Crna magija

MALI HUMANOIDI

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se ne bi ponovila greška u odnosima s javnošću, svi sudionici ove operacije su najprije morali polože zakletvu kojom su se zaklinjali na apsolutnu tajnost. U suprotnom, čekale su ih drastične posljedice. Ipak, bilo je i onih kojima su se omakle neke činjenice, a među njima su i dvojica znanstvenika, Dr. nikolas Fon Popen i Dr. George Tyler. Obojica su pričali previše i zbog toga bili konstantno praćeni od strane CIA-e, da bi zatim obojica izgubili živote pod misterioznim okolnostima.
(Na slici lijevo: nepoznati oficir u rukovanju sa vanzemaljcem)
Letjelica je bila sastavljena od segmenata koji su bili tako savršeno sklopljeni da je površina izgledala potpuno ravna, bez spojeva, vijaka i tome sličnom. Pronađeno je 16 leševa humanoidnih bića od kojih su neki bili potpuno ugljenisani. Prema obavijesti koja je sastavio Dr. Ditlu Vulf Bronk, za generala Maršala, ova bića su bili ili patuljci koji su upravljali super modernim tipom letjelice za neku od zemaljskih sila, ili su pak bili bića vanzemaljskog porijekla. Ipak, u tom trenutku je važnije od toga bilo spriječiti raspadanje leševa. Dr. Bush se odmah sjetio svog kolege, Dr. Pola Šerera, s kojim je surađivao za vrijeme rata. Specijalnost Dr. Šerera, bilo je osnivanje organske materije – hladnoćom. Tako da je odgovarajuća ekipa otpremila ova mala tijela u cilindričnim posudama s tekućim nitrogenom.
U letjelicu u pronađene ‘knjige’ napisane neobičnim hijeroglifima nalik na sanskrtski. Isti ovakvi hijeroglifi pronađeni su i u Roswellu. Bili su ispisani također i na različitim dijelovima upravljačkog pulta ove čudne letjelice, čiji sustav pokretanja predstavlja pravu misteriju. Nisu postojali ni kablovi niti bilo što slično.
Kad su u pitanju leševi, Dr. Perere je sačuvao nekoliko istih za vršenje autopsije. Dr Ditlu Volf Bronk je bio za to zadužen, a njegov izvještaj govorio je između ostalog o sljedećem: sva tijela su bila iste dužine od 42 inča (101.6 cm). Crte lica bile su nalik na mongoloide, ogromnih glava s velikim plosnatim očima, malih noseva i usta. Težina svakog od njih je u prosjeku iznosila oko 18.4 kg. Vratovi su im bili vrlo tanki, torzo uzak, ruke dugačke i vitke, dosezajući im gotovo do koljena, šake su činila 4 prsta, dugačka, tanka i dugih noktiju. Prsti su bili spojeni međuprsnom membranom, koja je šaci davala izgled nalik na noge plovke. Nisu imali reproduktivnih organa. Boja kože, bez ijedne dlake, bila je sivkasta. Umjesto krvi imali su neku bezbojnu tekućinu, koja je mirisala na ozon. Nisu imali probavni trakt, ni crijeva, ni
Nakon ovakvih rezultata mnoga su pitanja ostala da lebde u zraku. Tko je napravio ovu čudesnu letjelicu, tko je stvorio ove minijaturne članove posade i odakle su poticali? Možda se odgovor na sva ova pitanja nalazio u ‘knjigama’, na nejnim stranicama nalik na pergament ispisan hijeroglifima. Da li su dvojica stručnjaka zaduženih za dešifriranje, Dr Vilijem Fridman i Lambros Kalimakos, ikada u tome uspjeli. Sve vezano za ovu tematiku postalo je jedna od najčuvenijih tajni Vlade SAD-a, a najvažniji cilj vojnih stručnjaka bilo je otkrivanje tajne sustava pokretanja letjelice. (Na slici lijevo: jedan od časnika pored tijela vanzemaljca u staklenoj kapsuli.)
Čitav ovaj projekt, poznatiji kao ‘Program leteći tanjih’ postao je zavisan od elitne skupine s početka priče, Majestic-12. Ova grupa je po svom karakteru bila potpuno apolitična, au njenoj početnoj etapi sačinjavale su je sljedeće ličnosti: Dr. Vonever Bush, direktor; dr Ditlu Volf Bronk, Dr. Gordon Gray, Lloyd Berkner, dr Jerome Hansaker, dr Donald Mencel, admiral James Forestal, general Hoyt Vanderberg, general Robert Montaž, general Natan Twinning, admiral Sidney Sauers i admiral Roscoe Hilenkouter.
Svaki od članova MJ-12 imao je svoju oblast i zadatak, tako da ga nitko iz skupine nije mogao zamijeniti. Doktor Bush, Bronk, Berkner i hansejker imali su misiju analiziranja i ispitivanja pronađenih leševa i aparata pronađenih u letjelici; Tajnik za obranu Forestal i generali Vnaderberg, Montaž i Twinning su bili zaduženi za sve vojne Spekta programa; admirali Sauers i Hilenkoter su isto kao i doktor Grej i Mencel vodili brigu o obezbeđenju programa io dezinformisanju.
Status MJ-12, bio je toliko supertajan, da čak ni agencije za informacije, poput CIA ili FBI, nisu znale za njeno postojanje (dok je istovremeno, MJ-12 koristila njihove usluge kad joj je to bilo potrebno). Odlučeno je da se javnost uvjeriti u to kako su svi slučajevi NLO-a bili u nadležnosti izučavanja Avijacije (USAF) i njenih timova za ispitivanje. svi tehničari ovih timova bili su iskreno uvjereni da su oni bili jedini koji su se bavili izučavanjem NLO-a u SAD, na zvaničnom nivou.
Značajno bi bilo napomenuti ozbiljan incident koji gotovo da je minirao ‘željeznu sigurnosnu barijeru’ ovog projekta. Jedan od članova MJ-12, bio je tadšnji Tajnik za obranu, James Vincent Forestal.
On je u potpunosti bio pristalica toga da se tehnološka otkrića MJ-12 iskoriste za unapređivanje programa obrane nacije. U tom smislu je bio osobni suradnik Dr. Busha. Međutim, ponekad ga je obuzimala grižnja savjesti i nedoumica: da li su imali pravo da sakrivaju ove nevjerojatne činjenice od svoga naroda i svijeta uopće? Više puta je svoja razmišljanja i sumnje koje su ga mučile rekao pred ostalim članovima MJ-12, sve dok na kraju za to nije čuo i general Maršal.
Ovaj ga je pozvao na razgovor, ukorivši ga i grubo ga podsjetivši na zakletvu o apsolutnoj tajnosti. Unatoč tome, Forestal je nastavio propagira svoje pogibeljne ideje među članovima grupe, sve dok nije bio primoran da ostavku na svom položaju. Zatim je bio podvrgnut ‘psihološkoj obradi’, da bi ga potom smjestili na odjel za psihijatriju Pomorske bolnice Betesda u Washingtonu. Međutim, 22.maja 1949. Forestal je ‘pao’ sa jednog prozora na 16 katu, iako je imao čuvare na vratima i ostalu stražu na katu niže.
Stevens i Štajman kažu da je ovaj ‘pad’ vrlo sumnjiv i da je uz mnoge popratne detalje gotovo nemoguće prihvatiti ga kao samoubojstvo. Možda je Forestal bio samo prvi na listi žrtava u povijesti MJ-12 …

izvor: conopljanews.net

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM