate obratiti pažnju je povećan apetit I mogućnosti za debljanje.

VAGA

ljubav

Mlad Mjesec u vašem polju ličnosti početkom listopada mjeseca donijet će Vagama u emotivnim vezama I brakovima novi pogled na dešavanja u njihovim emotivnim relacijama. Vi osobno ćete biti spremni na drugačiji način pristupati voljenoj osobi, otvorit se po mnogim pitanjima I konačno progovoriti o nečemu što vas je tištilo I mučilo u prethodnom razdoblju. Naime, Merkur koji je šetao po vašem polju podsvijesti tijekom cijelog rujna, kao I pomračenje sunca u tom razdoblju, donio je to da niste bili spremni s voljenom osobom diskutirate baš o svemu I da ste mnoge stvari čuvali za sebe. Ulaskom planeta komunikacije u vaš polje ličnosti, bit ćete spremni možda otkrijete I neke svoje planove I želje koji se vezuju za vaš odnos. Mars koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, nalazit će se u znaku Jarca, što donosi donekle tvrdokornost I sporost, ali I veliku predanost, pa od svoje “druge polovice” očekujte da bude tu, uz vas, da vas razumije I podrži. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće pred sobom mnogobrojne prilike tijekom ovog mjeseca, ali je pitanje da li ste vi u ovom periodu spremni za neke ozbiljnije priče. Tranzit vaš vladarice Venere kroz Škorpiona u prvom dijelu mjeseca donijet će vam prije intenzitet I strast nego potrebu za stabilnošću, a kada u drugom dijelu listopada uđe u Strijelca, tek onda ćete zaista biti u fazonu za zabavu I provod. Tek u posljednjim danima mjeseca osjetit ćete da ste pronašli onu pravu osobu za sebe.

posao

Mlad Mjesec u vašem znaku, prisustvo Jupitera, Sunca I Merkura, donijet će vam jedan odličan poslovni period, I to najviše zahvaljujući vašim talentima, vašim sposobnostima, vašim velikim ambicijama. Ne samo da ćete biti u mogućnosti elokventnošću I brzim razmišljanjem savladate I neke teže okolnosti, ali I doprete do onih za koje ste zainteresirani za suradnju, već ćete na sve ovo (zbog Jupitera) imati I dašak sretnih okolnosti I jednu veliku podršku na svojoj strani. Vaša vladarica će u prve dvije dekade tranzitirati kroz polje posla, da bi se nakon toga Sunce preselilo u ovo polje, što samo govori o tome da će se poslovni uspjesi I prilike nizati jedna za drugom. Nemojte dozvoliti da ovaj više nego dobar period prođe bez vaše velike aktivnosti! U trećoj dekadi mjeseca moguće je dobiti zaslužena priznanja za svoj rad, a tada vam se otvaraju I veće mogućnosti za suradnju sa stranim tvrtkama.

Zdravlje

Velika planetarna podrška itekako će se odraziti I na vaš zdravstveni segment. U listopadu ćete se osjećati, ali I izgledati odlično … samo malo kontrolirajte apetit, koji će biti nešto jači nego inače. Stariji pripadnici znaka u trećoj dekadi neka povedu više računa o bubrezima. Moguće tegobe urogenitalnog trakta.

ŠKORPION

ljubav

Mlad Mjesec u polju podsvijesti početkom listopada mjeseca prvenstveno će djelovati na Škorpioni u tom smislu da će biti spremnije da se posvete svojim emotivnim relacijama u mnogo većoj mjeri nego u prethodnom razdoblju. Ne samo da ćete vi na potpuno drugačiji način gledati na odnos s voljenim bićem, već će I druga strana željeti da vam se više približi I da se ponovo ostvari zajedništvo koje je nekako u prethodnim mjesecima bilo na vrlo krhkim temeljima. Umetati da jedno za drugo nađete prave riječi, otkriti način kako da se približite, a neosporno je da će vam u svemu tome pomoći I ogromna količina strasti koja će se ponovo probuditi između vas. U suštini, za emotivne veze I bračne zajednice ovo je dobar period, jer ne zaboravite – kada sve funkcionira kako treba u spavaćoj sobi, a kada istovremeno vas dvoje možete otvoreno pričati o problemima – lako je doći ponovo do stabilnosti, vratiti povjerenje I ljubav u odnos! Usamljene Škorpiona, sa tranzitnom Venerom u svom polju ličnosti u ovom periodu se osjećaju odlično, a neosporno je da ćete svojim šarmom I magnetskom privlačnošću bez ikakvih problema osvajati srca onih s kojima dođete u kontakt. Vaš vladar tranzitira kroz znak Jarca I teško je pomiriti strasti koje osjećate s potrebom da sebi izgraditi čvrstu konekciju sa nekim. Neki od vas će lako ulaziti u površne odnose, dok će drugi ipak biti spremniji čekaju “ono pravo”, za što postoje velike šanse u drugom dijelu listopada.

posao

Vaš vladar Mars nalazi se u znaku Jarca, gdje je od izuzetnog utjecaja I moći, I u vašem polju komunikacije, dogovora, pokrete. Planeta Venera je u vašem znaku, pa vam sve ovo zajedno donosi prave sposobnosti ostvariti odlične kontakte s potencijalnim suradnicima I otvoriti sebi mnoga vrata. Funkcionirat tijekom ovog mjeseca dvostruko – dok ćete s jedne strane razrađivati ​​I proširivati ​​postojeće suradnje I boriti se da ostvarite nove kontakte, s druge ćete imati izuzetnu predanost planovima koje ćete razrađivati ​​I čekati pravi trenutak kada možete se aktivirati I na ovom polju. Vaša kreativnost I ideje doći će do punog izražaja ulaskom Sunca I Merkura u vaš znak u trećoj dekadi listopada. Ovo je standardno odličan poslovni mjesec, što se ni ovom prilikom neće promijeniti. Od treće dekade aktivirat će se suradnje sa strancima, a ovaj će vam period biti I financijski najuspješniji!

Zdravlje

Dok je segment fizičkog zdravlja postavljen više nego dobro, I tu ne biste trebali imati nikakvih problema, psiha će vam malo biti opterećena I to najviše tijekom druge dekade listopada. U tom periodu se trudite da se više odmarate I opuštate.

STRIJELAC

ljubav

Vrijeme je za novu fazu u vašim emotivnim vezama I brakovima. Iza vas I partnera je prilično naporan razdoblje I mnogi od vas nisu sigurni u kojem smjeru dalje idete. Možda ćete u prvih tjedan dana još uvijek “kolebljivo” kada je komunikacija s voljenom osobom u pitanju, ali I sami ćete vidjeti da ćete vrlo brzo uspjeti otvoriti srca jedno drugom I konačno pokrenuti rješavanje problema koji su vas pratili. Ne samo da se u vaš odnos ponovno može vratiti bliskost I zajedništvo, već neće biti ni čudno ako mnogi parovi u ovom razdoblju požele proširenje obitelji, a oni u dužim emotivnim vezama – zajednički život ili zaruke, brak. U svakom slučaju, sretni događaji će obilježiti treću dekadu listopada, pa se spremite uživati ​​punim plućima. Ako su neki od vas imali nekih nesuglasica ili problema s obitelji voljene osobe, tu bi od drugog dijela mjeseca stvari polako trebale početi dolaze na svoje mjesto. Usamljeni pripadnici ovog znaka će se prvenstveno baciti na zabavu, ali I na ostvarivanje novih prijateljstava I kontaktata. Neki od vas će naći zanimljive sugovornike I interesantne priče I preko interneta I društvenih mreža. Sve do kraja druge dekade više ćete biti u varijanti neobaveznih priča I nećete biti spremni tek tako otvoriti I poklonite svoje srce nekoj osobi. Ulaskom Venere u vaš znak koja će obilježiti treću dekadu mjeseca – pred vama će se otvoriti ogromne šanse za pravu ljubav koja vrijedi truda ….

posao

Naglašen znak Vage kroz koji tranzitira I vladar vašeg znaka, donijet će Strijelčevima tijekom listopada mjeseca velike poslovne šanse I priliku da kroz veze I poznanstva otvore sebi mnoga vrata. Također, vaš polje posla I novca obogaćeno je tranzitom Marsa, koji vam donosi ogromnu predanost, stabilnost I čvrstu volju da ostvarite ono što ste zacrtali. U prve dvije dekade mjeseca ćete napraviti I reorganizaciju svojih poslova, ali biti I u mogućnosti planirati I analizirate šta I kako trebate raditi na dalje. Dobre ideje I kreativnost također će obilježiti ovaj period. Treća dekada listopada donosi vam posebnu angažiranost, ali I odlične poslovne šanse, kao I izuzetno povećanje u financijskom segmentu. I u ovom periodu su jako naglašeni dodatni poslovni angažmani, I dio novca će vam stizati I s te strane. Ako ste nezaposleni – više zaista nemate nikakvih razloga za čekanje I oklijevanje. Prilika naći nešto povoljno za sebe će biti!

Zdravlje

Vaš psihički segment će biti blago opterećen u prvoj polovici mjeseca, I u tom razdoblju ćete biti više skloni I povremenim padovima imuniteta. Ostatak mjeseca je više nego dobar za mlađe pripadnike znaka, dok bi stariji trebali obratiti pažnju na kronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kralježnicu, noge.

JARAC

ljubav

I sami ste svjesni kroz koliko su naporan period prošle vaš emotivne relacije. Da su neki odnosi ozbiljnije poljuljani, to je I vama I partneru jasno … .Međutim, ulazite u period kada ćete moći korigirati dosta toga I mislim da je pravi trenutak da se ozbiljno posvetite odnosu u kojem ste. Mars u tranzitu kroz vaš znak dat će vam dovoljno energije I posvećenosti očuvanju veze I donijet će veću potrebu da stabilizujete svoje emotivne relacije. Ne samo to – I partner će na drugačiji način moći sagleda neke svoje pogreške I zato nije ni čudo što će se atmosfera u vašim emotivnim relacijama u potpunosti promijeniti. Sada je sve na vama dvoma, a zaista postoje ozbiljne prilike da se “zaturene” I potisnute emocije ponovo probude između vas dvoje. Čak će i strast, koje će u ovom periodu biti više nego inače, biti dodatni pokretač I na pravi način “začiniti” sve ono što se bude dešavalo. Iskoristite ovaj povoljan mjesec! Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, tranzitira kroz Škorpiona I vašu kuću prijatelja, interneta, društvene aktivnosti. Mnogi usamljeni pripadnici ovog znaka biće mnogo više raspoloženi za izlaske I druženja I nije ni čudo što ćete u ovakvom okruženju, s dobrom energijom koja vas trenutno prati, itekako uspjeti pronaći svoju “srodnu dušu”. Neki kontakti koji se budu pokrenuli u prvom dijelu listopada, u drugom dijelu mjeseca itekako mogu rezultirati ulaskom u jedan stabilan I trajan odnos!

posao

Mlad Mjesec početkom listopada, kao I tranzit velikog benefika Jupitera I Sunca kroz vaše polje karijere, donijet će Jarčevima da I tijekom ovog razdoblja mogu očekivati ​​napredak I prosperitet. Na ove dobre okolnosti, kroz vaše polje ličnosti tranzitira Mars, dajući vam veliku ambicioznost I prodornost u poslovnom segmentu. Vi ste I do sada bili netko tko je bio spreman odgovorno I strpljivo napreduje, korak po korak, a ovo će sada dodatno biti pojačano, pa nije ni čudo što bi sredinom mjeseca mogli očekivati ​​promjenu pozicije na bolje ili makar dobar financijski poticaj za svoj trud I rad. U prvom dijelu mjeseca naglašene su mogućnosti za ostvarivanje novih poslovnih suradnji, a ovaj period daje vjetar u leđa I nezaposlenim Jarčevima. Podrška od strane prijatelja ili usluga od nekih osoba pomoći će vam da dođete do adekvatnih, pravih ponuda. Jaki kontakti sa strancima, osobito od drugog dijela listopada.

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz vaš znak donosi vam veliku energiju, ali obzirom na vašu prirodu – itekako ćete se trošiti I povremeno može doći čak I do iscrpljenosti organizma, naročito tijekom druge dekade mjeseca. U ovom periodu se trudite da se više odmarate I nađete vrijeme samo za sebe.

VODENJAK

ljubav

Iako ćete vi I emotivni ili bračni partner uglavnom težiti kompromisu tijekom listopada mjeseca, postojat par perioda koji će, nakratko, donositi turbulentnije situacije u vašu vezu. Tijekom druge dekade javit će se prve nesuglasice, najviše zbog toga što će komunikacija između vas dvoje biti nešto slabija, a oboje ćete imati “kratak fitilj”, pa ćete od sitnog problema vjerojatno napraviti svađu epskih razmjera. Na svu sreću, pa će ovo biti jedna od vaših čuvenih “bura u čaši vode”, što znači da ćete se vrlo brzo oboje smiriti I shvatiti da ste se prepirali I nervirali bez prijeke potrebe. I tijekom treće dekade iskrsnuće još jedan momenat neusuglašenosti između vas dvoje, ali ovoga puta će se vezivati ​​za manjak zajednički provedenog vremena, pa će se očas posla probuditi neke sumnje I prebacivanja. Sad, da li ćete vi osobno nešto “muljati”, to samo vi znate, ali da se ne lažemo – imat ćete predispozicije za neku tajnu komunikaciju … .Slobodno Vodenjaci će tijekom listopada imati mnogo jači društveni život nego inače, pa nije ni čudo što ćete se lako upuštati u zanimljivu komunikaciju I blaga flertovanja. I strasti će od drugog dijela ovog razdoblja prosto buknuti kod vas, pa će pojedini biti itekako raspoloženi za malo neobaveznih kontakata I avanturica. Ako ste raspoloženi za nešto trajnijeg karaktera, drugi dio listopada je savršen za vas – pojava osobe koja će znati na pravi način da vam priđe I da vas “obuzda” ….

posao

Mlad Mjesec početkom listopada, Sunce, Jupiter I Merkur – sve ove planete će naglasiti vaš polje inozemstva, šireg znanja, ekspanzije I razvoja. Evidentno je da je pred Vodenjacima jedan period kada ste spremni za proširenje I svog znanja, ali I opsega poslova, a sve više ćete se okretati I ka drugim prostorima gdje biste mogli plasirati ono što radite. Venera u polju karijere tijekom prve polovice mjeseca donosi vam korektne odnose s nadređenima, ali samo ako prihvatite da “igrate” po njihovim uvjetima I ako se prilagodite nekim zahtjevima koje vi osobno smatrate nepotrebnim. Mnogima od vas su u glavi I neki novi planovi, ali I dodatna angažiranja, a pojedini će čak imati I pregovore s drugim tvrtkama, naravno – daleko od znatiželjnih očiju. Sve ono što tijekom ovog mjeseca budete planirali, svoju će realizaciju dočekati tek u studenom – zato ne žurite I ne donosite neke odluke naprečac.

Zdravlje

I pored dosta dobre planetarne podrške na vaš znak, što će vam donijeti stabilan imunitet I slabu podložnost sezonskim virusima I prehladama, ipak je u vašem polju podsvijesti Mars, što ukazuje na povremen stres I psihičke “padove”. Trudite se da se odmarate I spavate dovoljno.

RIBE

ljubav

Mlad Mjesec u vašem polju promjena početkom listopada nagovještava da biste I vi I partner trebali uvesti značajne promjene da biste unaprijedili vaš odnos. Naime, evidentno je da je protekli period, koji je bio dosta kompliciran, itekako ostavio traga na vašim bitnim emotivnim relacijama. Dobro je da ste oboje svjesni da je komunikacija I usklađenost vaš osnovni problem I da je neophodno da se u ovom segmentu sredite I stabilizujete. Sada zaista I imate prilike za tako nešto, a čini mi se da će druga dekada listopada u suštini I označiti taj preokret I okretanje u većoj mjeri jedno prema drugom. Treća dekada pripadnicima vašeg znaka već donosi mnogo bolju komunikaciju, porast ljubavi I strasti I jaču povezanost s voljenom osobom. Samo jedan savjet za vas – ne može jedna osoba napraviti problem, kao što ga ne može samo jedna riješiti. Oboje snosite svoj dio krivnje za trenutnu situaciju, pa je neophodno da oboje I sudjelujete u procesu “izlječenja”. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, nove emotivne priče I počeci su pred vama. Mlad Mjesec (ova planeta vlada vašim poljem ljubavi) I to u polju strasti, promjena – donijet će Ribama početak jedne neobično strasne I uzbudljive veze. Ova osoba će znati na pravi način da vam priđe I “podvuče vam se pod kožu”, pa nije ni čudo što ćete jako brzo već biti na sedmom nebu. Najjači predispozicije za početak ovih zanimljivih dešavanja su tijekom druge dekade listopada.

posao

Proces promjena u poslovnom segmentu, koji je značajnije započeo tijekom rujna mjeseca (mada na prilično turbulentan I vama osobno neugodan I težak način) nastavlja se I tijekom listopada, ali u potpuno drugačijoj atmosferi. Komunikacija sa suradnicima, kolegama, nadređenima, koja je bila vaš kamen spoticanja, sada je mnogo stabilnija I lako je dogovoriti se s drugima, naći kompromis I zajednički jezik. Vladar vašeg polja posla, Mars, u odličnoj je poziciji na vaš znak, I na mjestu svoje egzaltacije, što će Ribama donijeti jake mogućnosti za napredovanje, ali I učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Druga dekada mjeseca može vam donijeti prolaznu nervozu I neke papiroloski probleme, au ovom periodu obratite pažnju I na nove dogovore, kao I na to da ne napravite veće propuste u radu. Od početka treće dekade otvara se prostor za napredovanje I promjenu pozicije na bolje, ali I za financijski “bum”.

Zdravlje

Planetarna podrška na vaš znak stoji, tako da je sigurno da ćete u zdravstvenom segmentu osjetiti veliko olakšanje I prevazilaženje tegoba koje vas prate mjesecima unatrag. Ipak, još uvijek nije vrijeme za opuštanje – vodite računa o imunitetu, koji je I na dalje prilično slab.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM