Crna magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 50 Ting Kozmički poredak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 nadnu: žrtvena posuda jeprevrnuta i nožice joj strše prema gore, ali tako može očistiti od ukvarenog mesa. Nije sramota uzeti suložnicu za ženu ako ona treba da rađa sinove. Da bi postigli neki cilj koji je sam po sebi vrijedan, možda ćete morati se koristiti neuobičajnim metodama. Ako ovaj cilj vaša dugogodišnja meta, morate početi iznova, i sa sasvim drugačijim metodama. To nije greška. Možete uspjeti bez obzira na svoje neiskustvo.

9 na drugom mjestu: žrtvena posuda je puna hrane. Neprijatelji mi zavide, ali ne mogu ništa učiniti. Sreća. Možda osjećate potrebu da se izdvojite od ljudi da bi postigli neki značajan cilj. Takav jedan stav izazvat zavist okoline, ali to za vas neće predstavljati problem. Sreća.

9 na trećem mjestu: Ručka žrtvene posude su promijenjene, što sprečava napredovanje. Fazanova mast nije pojedena. Kada padne kiša, kajanje nestaje. Na kraju – sreća. Vaši jedinstveni talenti nisu prepoznati, niti ste vi u stanju da ih iskoristite. za to je odgovoran vaš pogrešan način razmišljanja. Održavajte jedan pozitivan stav u odnosu na samog sebe, i stvari će krenuti na bolje.

9 na četvrtom mjestu: Nožice žrtvene posude su slomljene. Prinčev obrok je prosut, njegova osobnost ukaljana. Nesreća. Nemate dovoljno kapaciteta da ostvarite ciljeve koji su vam na umu. Niste imali realni uvid u svoj položaj. Vama nedostaje ili energije, ili požrtvovanosti, ili informacije ili pomoći. Nastavljanje s planovima bi samo odvelo u propast.

6 na petom mjestu: žrtvena posuda ima žute ručke sa zlatnim prstenovima. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ukoliko je skroman i prijernčiv čovjek će, i na visokom položaju, dalje napredovati u razvoju svoje ličnosti. Tako on dolazi do dubokih uvida i mudrosti. Nastavite raditi na proširenju svijesti.

9 na vrhu: žrtvena posuda ima ručke od žada. Velika sreća. Sve je povoljno. Postoji jedna opća atmosfera jasnoće i uzvišenosti. Sve okolnosti su povoljne. Dostigli ste visoko razvijen stupanj unutarnjeg razvoja. A to je dobro za sve.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM