Crna magija

međuplanetarna pustolovina

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svemirska Koevolucija! Novozelanđanin Alec Newald tvrdi da ga je 1989. otela skupina dobroćudnih vanzemaljaca i prevezla na njihovu planetu gdje je ostao 10 dana. Njegova zapanjujuća iskustva imaju veliki značaj za budućnost čovječanstva i naših galaktičkih rođaka.

Alec Newald prvi nas je put konttaktirao 1995.godine, u vezi objavljivanja njegove knjtgc Go Evotution u kojoj opisuje desetodnevno kružno putovanje do postojbine njegoviem otmičara, planeta Haven, i posljedične kontroverze koje su njegovi doživljaji izazvali na Zemlji.

ZEMLJA VIĐENA U DRUKČlJEM SVETLU

Sigurno sam gotovo trenutno zaspao. Kada sam opet otvorio oči, žena je sjedila nasuprut pregradenog prostora u kojem sam se nalazio.
– Verva, rekla je – jesi li dobro spavao?
– Tko klada – odgovorio sam.
– Neobičan izraz – primijetila je.
– Koliko je vremena prošlo? – dometnuo sam, misleći na vrijeme provedeno u snu.
– Polovica jednog zemaljskog dana – dvanaest sati – odgovorila je.
– Što je to ‘Varv’? – upitao sam.
– O, to bi značilo otprilike neka te preplavi dobar duh i svježa energija. To je pozdrav kojeg često koristimo, poput vašeg ‘zdravo’, objasnila je.
– Kakav je raspored preda nama? – zanimalo me.
– Još malo tekućeg osvježenja za tebe. Dođi imamo još samo dva vaša zemaljska dana i mnogo toga za nauciti, ako to želiš. Podosta pitanja postavila bih i ja tebi, prije negoli se vratim svojoj kući.
Činilo se da Zeena jedva čeka da razgovor i njeno predavanje počne, no kako bi mogla biti znatiželjnija od mene? I to usprkos činjenici da sam još uvijek bio ošamućen od buđenja nakon kojeg sam se opet našao u svijetu snova, a ne natrag na Zemlji kao što sam bio očekivao.
‘Svojoj kući’ – baš me zanima kakav je taj njen planet – pomislio sam, ali i odmah shvatio da mi je misli Zeena pročitala.
– Otprilike veličine planeta Marsa u vašem Sunčevom sustavu, ali nije u najboljem stanju, jer naše Sunce polako odumire, a njegovo nas zračenje prži. Također gubimo i našu atmosferu. Stvar donekle možemo popraviti, ali ne trajno.

– Ne zvuči baš obećavajuće, ali šta u vezi toga poduzimate? – upitao sam.
– Pa, u potrazi smo za novim domom, što već traje mnogo (vaših) godina. Najbolja nam se učinila država, ali ne možemo svladati vašu silu teže, između ostalog. To je oduvijek bio glavni čimbenik, no još uvijek joj se nismo dovoljno prilagodili. Ranije je njezina struktura bila drugačija, ali niti mi nismo kakvi smo nekad bili.
Zeena je zastala, kao da razmišlja treba li nastaviti s tom temom. Odlučila je da ne treba.
– Velike su šanse da država doživi velike promjene u ne tako dalekoj budućnosti
– bio je njezin korigirani odgovor.
– Promijenit se njena struktura? – zapitao sam začuđeno.
– Otprilike bi se moglo reći da će se promijeniti razinu njene gustoće. Nije to ništa neobično. Događa se posvuda i stalno – odgovorila je.
Mislim da je pokušavala umanjiti važnost svega toga opazivši koliku je u meni uznemirenost, da ne kažem paniku, ta informacija izazvala.
– Njena struktura? – upitao sam je zaprepašten.
– Pa, to je još jedna od onih dugačkih priča koje sam ti obećala ispričati. Najbolje je da se prvo udobno smjestimo i da uneseš u organizam nešto tekućine.

DREVNE LEKCIJE O POVIJESTI IZ BUDUĆNOSTI

– Hm, odakle da počnem? MoŽda Starješina.
– Starješina? – ponovio sam.
– Poput onog Čuvara kojeg si susreo. Svatko od njih star je mnogo zemaljskih godina i drevnog je porijekla. Njihovi preci, koji su moji preci, također su i vaši vrlo daleki preci, barem djelomično. A sada te moiim: bez prekidanja!
Zeena me je preduhitrila, čak i prije negoli sam tu misao mogao izbaciti iz glave.
– Ovo će biti poprilično teško objasniti bez prekidanja mog izlaganja. Pitanja ćemo ostaviti za kasnije. Ovi naši daleki, a zajednički preci dolazili su na Zemlju mnogo puta, ali za vas je važniji njihov posjet prije dva milijuna godina, po vašem mjerenju vremena. Oni nisu bili prvi vanzemaljci koji su ovamo došIi. Zapravo, oni i ostali živjeti u onom što vi nazivate vašim Sunčevim sustavom te ga istražuju stotine milijuna godina. Ovi putnici okrunili su neke ranije pokušaje da se na Zemlji stvori rasa humanoida, kojih je krajnji rezultat bio Homo sapiens. Neću ići tako daleko i reći da su moji drevni preci bili isključivo odgovorni za nastanak tvoje rase, jer je to bilo zajedničko nastojanje mnogih ET-a, i svi su oni u ovom ili onom trenutku polagali pravo na stvaranje tvoje rase. To nije namjerna laž s njihove strane, samo blago preuveličavanje. Nemoj me još prekidati, molim te. Sve ću ti objasniti na vrijeme. Na mnoge načine vi ste stvorili ili barem fino ugodili svoju vlastitu rasu, što se nastavlja čak iu ovom trenutku. To se pogrešno naziva evolucijom. ‘Prirodno napredovanje vrste’ je zgodan izraz kojeg je izrekla jedna od analitičnijih osoba vaš vrste prije dosta godina. Mnogi su mislili da se time objašnjava staza evolucije, i da ona negdje ipak završava. No ovakvim razmišljanjem otvara se više pitanja negoli se daje odgovora, jer kako je i kada leptir dobio svoja krila? Ovu temu neću produbljivati, zato što moramo razgovarati o važnijim stvarima, ali zacijelo shvaćaš šta hoču reći. Možda će nešto kasnije biti više vremena i za to.
No, reći ću ti nešto više o povijesti tvoje rase jer je važno da se upoznate s vlastitom prošlošću i da uvidite kako je evolucija kakvom je vi shvaćate mit. Promjene nikada nisu spore, uvijek su planirane. Kasnije ću ti pokazati da ništa u ovom Svemiru – prošlost, sadašnjost ili budućnost u tvojem poimanju vremena – nije prepušteno slučaju. Oprosti, skrećem s naše odabrane teme. Neki od mojih drevnih Starješina ostali su s vašom rasom koja je bila u povojima. Drugi su krenuli dalje. S vremena na vrijeme izbijali su sukobi s drugim Vanzemaijski rasama oko toga što je bolje za jedne ili za druge, baš kao što se na tvom planetu sada vode sukobi, izmedu pripadnika vaše vlastite vrste. Moraš shvatiti da je Zemlja vrlo posebno mjesto. Vrlo je lijepa i mnogi su je poželjeli posjedovati. Neću ići toliko daleko i reći da to više nije slučaj, ali trebali biste ostati hladne glave i pribrati sel Čak bismo i mi, mada je ne želimo posjedovali, željeli na njoj živjeti. No mi se ne možemo – bolje rečeno, ne smijemo – miješati u procese koji se na vašem planetu ovog trenutka odvijaju. To ne znači da ondje nama drugih rasa ET-a koje bi se htjele umiješati. Zato biste se morali pribrati. Neki od tih procesa koji se zbivaju, ili će se uskoro zbiti, izravna su posljedica onog ‘zasijavanja’ od strane naših drevnih Starješina. Čak su i piramide drevna baština koju su ostavili naše Starješine kako bi vama pomogli da se probudite kada za to sazrije vrijeme. One su za vas vrlo značajne, i iz tog će smjera doći do sasvim neočekivanog napretka za vašu rasu u ne tako dalekoj budućnosti.
Svo će znanje biti dostupno vašoj rasi u pravo vrijeme i sukladno zakonima evolucije. Još se uvijek očekuje da se u bilo kojem univerzumu poznatom mojem narodu umjetno stvori sila koja je snažnija ili mudrija od tog prirodnog zakona. Vjeruj mi kada to kažem, jer moja rasa dobro zna kolika je cijena uplitanja u zakone evolucije. Mi bismo željeli upozoriti vaš narode, kada bi njihovi vlastodršci bili spremni poslušati nas. Nažalost, takav pristup čini se da nema odjeka, stoga ćemo poruku pokušati prenijeti na drukčiji način. Doista je postojalo vrijeme na vašem planetu, ne tako davno u kontekstu ove lekcije iz povijesti, kada se na njega namjerila jedna ‘sila’ koja je zapravo položila pravo na Zemlju i na sve što se na njoj nalazi kao na svoje vlasništvo. Ta je sila – a znam da će ti to biti teško prihvatiti, Alec – ta je sila još uvijek među vama. Zapravo, ona je sada dio svih vas, pa pretpostavljam da se može riječi kako ona još uvijek, na neki način, ima vlast nad ovim planetom.
Nakon što je ta sila osvojila vašu planetu shvatila je da joj predstoji neprestana borba, jer tada niste bili onakvi kakvi ste sada. Bili ste na dobrom putu prema prosvjetljenju, s vrlo čvrstim duhovnim temeljima. Zapravo, gotovo da ste bili isto toliko jaki kao i ta sila. Stoga vas je zavarala, jer drukčije vas svladati nije mogla, a kada vas je nadvladala promijenila je vašu građu, sam vaš
ustroj, vašu DNK, u stvari. Osakatila vas je i spriječila vaš razvoj, te vas je unazadila i vratila tisuće godina unatrag. Načinila vas je onakvima kakvi ste danas, i to je tek djelić veličajnosti kakvu biste mogli postići, jer još se niste ni oporavili u potpunosti. A, budu li stvari prepuštene volji te sile, nećete imati ni priIiku za to! Ta je sila mnogima poznala kao ‘sila tame’ jer ona je uistinu neprijateIjem prosvjetljenja. Molim te da imaš na umu da je ovo krajnje pojednostavljen opis jednog vrlo složenog entiteta. Ni mi ga ne razumijemo u potpunosti. Nalazi se u zraku kojeg udišete i posvuda oko vas. Uskladio se s planetom i s vama samima. Kuca u ritmu vašeg planeta, budući da ste vi I država jedno. To je jedna od bitnih stvari koju vaši narodi, čini se, ne mogu dokučiti, all vi možete iskoristiti ovu sjedinjenost te cjeline kako bi činili čudesne stvari, baš kao što smo to učinili mi. Nažalost, većina vas na vašem čudesnom planetu pokušava pokoriti sile prirode Pod time mislim da ih želite sviadati, pa čak i slomiti, kako biste ih prilagodili svojim potrebama.
Nema potrebe da to činite. Kada bi vaši narodi makar odšknnuli svoje umove i srca i prigrlili svoj planet, kao što su to ranije učnile mnoge drevne rase, sam planet bi vam pokazao pravi put. No, još uvijek nije sve izgubljeno, toga se trebate prisjetiti. Do tada, dok to ne učinite, mnogo je toga što u nama izaziva zabrinutost. Kada zagađujete i podjarmljuju Prirodu kako vam se prohtije ne uništavate vi samo planet Zemlju, jer sve je povezano sa svim ostalim. To je zaista ono temeljno znanje koje se pak zanemaruje zato što takva situacija odgovara onima koji se žele poigravati s moći. Mi i ostale vanzemaljske rase doista imamo dobre namjere prema vašoj rast, budući da smo svi povezani, ali uskoro se nešto treba poduzeti prije negoli vaš poigravanje dovesti do težih posljedica po sve nas!
Mi smatramo da vas trebamo temeljitije poučiti o mračnim silama koje vas prožimaju. Pripadnicima ljudske rase ti bi, Alec, učino veliku uslugu kada bi pažljivo poslušao ovu lekciju i prenio svoje spoznaje onima koji će biti spremni saslušati te. Mračna sila podrhtava na razini sukladnom vašim moždanim valovima. To biste već trebali znati, ali neki pripadnici vaš vrste to znanje od vas kriju. Usprkos tome, neki, poput tebe, jačaju svoj otpor prema tmn tuđinskom uljezu. Jedan je to od razloga zašto ti se čini da razmišljaš drukčije od Vecnom ljudi oko sebe. To ti je omogućilo da jasnije sagledaš pogrešne postupke ljudskog roda i dokučiš što treba poduzeti da bi se stvari ispravile. Nastavit kročtiti tim putem još neko vrijeme, čak ćeš, tu i tamo, sumnjati u vlastitu vrstu. Budi strpljiv. Jedino ti to mogu savjetovati, ma kako to zvučalo neprimjerena. S tobom smo na tome radili godinama. Svi pripadnici ljudske rase s vremenom će pronači pravi put.
Kao što si primijetio da je slučaj sa svim poremećajima, lakše ih je izlčiti ako ih čovjek razumije. Trudim se sve to objasniti najbolje što mogu, na tebi razumljiv način. Od sada pa nadalje molim te da tražiš pojašnjenje svega što ti ne bude jasno, jer ono što slijedi smatramo zaista iznimno bitnim. Neki ljudi na tvojoj planeti toj su se sili prilagodili. Primjećuješ da sam upotrijebila riječ, priIagodili, a ne ‘povezali’, jer to nije isto. Razumiješ? Ta im je sila dala popriličnu moć, a neki su čak toliko budalasti da misle kako ju imaju pod kontrolom. Vrlo su naivni, naravno, jer se ta sila ill tuđinski entitet hrani tim ljudima ili, točnije, hrani se sukobima koje ti ljudi izaziva | u u svojoj jagmi za moći i bogatstvom. Sve dok mračnoj sili to odgovara, nastavit to činiti, jer ona se ponajvise hrani emocijom straha. Najlakši način da se tu silu pobjedi je da odagnate strah iz vašeg društva. Time ćete je, praktički, izgladnjeti. Tada će morati krenuti negdje drugdje, u potrazi za nekim lakšim plijenom. Vidiš, vaša ljudska rasa jedna je od nekolicine rasa koje žive s tom vrio neobičnom stvari što se zove ’emociite’ radi čega je ta sila ovamo i došla. Mi smo također nekoć imali emocice, kako mi je rečeno, a neki kažu da ih ponovno možemo iskusiti, zahvaljujući novom programu uzgajanja s kojim eksperimentiramo. Oprosti, opet skrećem s teme. Uvidićeš da se neki pripadnid tvoje vrste svojski trude ukrotiti ovu vrlo opasnu silu. Nažalost, ne shvaćaju u potpunosii da se radi o pravom pravcatom entitetu, i to je pogrešika koja bi ih mogla skupo stajati. Oni misle da je sve to igra i da u toj igri pobjeđuju.
Pripadnike tvoje rase pokušavali smo već više puta upozoriti, ali bez rezultata. Kao što vaši ljudi kažu: To je naša stvar! Brine nas to što vaša planeta diše zajedno s vama, čak u skladu s vašim mislima. Napasti ljude preko te sile na takav način značilo bi napasti sam planet. Izazovete li gnjev vašeg planeta krivnja će biti samo na vama. Ukoliko bi se to dogodilo, malo bismo ili nimalo za vas mogli učinitl. Možda nam možeš pomoći da tu poruku prenesemo širim masama. Imamo jednu zamisao koju bismo ti izložili, ali učinit ćemo to drugi puta jer imam još mnogo toga za reći o drugim temama.
Vaša društva od samog su početka u vaše živote usadila strah. Uglavnom je to ceštački izazvan strah od samog društva. Drugim riječima, vi se bojite svojih vlastitih zakona. Vaši visoki svećenici iz davne svisoka su galamili na običan puk, opisujući kakve će ih strašne nevolje snaći usude li se razljutiti svemoćne bogove svoga vremena. Oprosti, ali mi je to pomalo smiješno, jer ti svemoćni bogovi koje ovi svećenici spominju bili su ljudi poput mene ili Čuvara s kojim si se susreo. S mjesta na kojem stojiš, Alec, da li me se bojiš? – upitala je Zeena. – – Ne osjećam nikakav strah – bio je moj odgovoti.
– Vidiš, dakle, kako su vaš mase manipulirane u našoj odsutnosti od strane onih koji su se time okoristili?
– Jasno mi je da se lažima mogu obmanuti neobrazovani ljudi – glasio je moj odgovor.
– A, misliš da ljudi o toj temi danas znaju više? – još jednom je upitala.
– Ako me pitaš što znamo o Bogu, onda možda i ne znaju – odgovorio sam.
– Upravo tako. I zastrašivanje se tako nastavlja i dalje, samo što danas imate sto puta više zakona nego prije. No, nisu to zakoni Prirode, već zakoni vaših manipulatora kojima pak manipulira ova sila. Zakoni Prirode koje svakodnevno kršite vozeći se na posao u vašim odvratnim strojevima. Još nam je čudnije da svi vi to sve znate, ali s time sveedno nastavljate. Zašto u vašem društvu protiv toga ne postoji nikakav zakon? Zar zagađenje ne ubija? Jesu li ljudi tako slijepi da ne vide što će se dogoditi s množenjem tih čudnih strojeva? Ne trebaš odgovoriti, jer razlozi su nam poznati. Ovo je tek, kao što bi ti rekao, jedan primjer. Možda ćete ipak razumjeti našu zbunjenost kada ne uspijevamo razumjeti ono što smo primijetili u vašim takozvanim zapadnjačkim društvima, u kojima se ogromni iznosi novca troše da se spasi tek jedan život, dok milijuni pripadnika vaše vrste umiru u ostalim udaljenim područjima radi malih iznosa istog tog novca . Niste li svi vi djelići istog čovječanstva, iste krvi i mesa? Na ovo pitanje ni sami nemamo pravi odgovor. Možeš li nam nekako pomoći da to shvatimo? – upitala je Zeea gledajući me, vidno zbunjena.
– Zbog pripadnika moje vlastite vrste ponekad mi je neugodno, te sam i sam počesto zbunjen. Ne, nemam odgovora na to pitanje – rekao sam joj.
– Dobro, onda. Zašto se vaši ljudt toliko brinu za pojedinačna stabla, tj. dugo se kolebaju kada ih u gradovima treba posjeći, a istovremeno dopuštaju da se iz šuma uklone velika područja starih stabala koja su izvan njihova vidokruga? Molim te da to pitanje postaviš pripadnicima svoje vrste, jer nam to nikako nije jasno?
Kasnije sam njen zahtjev uredno ispunio. Zeena je ipak imala i neke ohrabrujuće vijesti. Naznačila je da će ta sila uskoro osjetiti težinu napada iz gornjih stera, te da će se voditi bitke na morima i pod vodom, a također i visoko gore, na nebu. O tim će zbivanjiiua većina ljudi znati vrlo maio, osim onih zahvaćenim uzgrednim posljedicama tih bitaka. Pod time je misliio na to da će na Zemlji bjesniti oluje koje će postupno jačati, a tamo gdje su te oluje nekad bile ograničene na vrtložne točke na našem pianeta (područje zapadnog Atlantika-Bermuda i zapadni Pacifik, jugoistočio od Japana) sada će se pojavijivati nasumično po cijelom našem planetu. Nije rekla tko ili što će stajati iza tih bitaka lii šta će im biti uzrok. Međutim, kada se put raščisti, a određena količna straha odagna, možda ćemo doista doživjeti trenutak da nas počnu otvoreno posjećivati ​​druge rase iz Svemira koje će komunicirati s nama, ovdje na Zemlji. Kada dođe vrijeme probudit se, uz malu pomoć vašh prijatelja, iz tog sna u kojeg vas je ta sila uljuljala. Buuc da si ti pomorac, znat ćeš što trebaš tražiti. Uzdaj se u svoje instinkte.
Vaša rasa gotovo da je dovoljno snažna da se odupre i zadobije mjesto koje joj, u ovoj našoj galaksiji, i pripada. Vama i vašoj planeti pomoći ćemo ponovno počnete postizati velike stvari, jer mi volimo sve oblike života. Čak je i ta mračna sila jedan obIika života te ju moramo poštovati, što i činimo. Shvaćaš li Alec? Ovo je vrlo važno.
– Da, shvaćam. All, kako da se borimo protiv te sile ako je ne vidimo i ne znamo gdje je? – upitao sami.
– Ona se nalazi unutar same vaš duše. Protiv nje se treba boriti znanjem i razumijevanjem. No kolektivno ćete sebi pomoći samo preko svakog od vas pojedinačno. Bez obzira na sve, stjecanjem znanja o tome da ta sila postoji bitku ste već napola dobili, a ova znanja možete prenositi svima koji budu sprenmi slušati. Vaša se rasa nalazi pred promjenama, pred širenjem svijesti. U svakom slučaju, to očekuje većinu pripadnika vaš rase, žalosna je činjenica da oni Zemljani koji uistinu razumiju koliki utjecaj ta STLa (poznata vam kao ‘strah’) ima nad vaišm ljudima jesu upravo oni koji je odva | kada koriste protiv vas. Oni razumiju samo njenu moć, a ne svrhu njenog postojanja. Zbog toga smo odabrali ovaj trenutak da ti objasnumo, i drugima iz tvoje vrste, zašo smo ovdje. Došli smo vam pomoći da se prosvetlite i da vas, samim time, možda i oslobodimo te sile. Također shvaćamo da će među vama biti onih koji će biti kivni na otkrivanje tog znanja te će ga na sve moguće načine nastojati omalovažiti i umanjiti njegov značaj za vašu rasu. Možda će i nama trebati neke stvari od vas i vašeg planeta. Nazovi to razmjenom ako želiš, ali radije bih upotrebiia riječ ‘koevolucijal Možemo se razvijati jedni i drugi, i vi i mi. Svima nam je potrebna promjena. Vi ćete postati više poput nas, a mi trebamo postati više nalik vama. Jednom kada se naučite osloboditi okova možemo uistinu postati veliki prijatelji. Dugo smo čekali da se to dogodi, a ti si, Alec, dio ovog vrlo posebnog događaja do kojeg će doći, kao što su to i mnogi drugi. Ti ćeš pronaći njih, a oni će pronaći tebe, samo im daj do znanja da si ti dijete svjetlosti, kada god osjetiš da je za to sazrelo vrijeme. Začudićeš se što će se potom dogoditi.
Kada je Zeena završila s ovim dijelom lekcije zaista nisam znao što da kažem. Kako da odgovorim na ono što je upravo rekla? Njeno kazivanje potaknulo je više pitanja negoli je dalo odgovora i, sasvim iskreno, nisam znao odakle početi. Premda je većina onoga što je upravo rekla bilo doslovno zapanjujuće, imao sam osjećaj kao da sam to oduvijek znao! Iz tog razloga možda će vam se moje sljedeće pitanje učiniti neumjesnim.
– Stvar koja me najviše brine, tvoja je ranija primjedba prije samog početka ove lekcije o tome kako će država u nešto ‘mutirati’. Što će tada biti s nama, s čovječanstvom?
– Neka te to ne brine. Upravo ćete vi, ljudi, pomoći Zemlji da se preobrazi. Tada ćete već biti na sljedećem razini gustoće ili ćete se nalaziti u procesu prelaska na taj nivo, i to je, u suštini, evolucija – prava evolucija, kada već govorimo o tome. A ne onaj oblik promjene s kojim ste možda povezivali tu riječ ranije. Žao mi je što nije bilo više vremena da te s tim podrobnije upoznati. Na isti će način evoluirati i država; na to sam mislila kada sam rekla da će ‘mutirati! Ispričavam se ako te je ta riječ uznemirila.
– Imam još pitanja. Što se dogodilo s onim ranim pričama, o onima koji su ostali na Zemlji, onima koji su nam pomogli u prošlosti?
– Neki od njih naposljetku su se pomiješali s vašom vrstom, mada su se u početku mnogi tome opirali. Potomci takvih sjedinjenja postali su naši zajednički preci. Svi koji su imali našu čistu krv na koncu su poumirali od neke nepoznate bolesti ili su napustili vašu planetu. Njihov životni vijek trebao je biti stotine, možda i tisuće vaših godina. Neki kažu da su jednostavno umrli od preranog starenja. Mnogo je mogućih razloga zašto se to dogodilo, ali nije potrebno da sada pobliže o tome govorimo. Nekolicina koja je izbjegla tu sudbinu i NapustiIi Zemlju za nas je izgubljena, kuda su otisli, moji sunarodnjaci ne znaju, jer to je zaista bilo davno. No, dok smo na temi križanja pasmina, nekoliko bih pitanja ja voljela postaviti tebi, ako mogu?
Kimnuo sam u znak pristanka, znajući da ću nakon toga imati više prilike za sto i jedno pitanje koje sam jedva čekao postaviti. Njezino me je prvo pitanje malo iznenadilo.
– Jesi li se rasplođivao na svom planetu?
– To je zanimljivo pitanje. Pretpostavljam da pod ‘rasplođivao’ misliš na to imam li vlastite djece?
Nisam mogao vjerovati da ona već ne zna odgovor na to pitanje. Možda je tek nastojala biti ljubazna.
– Da – rekla je.
– Pa, imam sina od četrnaest godina, dobro razvijenog i zdravog. Ne čini se da ima previše problema, osim što bi od sada pa nadalje mogao ostati bez svog pravog oca.
– Kako to misliš? – upitala je.
– Baš sam se spremao napustiti svoju obitelj kada ste me vi ‘katapultirali’ ovamo! Nemoj me pitati zašto. Stvar je vrlo zamršena, a ja ionako nisam siguran da znam odgovor.
– Taj postupak razmnožavanja, u obliku kojim se služite vi homo sapiesi proučavala sam koliko god sam mogla iz naše istorisjki građe, ali još uvijek je mnogo toga što bih voljela saznati. Izabrana sam da se uključim u modificirani proces razmnožavanja, nakon što se vratim na svoju planetu. Nama kao humanoidnoj rasi ističe vrijeme da razvijemo potomsrvo koje bi moglo opstati na bilo kojem drugom planetu osim našem vlastitom bez uređaja za održavanje života organizma. Pod time mislim na to da još nismo pronašli neki svijet koji bi bio kompatibilan s našim specifičnim, prilično jedinstvenim potrebama. Možda ću imati prilike nešto kasnije to pojasnim. Za sada, dovoljno je reći da imamo nekoliko opcija i da ćemo se možda morati prilagoditi novim okruženjima poput planet Zemlja – koju još uvijek volimo nazivati ​​našim drugim domom, premda smo daleko od toga da bismo ondje mogli živjeti cijelo vrijeme.
– Naša je planet već poprilično puna – primijetio sam, ne želeći joj teret praviti težim. Unatoč onome čemu sam već bio nazočio i što sam slušao, bio sam potpuno nespreman za njezin odgovor na tu moju tvrdnju.
– O, s vladajućim strukturama na zemiju o tome smo već razgovarali, a razgovaramo i dalje, sve tamo od 1950-ih, u stvari. Poznate su im naše želje i potrebe. Čak smo ugovorili svojevrsnu razmjenu, moglo bi se reći. Sada ne mogu ulaziti u pojedinosti. No, od tada smo svjedoci da nisu svi poštovali svoj dio dogovora.
– Zašto na Zemlji nitko o tome ništa ne zna?
– Raznorazni vaši vladari, u skladu s vlastitim razinom mudrosti, procijenili su da zemaljsko stanovništvo u cjelini tada nije bilo spremno za takvu poruku i za znanje koje smo vašim ljudima planirali prenijeti. Uzmemo li u obzir teme koje smo tada pretreslj to nije ništa neobično, zar ne? Oni smatraju da još uvijek niste spremni, a mi vašim ljudima ne želimo govoriti polu-istine samo zato što bi to nekome odgovaralo. Imamo dakle situaciju – kako ju ono vi nazivate – mrtve točke.
– Što su vladari bill rekli kada ste vi izrazili želju da se vratite na Zemlju u neko doba u budućnosti?
– Oni mi samo željeli lovu – komentirala je ona, ne rekavši o tome ništa više i nastavila – nema nas tako rnnogo, petnaest milijuna je, sveukupno uzevši, malo, zar ne, u odnosu na milijarde koliko ima vas? A prebacivanje naše tehnologije vama učinilo bi život vašem stanovništvu mnogo lakšim. Ako mogu biti toliko smjela i reći da bi se povijest mogla ponoviti. Možda ćete biti svjedoci našeg međusobnog križanja s ciljem da opet postanemo jedna rasa, kao što se dogodilo vrlo davno u vašoj prošlosti. U ovom trenutku ima još uvijek nekih važnih stvari koje moramo fizički obaviti ovdje na Zemlji – moramo nešto popraviti, da tako kažem, jedna je to ostavština iz prošlosti, o čemu sada ne smijem govoriti. Moramo popraviti ono što je u lošern staniu. Slučajno se dogodilo da je taj posao sada gotovo dovršen. To nije mala stvar. jer proces popravljanja traje mnogo vasih godina. Preostalo je malo vremena, jer ono što slijedi su promjene – vaš buđenje.
Odgovorila je na moje pitanje prije negoli sam ga uspio postaviti. Nije mi preostalo ništa drugo nego da, zapanjen, ostanem nemo sjediti. A, ona je nastavila:
– Moraš shvatiti, da smo mi prilično primitivna rasa u usporedbi s drugim izvanzemaljcima koji možda s vremena na vrijeme komuniciraju sa zemaljskim ljudima. To je jedan od razloga da nas tako privlači Zemlja i vi kao rasa. Osjećamo da smo vrlo srodni ili da smo blisko povezani s vama ljudima. Također mislimo da je Zemlja jedno predivno mjesto.
– Gdje biste na Zemlji voljeli živjeti da možete birati?
– Imamo jedno područjc koje zovemo našim vlastitim.
Zeena mi je objasnila da se oni već služe podvodnom bazom u širem područu regije koja je za niih predviđena, premda nije htjela pobliže opisivati ​​gdje se to mjesto nalazi. Potom ju je netko pozvao te je morala otići, ali je obećala da će se čim prije vratiti i da ćemo nastaviti s našim razgovorom.

STRATEGIJE PREŽIVLJAVANJA

Vrativši se s dužnosti, Zeena je revnosno nastavila objašnjavati što su oni radili i što će raditi u vezi novog programa razmnožavanja i zašto je njenom narodu to postalo takav prioritet. Kako bth sve to bolje razumio, ili nastojao razumjeti, očito je bila potrebna još jedna lekcija, .te mi je opet predložila da se udobno smjestim, s obzirom da bi lekcija mogla potrajati.
– Kako bi shvatio probleme s kojima se suočavamo bilo bi najbolje da ti kažem još ponešto o svijetu u kojem živite. Neke stvari biće ti nešto teže razumjeti, all neki drugi aspekti učinit će ti se poznatima kada lh počneš promatrati u drugom svjetlu.
Upravo sam se bio probudio iz još jednog kratkog drijemeža u koje sam često zapadao, jer se moj organizam nastojao oporaviti od četrdesetosatnog maratona bez sna. Zeena je nastavila:
– Kao što se sjećaš, prije nekog sam ti vremena obećala reći nešto više o tvojoj drugoj strani. To se tiče ciklusa atoma, što je dio kojeg vaši ljudi još uvijek slabo razumiju ili možda je bolje reći ne razumije | u ga još uvijek u potpunosti. Kada to budete razumjeli otvorit će vam se cijela jedna nova dimenzija ill dimenzije. U ovom trenutku vremena između pulseva atoma leži jedan svijet unutar svjetova. To su u stvari diinenzije paralelne s vašom vlastitom – barem s onom u kojoj većina vas živi svoje ‘sada’! Te dimenzije toliko su bliske vašem pravom ‘sada’ da možete u njih kliznuti i iz njih izaći a da ni ne znate da ste to učinili! Ponekad ćete imati male nagovještaje koji će vam pokazivati ​​što se u takvom slučaiu dogodilo. Ovo uklizavanje u razne dimenzije događa se od trenutka kada ste prvi puta kročili po Zemlji, jedino što je to među vašim ljudima sada postalo učestalije. Nekima se to može događati gotovo svakodnevno, ali oni, u suštini, toga nisu svjesni. Ovo se događa zato što se budite i otvarati prema vašem pravom jastvu. Nadomak ste većeg dimenzijskog skoka kakvog dosad još niste doživjeli; skoka koji će vas dovesti bliže mome narodu. To je ono što svi mi čekamo! Koliko ste puta tražili neki predmet u sobi a niste ga mogli pronaći? Nešto kasnije ste se vratili u sobu i eno ga, vama pred nosom; nema šanse da vam je promaknuo kada ste ga biii tražili. Vidiš, ne nalaziš se uvijek tamo gdje misliš da se nalaziš. Trik je u tome da budeš sasvim svjestan kada činiš te mini skokove i da si svjestan kuda si otišao. Mislim da ćeš se veoma iznenaditi. Pronaći ćeš nas na mjestu koje nije predaleko. U suštini mi dolazimo iz vaše budućnosti. Nije važno radi li se o sedam minuta unutar vaše budućnosti ili o sedam godina. Ako možete dospjeti do jednog vremenskog okvira možete i do drugog. All, nama to nije tako jednostavno, jer mi također dolazimo iz jedne druge dimenzije, ne baš iz one u koju ćete, kad nastupe promjene, ući vi, ali vrlo blizu nje. Mi smo, dakle, ono što biste vi nazvali dimenzijskim putnicima kroz vrijeme. Mi – Ja i drugi poput mene – zapravo smo jedna sasvim nova rasa, ili, da budem preciznija, nanovo uobličena rasa. Da bismo postigli naše ciljeve kao narod, još uvijek su potrebne daljnje modifikacije. Ovo je jedan od razloga za naše putovanje do vaše vremenske zone i, doista, razlog zbog kojeg su ovdje i drugi koji također ekspenmentišu sa svojim biološkim ustrojem, premda iza njihova eksperimentiranja leže sasvim drukčlji ciljevi od naših. Razlog tolikom broju otmica koje se događaju na vašem planetu u posljednjih nekoliko godina vašeg vremena je taj što je ovo posljednja pnlikom za našu rasu – i druge rase ET-a s probleinima sličnim našim – komunicirati s vama kao s rasom prije negoli se promijenite i zadobijete oblik koji nama više neće biti od koristi. Da, to je već tu, pred vratima! Moja vlastita zamjenska majka potječe iz vašeg vremena i rase … Mogli bismo se vratiti u jedno ranije vrijeme, ali ovo je sada ono što nam treba, neću dalje komplicirati stvari pokušavajući to objasnti. Ovdje ćemo provesti još mnoge dane. Moju rasu još uvijek čeka svladavanje jednog problema. Moramo stvoriti rasu jačih udova s ​​elementima za obradu kisika.
– S plućima? -ponovo sam upitao.
– Da. Koristimo mješavinu DNK i kromosoma vaš vrste i naših vlastitih. Naša krv ranije je bila vrlo slična vašoj – i još je uvijek, uz male promjene – tako mi zapravo imamo samo jednu krvnu grupu kakvu je vi poznajete. Dobro, dvije, ali obje su vrlo slične vašoj krvnoj grupi A-negativnoj. Mi možemo preinačiti većinu stvari, ali radi se naposljetku o tome da sebi ne želimo natovariti na vrat nove probIema – imamo ih već dovoIjno.

conopljanews.net

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM