Crna magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 27 I Hrana, Čeljusti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Pustio si svijetu kornjaču i gledaš me razjapljenih vilica nesreća. Do te mjere ste aktivno zaokupljeni prosperitetom drugih, da gubite kontrolu nad vlastitom sudbinom. Takvo ponašanje je za osudu i uslijedit nesreća.

6 na drugom mjestu: Prehrana na planinskom vrhu. On skreće s puta da bi se prehranio u brdima – nesreća. Mada ste sami sposobni pravilno ishranjuje sebe u ovoj situaciji, oslanjate se na neodgovarajuće metode ili osobe. Ako se ovo nastavi, sloboda će vam biti ugrožena i dospjećete u nezdravo stanje. Uslijedit teškoće.

6 na trećem mjestu: Odlučno odustajanje od prehrane – nesreća. Istrajnost donosi nesreću. Deset godina ne treba delati. Ništa ne uspijeva. Uvijek ostajete gladni jer ste previše zaokupljeni traženjem hrane na pogrešnim mjestima. Čineći to, vi okrećete leđa onima koji bi vam mogli pomoći i zato ne postižete ništa. Ovo je ekscentrično i opasno ponašanje.

6 na četvrtom mjestu: Prehrana na planinskom vrhu – sreća. On gleda oko sebe kao tigar koji se prikrada plijenu. Nema pogreške. Vaša želja hraniti druge biće ispunjena. Vi se nalazite na utjecajnom položaju s kojeg možete pružite takvu podršku, mada ćete morati angažirate i pomagače. Potražite pomoć iskusnih ljudi. Tako nećete pogriješiti.

6 na petom mjestu: Uobičajeni putevi su napušteni. Istrajnost donosi sreću onima koji ostanu na mjestu. Ne smije se prelaziti velika voda. Mada ste svjesni svoje potrebe hraniti druge i utječete na njih, nemate dovoljno snage da to radite sami. Ne budite izravni i prepustite se vodstvu nekog tko je snažniji od vas. Ne pokušavajte ništa sami!

9 na vrhu: Izvor prehrane. Svijest o opasnosti donosi sreću. Povoljno je prijeći veliku vodu. Osoba na ovom položaju ima visoko razvijenu svijest o tome što je potrebno za pravilno vaspitavanje i hranjenje drugih. Odgovorno preuzimanje tog zadatka, sa sviješću o svim mogućim posljedicama, donijet će sreću mnogima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM