Crna magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 57 Sun Nježnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Napredovanje i povlačenje. Pravična ustrajnost ratnika donosi dobitak. Ako, neodlučni i Zbunjeni, lutate naokolo i nedisciplinovano se ponašate, ne možete utjecati ni na što. Donesite odluku i nje se pridržavajte.

9 na drugom mjestu: Probojni vjetar pod krevetom. Traže se usluge od mnogih gatara i vidovnjaka. Sreća bez greške. Prikriveni motivi, slabosti ili predrasude ugrađeni su duboko u temelje ove situacije i odatle vrše utjecaj na tijek događaja. Njih treba izvući na svjetlost dana i obračunati se s njima. Jednom kada to učiniti, ostvarenje cilja vam je nadohvat ruke.

9 na trećem mjestu: Ponovljeno probijanje. Sramota. Ljudi koji previše odugovlače s izvršenjem nekog zadatka, prepuštajući se maštanjima o mogućim posljedicama, i drugim fantazijama, gube inicijativu i sposobnost da utječu na stvari. To donosi poniženje.

6 na četvrtom mjestu: Kajanje nestaje. U polju su uhvaćene tri vrste divljači. Energična dionica donijet će dobre rezultate. Sve svoje potrebe ćete zadovoljiti ako se skromno ali samopouzdano suočite s preprekama.

9 na petom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Sve je povoljno. Loš početak, ali dobar kraj. Tri dana prije promjene; tri dana poslije promjene. Sreća. Ako želite ostvariti ciljeve i promijenite situaciju, morate biti posebno budni i oprezni. Mada će se na početku javiti problemi, sve će biti dobro na kraju. Unatoč povoljnim predskazanjima, čak i kada promjenu uspješno privedete kraju, treba s vremena na vrijeme ponovno rezimirate rezultate.

9 na vrhu: Proboj ni vjetar pod krevetom. On gubi svoju imovinu i sjekiru. Istrajnost donosi nesreću. U pokušaju da dokučite sve mnogobrojne mogućnosti ove situacije, potrošili ste energiju koja vam je bila potrebna izvršiti utjecaj. Obimno znanje ne znači ništa bez odlučne akcije. Negativnosti se više ne mogu spriječiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM