Crna magija

Konjukcija i kvadrat ili opozicija-Lilith u aspektima (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kvadrat ili oporba

-sa Lilit su mnogo teži, jer obično nije u prirodi pojedinca da tu bude bezličan. Oni će biti podmuklo osujećujući sve dok se ne oslobodite preokupiranosti sobom a s tim i nekih glupih naivnih očekivanja, sentimentalnosti ili udobne sigurnosti kojom se zaogrće, i ne predate se volji viših snaga uma, duha ili izražavanja. Kroz to ćete razviti nova objašnjenja. To će osloboditi vaš posebne talente koji će tada izbiti na površinu kroz Lilitine aspekte.

Konjukcija

-sa Lilit za prirodno nepristranu osobu, može pokazati tako jaku bezličnost da bi označila genijalnost zbog pozitivnih snaga uma koje tada Lilit može istaći. U tom slučaju, to može biti osnova za jedan nevjerojatan talent. U svakom slučaju, u okviru osobno-emocionalnog života ona ukazuje na kritične slabe točke kojih stalno mora se spremiti ili na razdoblja lažne sigurnosti. čudno može izgledati da osoba s oštrim kutovima u nekim područjima može biti mudra kao sova iz basne, ali tako nevjerojatno slijepa kada osobno ili emocionalno stanje zakloni vidike i ona postane otvorena za besramno iskorištavanje. Kada je osujećen Lilitin princip nepristranosti ona uskraćuje jasno razmišljanje i čudno iskrivljuje logiku. Predmeti te kuće zahtjevaju racionalni pristup i sve dok ne prihvatite da je ona odgovorna za stvaranje takve atmosfere, problem se neće riješiti. Lekcija koju ćete naučiti obično je u emocionalnoj perspektivi. S tim na umu nude se čitatelju otkrića da ih sam ispita u nadi da će kroz to još jedna vrata biti otvorena za veće korištenje Lilith u tumačenju horoskopa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM