Crna magija

Merkur u Jarcu- “Cilj opravdava sredstvo”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u zodijačkom znaku JARCA, BIKA, ili DEVICE (skupina zemljanih znakova), a posebno ukoliko je Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.
Benefite ovog tranzita možete iskoristiti maksimalno ukoliko je u vašem natalnom hooroskopu pozicija Saturna snažna (u znaku sjedala Jarac ili egzaltacije Vage), dobrim aspektima i dispoziciji, aktivirajući teme natalne kuće kojom Saturn u vašem horoskopu vlada.

Merkur je tijekom prethodnih nedelja tranzitirao optimističnim znakom Strijelca, i danas počinje tranzit kroz ženski kardinalni zemljani zodijački znak Jarca. Obzirom da Merkur vlada mentalnim funkcijama, misaonim procesima i verbalnom razmjenom, kao i svim manjim uredjajajima i sredstvima komunikacije jasno je da je on taj koji procesira informacije. Dok boravi u znaku Jarca koji vlada ciljevima i postignućima, analiza i obrada informacija će biti vrlo dobro definirane i svrsishodne. Da podsjetimo da je upravo Jarčeva izreka “Cilj opravdava sredstvo”, a suština je zapravo održavanje ustanovljenih društvenih normi kojima takodje vlada znak Jarca. Stoga ćemo tijekom sljedećih tjedana dok Merkur tranzitira znakom Jarca prije svega uočiti sve naglašeniju globalnu racionalizaciju, ali da podsjetimo i da je upravo ovo kretanje odličan ambijent za upravljanje dugoročnim ulaganjima.

Merkurov prelazak iz Strijelca u zemljani kardinalni znak Jarca pomoći će da organiziramo potrebne aktivnosti na aktualnim projektima, a odnosi s ljudima postaju sve svedeniji i izazovniji. Više nije dovoljno čuti mišljenje prijatelja ili kolege, već tražite stav osobe prema kojoj gajite duboko poštovanje iu čije rasuđivanje imate apsolutno povjerenje, te se za savjet okrećete autoritetima, tražeći praktične i jasne direktive. Ovo je područje intenzivnog promišljanja i analize, kada se razvija dugoročna strategija i prave veliki planovi za godinu koja je pred nama.

Dok Merkur tranzitira znakom Jarca misaoni procesi su naglašeno metodični, a fokus je na trezvenom i praktičnom pristupu informacijama i situacijama. Sada će biti mnogo lakše skoncentrisati se na zadatke koji su vam već “pri ruci” i ne pomišljate na odugovlačenje i odlaganja. Konverzacija je realistična i sa fokusom na poslovne teme, a uzorci i stil komunikacije sve su logičniji i uredniji, organiziraniji. Napokon smo u prilici se posvetimo definiranju i realiziranju prioritetnih zadataka bez otežavajućih okolnosti. Konačno, suočit ćete se sa stvarnim stanjem stvari, i bez uzdržavanja nazvati ih pravim imenom, a jasnoća i preciznost postaju iznimno bitni elementi definiranja stanja. Trebate biti svjesni prenaglašeno rigidnog stava u razmišljanju i razmatranjima, jer ćete inače ostaviti dojam hladne i pomalo grube prirode. Za mnoge u vašem okruženju vrlo je tanka linija između realnog pristupa i pesimizma stoga budite nešto prijemčiviji nego obično.

Ovaj Merkurov tranzit će proširiti horizonte rođenih u znaku ili sa Asc-om u ovom kardinalnom zemljanom znaku, probudit njihovu žeđ za znanjem i potrebu za komunikacijom, pa će ljudi sa Asc u zodijačkom znaku Jarca jednostavno blistati!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM