Crna magija

Lav-Mjesečni horoskop za srpanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec započinjete s sretnom konjukcijom Venere i Jupitera u svom znaku. Sigurno je da će se tijekom ovog razdoblja neki Lavovi dosta ozbiljno vezati za postojeće emotivne partnere i poželjeti da svoje zajedništvo prodube ili ozvaniče. U bračnim odnosima je situacija prilično napregnuta jer retro Saturn neumoljivo gazi kroz polje obitelji i aspektovaće ove planete kvadratom maltene tijekom cijelog srpnja. Komunikacija će biti otežana a isto tako vi i bračni partner teško možete se uskladite u većini pitanja. Različiti sustavi vrijednosti, različiti pogledi na dešavanja unutar doma praviće vam povremeno dosta velike probleme. Neki od vas će sve ono što ih nervira “žvakati” u sebi i opterećivati ​​se a svijetu pokazivati ​​nasmijano i ponosno lice. Nešto je bolja situacija u trećoj dekadi srpnja, kada Sunce prijeđe u vaš znak i donese vam sposobnost naći rješenje ili da se prema partneru postavite na drugačiji način. Za slobodne ovo jeste poticajan razdoblje, jer prilika za zadovoljstvo i sreću ima više nego inače, jedino na što moram skrenuti pozornost jest da funkcioniranje i opstanak novozapočetih veza u velikoj mjeri ovisi o tome koliko ćete biti spremni da se posvetite odnosu. Ako ste mlađi pripadnik znaka ili još uvijek niste spremni da se vežete i obavežete – sigurno je da ćete imati obilje šansi za avanturu i neobavezan provod.

posao

Pun Mjesec u polju poslovnih obveza, odgovornosti i Mlad Mjesec u polju podsvijesti – sve ovo nagovještava Lavovima da je sa radom na neki impulzivan, neadekvatan način završeno i da više morate uključiti svoju kreativnost, psihološki potencijal i razmišljanje da biste postigli ono što želite. Imate velike mogućnosti da sebe predstavite na najbolji način, ali ne može se osporiti da vam je polje tajni i podsvijesti jako naglašeno tranzitom Sunca, Marsa i Merkura tijekom većeg dijela ovog mjeseca i da sve ono što hoćete da ostvarite i pokrenuti morate prvenstveno dobro isplanirati i izanalizirati. Bit će ovdje i tajnih dogovora, strategija koje ostvarujete s drugima daleko od znatiželjnih očiju. Dobre prilike se moraju prepoznati i djelovati na pravi način. Konjukcija Venere i Jupitera u vašem znaku donosi vam novac, ali i kod vas je naglašen momenat da ono što ste se zadužili morate otplaćivati ​​na vrijeme, jer postoje velike mogućnosti pokretanja sudskih postupaka i sukoba sa zakonom. Savjet za vas je da budete tolerantni prema drugima, da pokušate se ne nervirate u pojedinim situacijama i da ne čekate previše na to da vam drugi pomognu – sada najviše pomažete sami sebi.

Zdravlje

Sve ono vezano za zdravlje nije više za šalu ni malo. Saturn je vladar ovog polja i tijekom cijelog srpnja kvadriraće vaš znak, mada će se utjecaj najviše osjećati kod pripadnika treće dekade Lava. Morate biti odgovorni prema sebi i svom organizmu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM