Crna magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 61 Džung fu, Unutarnja istina

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Pažljivo razmišljanje donosi sreću. Prisustvo drugih donosi nespokojstvo. Usredotočite se sada na svoju unutarnju vrlinu. Pouzdajte se u načela i crte za koje ste sigurni da su prirodni i istiniti. Držite se njih i sreća će doći. Budete li tražili pomoć izvana, upasce u kaotično stanje i akcije koje bi uslijedile bile bi neuravnotežene i neprikladne.

9 na drugom mjestu: Ždral pjeva u sjeni; mladunče mu odgovara. Imam lijep pehar. Podijelit ga s tobom. Ovo je zaista svijetao trenutak za UVID i upliv. Djela koja činite, riječi koje izgovarate, sve to odzvanja u srcima i mislima ljudi nadaleko i naširoko. Možete računati na veliki odaziv svoje sredine.

6 na trećem mjestu: On susreće neprijatelja. Čas udara po bubnju, čas zastaje. Čas plače, čas pjeva. Vaše raspoloženje i samopouzdanje u potpunosti ovise od vanjskih dešavanja. Ili ste uzdignuti do najviših visina ili ste bačeni u najdublje očajanje. Možda vi i uživate u ovakvoj skali emocija.

6 na četvrtom mjestu: Zaprega je ostala bez konja uoči punog mjeseca. Nema pogreške. Da biste stekli uvid u snage koje su vam potrebne, usmjerite svoju pažnju na nekog uzvišenog čovjeka ili plemeniti ideal. Pod uvjetom da težite višim i obuhvatnijim ciljevima, možete ostaviti druge za sobom. Nema greške u tome.

9 na petom mjestu: Prava istina sve povezuje. Nema pogreške. Ovo je zaista položaj pravog vodje. Takav čovjek se drži vrijednih ciljeva i načela i zrači, naočigled onih koji se nalaze u njegovoj blizini, nadmoćnom snagom karaktera. Ostali ga voljno prate. Nema kajanja.

9 na vrhu: Kukurikanje. Vi ste se toliko zahutali u svojim ambicijama da čak i vaš poziv za pomoć i podršku nitko ne shvaća ozbiljno. Medutim, vaš položaj ni izdaleka nije ravan vašim ambicijama. Daljnja nastojanja u tom pravcu vodila bi u nesreću i kajanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM