Crna magija

Magija

Magija je uporaba zlih sila i nebeskih duhova da bi se postigao rezultat i utjecalo na druge ljude. Mađioničar ili čarobnjak koji očarava i magijom ne postiže čuda po svojoj volji, već to čine demonska bića koja ispunjavaju njegove zapovijedi. Vještica ili čarobnica kroz akciju i čarobnjaštvo kreće zle duhove i demonske sile u smjeru koji im je naznačen. Magija nije plod praznovjerja i ona doista ima moć preusmjeriti tok svog života i pretvoriti ga u nešto za što nikada ne biste pomislili da je moguće.

BIJELA i CRNA MAGIJA

Magijom stavljamo energiju prirode pod svoju kontrolu i koristimo je za postizanje određenog cilja. Predstavlja umjetnost ovladavanja kozmičkom energijom. Crna magija mijenja čovjekovu sudbinu. Pogoršava tu sudbinu. Upravlja životom drugih ljudi na najrazorniji način. Bijela magija pomaže i štiti od raznih opasnosti, a često se koristi za liječenje. Princip magije isti je bez obzira je li crna ili bijela magija. Razlika je samo u cilju koji je postignut. Usmjerena magična energija prvo ulazi u auru (energetsko polje), a zatim se s vremenom spušta na fizički nivo i počinje se fizički manifestirati.

Koji su simptomi CRNE MAGIJE?

Najčešći simptomi su poremećen san, noćne more, gubitak apetita, gušenje, palpitacije, tjeskoba, letargija, učestalo povraćanje… Kod nekih se osoba manifestira agresijom, depresijom, vrtoglavicom, a ako je oblik magije teži, pojavljuju se samoubilačke ideje. Ako se ovi simptomi pojave kroz duži vremenski period, možemo posumnjati da je osoba napadnuta magijom. Magična moć može biti toliko jaka da može dovesti osobu na rub propasti, a u nekim situacijama može izazvati smrt. Pojavljuju se slikari, loša sreća, sukobi s okolinom. Ništa ne funkcionira i sve što osoba počne raditi osuđena je na neuspjeh. Ovo su simptomi koji ukazuju na astralni napad.

Provjera je li osoba pod magijom vrši se na različite načine. Najčešće se koriste astrologija i tarot karte. Na temelju analize planeta ili mapa koje se otvaraju, vidimo ima li čarobni utjecaj u životu određene osobe.

Astro centar

S pravim stručnjacima saznajte što vas čeka u životu i kako se riješiti problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM