Crna magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 34 Ta Chuang Moć

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Moć u nožnim prstima. Napredovanje donosi nesreću. To je sigurno. Mada imate snage, nastavljanje s planovima bilo bi pogrešno. Nemojte forsirati stvari jer niste u povoljnom položaju da ih uspješno završite.

9 na drugom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Skromnost je sada ključ za trajni uspjeh. Ne dopustite sebi da postanete previše sigurni u sebe pošto ste naišli na tako malo otpora. Koristite pažljivo svoju snagu.

9 na trećem mjestu: Običan čovjek koristi moć tamo gdje se pravi čovjek suzdržava. Istrajnost može izazvati ozbiljne posljedice. Jarac nasrće na ogradu u koju mu se rogovi zapliću. Samo se neodgojeni ljudi šepure svojom snagom i razmetljivo je demonstriraju. To nosi za sobom mnoštvo nepotrebnih zapleta i konačno, opasnost. Ne istrajavajte u takvom ponašanju. Prikrivena snaga u ovom trenutku ostavlja najveći dojam.

9 na četvrtom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Ograda se raspada i on više nije sputan. Velika moć počiva u osovini kola. Kada radite na ostvarenju svog cilja bez naročitog razmetanja snagom, postižete izuzetan efekt. Smetnje bivaju uklonjene, a energija ostaje sačuvana. Sreća.

6 na petom mjestu: On olako žrtvuje jarca – nema kajanja. Sada trebate napustiti jedan tvrdoglav stav pun predrasuda. Nije više potrebno dokazivati ​​bilo što. Napredovanje se odvija s lakoćom; velika snaga nije ni potrebna.

6 na vrhu: Jarac nasrće na ogradu i ne može pomaknuti ni naprijed ni nazad. Ništa ne uspijeva. Ipak, teškoće su samo nagovještaj sreće. Tako ste daleko otišli u svojim željama da se sada nalazite u čorsokaku. Ono što pokušavate samo još više pogoršava situaciju. Nemogućnost ostvarenja će vas na kraju natjerati da se saberete. Onda će se čitava stvar riješiti sama po sebi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM