Crna magija

LINIJE-Ji Djing heksagram 17 Sui sljedbeništva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Promjene u sustavu vrijednosti. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Izlazak iz kuće, među ljude, donosi uspjeh. Događa se promjena vezi ciljeva ili okolnosti. Da bi postigli nešto, morate sada komunicirati sa osobama raznih uvjerenja i testiranja. A opet, ne otstupajte od svojih načela i zdravog razuma.

6 na drugom mjestu: Tko prati dječaka – gubi odraslog čovjeka. Razmotrite svoje ciljeve i standarde. Ako su nevredno, nedolični, slabi ili ih uopće nemate, vi zaostajete i gubite kontakt sa produktivnijim, kompetentnijim i vrednijim utjecajima. Morate se se odlučiti.

6 na trećem mjestu: Tko prati odraslog čovjeka – gubi dječaka i dobiva što želi. Treba ostati odlučan. Pošto uspostavite kontakt sa značajnim ljudima ili zamislima, počet ćete se razilazite s prethodnim inferiornim elementima u svom životu. Čvrsto se držeći superiornog puta, naći ćete ono što ste tražili, a vaš znak će postati bolji.

9 na četvrtom mjestu: Praćenje (koje se otvoreno pokazuje) donosi uspjeh. Istrajnost donosi nesreću. Ali ako na svojem putu razvije iskrenost, što mu može nauditi? Oni na koje naizgled utječete, zapravo imaju prikrivene motive u odnosu na vas. Pogledajte dublje, iza ove laskave fasade, u početni, osnovni cilj. Trudite se delate neovisno.

9 na petom mjestu: Povjerenje u dobrotu – sreća. Ako iskreno želite za sebe samo najbolje, postoje šanse da to i dobijete. Težite najvišem. Sreća.

6 na vrhu: Narod mu izražava vjernost i sljedbenici ga prate. Zajedno s kraljem prinosi žrtvu na Zapadnoj Planini. Pozvani ste, zbog svog vrsnog znanja i mudrosti, da vodite druge. Bit ćete, bez sumnje, upetljani u mnoge stvari, ali i nagrađeni za svoje nesebično davanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM