Crna magija

Merkur u Jarcu-ambicija za statusom i profesiji, koje mogu osigurati sigurnost i opstanak u najtežim, najnapornije i najsurovijim okolnostima …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ambiciji za statusom i profesiji, koje mogu osigurati sigurnost i opstanak u najtežim, najnapornije i najsurovijim okolnostima, što je simbolički predstavljeno zimskim zemljanim znakom, pridružuju se ideje i misli, koje rade prvenstveno na planiranju. To je Merkur u Jarcu. < / strong>

Napraviti dugoročan plan, koji traži ozbiljnost, disciplinu, odgovornost i strpljivost. Većina ideja se rađa iz straha ili brige za budućnost, pa će se zato Merkur u Jarcu prvenstveno baviti ozbiljnim temama. Čut ćete ga kako priča o otpuštanju stotinu radnika iz tvornica. Čut ćete kako govori o korumpiranim zdravstevnim radnicima. On je taj koji će postaviti pitanje: “Hoće li biti posla?”, Jer on mora raditi, zato što je njegov moto: bez rada nema kruha. Čut ćete ga i kako glasno razmišlja ili planira kako, gdje i na koji način uložiti novac ili pokrenuti biznis, zato što je svaki novčić bezvrijedan ako opet nije uložen u nešto. Možete ga čuti i kako je zabrinut, jer malo toga pozitivnog vidi u narednoj godini. Nije optimista, pa ne vidi ni lijek za bolest i još se više opterećuje, pa govori: “Koliko je bolesnih po bolnicama, koliko namučenih i umornih lica na ulicama, koliko promrzlih i gladnih u prihvatilištima!” Nije mu do veselja, nije mu do radosti – kako biti veseo kad ga realnost tlaka, pa mu dan počinje pesimizmom, a večer depresivnim raspoloženjem. Živci su mu pritisnuti teretom njegove realnosti, jer Saturn ovdje vlada u znaku Jarca.

Ali, ovaj Merkur je vrlo aktivan i motiviran za rješavanje najtežih problema, jer Mars je u Jarcu egzaltiran. Merkur je ovdje prodoran, zbog egzaltacije Marsa, izdržljiv zbog elementa zemlje, pa ako netko može mjesecima ili godinama da rješava najteže i najmučnije probleme, onda je to Merkur u Jarcu. Ako netko može godinama da istrajava na planovima i ciljevima koje je sebi zadao, onda je to Merkur u Jarcu. Zbog toga, ovdje imamo hladan i prodoran um, proračunat, koji se teško predaje, egzaktan i praktičan, koji je intelektualno sposoban riješiti probleme, pa ga imaju i neki znanstvenici. Pored znanstvenika, tu su i političari i biznismeni, jer u njihovim karijerama i profesijama nema mjesta opuštanju, a planovi trebaju biti dugoročni. Merkur u Jarcu imaju i glumci i pjevači koji često vremenom ulaze u neki biznis ili prije nego što su i ušli u bilo što od ovoga, imali su ozbiljne namjere, discipliniran pristup i realan plan – “opruži se koliko si dugačak” ili – “budi oprezan na koju ćeš stolicu sjesti, jer okolo vrebaju neprijatelji koji mogu je izmaknu. ”

Zato Merkur u Jarcu imaju:

Brad Pitt, glumac – odličan Merkur u Jarcu u njegovoj drugoj kući, gdje se nalaze i Venera, Mjesec i Mars, dok je Saturn kao dispozitor u sjedištu u trećoj kući u Vodenjaku, što govori o ozbiljnim planovima i povoljnim okolnostima za novac. Zato je Brad i biznismen, a Sunce u prvoj kući u Strijelcu i Jupiter kao vladar Ascendenta u Ovnu daju mu veliku energiju i natjecateljski pristup kad su i financije u pitanju. Dispozitor njegovog Merkura u Jarcu je Saturn u trećoj kući u Vodenjaku, pa sve ideje koje Brad ima za novac i biznis, lako pretače u dugoročne planove.

Paul Newman, glumac – ima Merkur u Jarcu u konjunkciji s Ascendentom (Jarac); jedan praktičan i ozbiljan mentalni sklop, koji koristi za postizanje uspjeha i sigurnog statusa i karijere, jer je Saturn kao dispozitor Merkura i vladar Ascendenta u desetoj kući, u prodornoj i izdržljivom Škorpionu. On je uzeo ozbiljno život u svoje ruke, mada je znao često privlačiti pažnju na sebe svojim ekscentričnim ponašanjem, jer je imao Sunce u prvoj kući u Vodenjaku.

Tiger Woods, golfer – ima Ascendent u Djevici, a Merkur kao vladar u Jarcu, pa tko može biti više precizan, strateški orijentiran, što je potrebno za golf, od jedne Djevice, čiji Merkur ide u znak Jarca? To je zaista njegov talent, jer je Merkur u konjunkciji s vrhom pete kuće, a kako je Jarac na vrhu ove kuće, Tiger ima ideju da svoj talent iskoristi za budućnost, status i profesiju. I, on je postao profesionalni golf-igrač, a kako je njegov Saturn kao dispozitor Merkura u znaku Lava, na taj način je privukao pozornost na sebe, stekao slavu i uspjeh.

Al Capone, gangster koji je obilježio 20. stoljeće – ima Merkur u Jarcu u desetoj kući, tako da je svoje ideje i planove koristio za pitanje statusa i karijere. Bio je gangster, ali i biznismen s tajnovitom i prikrivenom Ribom na Ascendentu, dok je Jupiter kao vladar otišao u opasnu osmu kuću, koju je koristio za osobnu ekspanziju i bogaćenje, ali kroz opasne i prikrivene poslove (Ribe na Asc, Jupiter u osmoj kući u Škorpionu). Iznimno pronicljiv, prodoran, ali i lukav za svoje osobne uspjehe. Sjetimo se koliko je bilo teško da ga osude i koliko ga je ovaj Jupiter u osmoj kući “vadio” iz vrlo opasnih situacija. Međutim, Saturn kao dispozitor Merkura odlazi u dvanaestu kuću, u Ribe, pa je posljedica svega toga nepovoljna i kobna za njega.

Aristotel Onassis, biznismen – Ascendent u Ribama, ali Jupiter kao vladar u drugoj kući novca i financija, i to u produktivnom znaku Bika, što ukazuje na materijalno obilje. Možda je on bio čovjek koji je od malih nogu maštao o velikom bogatsvu, vilama, luksuzu (Jupiter u drugoj kući u Biku). Naravno, Merkur je u desetoj kući u Jarcu, pa opet točni i dugoročni planovi i ideje, ulaganja u trgovinu i biznis, što Jupiter kao vladar Ascendenta u Biku pozdravlja, umnožava i širi.

Louis Pasteur, znanstvenik – Ascendent u Vagi, ali Venera, kao i Merkur, u trećoj su kući u Jarcu, gdje se nalazi i Sunce. Treća kuća je kuća intelekta, svih intelektualnih aktivnosti, učenja i obrazovanja, pa ovdje imamo osobu s jakim, ozbiljnim i znanstvenim intelektom, u čemu Pasteur pronalazi svoje zadovoljstvo (Venera u trećoj kući i Vaga na Ascendentu), ali i skreće pozornost na sebe, postiže uspjeh i slavu, jer je i Sunce u ovom društvu planeta. Bio je predavač, a svoje učenike je stalno podsjećao da su rad i disciplina najvažniji. Tipično za Merkur u Jarcu u trećoj kući. Saturn je kao dispozitor Merkura otišao u sedmu kuću, pa njegova supruga postaje i njegov najbliži suradnik.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM