Crna magija

Mars opozicija Uran tranzit / Kardinalni T križ

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Aspekt dva malefika u sebi nosi potencijalnu agresiju i upozorava na moguću konfuziju i nerazumijevanje. Izuzetno je naglašena buntovnička priroda jer danas ne podnosite autoritete. Ipak, dobra verbalna razmjena uz želju za transformacijom je dragocjena, a dobro formulirana kritika može biti stimulativna. Izbjegavajte pritisak kao posljedicu nametnute discipline jer ćete se osjećati zarobljeni u dosadnoj rutini, a danas nedostaje tolerancije kojom biste ovaj osjećaj prevazišli. Moguće je gomilanje tenzije što može rezultirati verbalnim i fizičkim sukobima. Pretjerana svadljivost. Nepromišljeni postupci – prekid komunikacije, udaljanje, potreba za slobodom. Impulzivnost može voditi u konflikte. Vrhunac negativnog raspoloženja donijet će potrebu unijeti promjene po svaku cijenu – ipak pažljivo razmislite dugoročne posljedice prije donošenja odluke. “Tri puta puta mjeri prije nego što presečeš” je mantra za današnji dan. Niste voljni prihvatiti bilo kakva ograničenja danas, bila ona stvarna ili samo imaginarna. Oprez prilikom rukovanja strojevima i oružjem, oštrim predmetima – naglašena je opasnost od nezgoda. Eliminirati nagomilani stres energičnom šetnjom ili intenzivnijim treningom na otvorenom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM