Crna magija

Koja planeta u natalnoj karti opisuje naš prirodan i intiman dio? Kada dođemo do ovih pitanja, onda se susrećemo s Mjesecom ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kakvu sliku šaljemo o sebi, posebno u odnosima s drugima? Koja planeta u natalnoj karti opisuje naš prirodan i intiman dio? Često ćemo reći, “ne diraj mi to, jer to je dio moje intime i dio moje privatnosti”. Kada dođemo do ovih pitanja, onda se susrećemo s Mjesecom

Ova planeta predstavlja temeljnu spoznaju nas samih, jer vlada četvrtom kućom i znakom Raka, koji se nalaze na dnu horoskopa i predstavljaju temelj na kojem se izgrađuje naša ličnost. Poznato nam je da iz ovog temelja, što je u simbolici četvrte kuće, Mjeseca i Raka, izvire porijeklo, genetika, prošlost i primarna obitelj iz koje potječemo. Zbog toga je sasvim prihvatljivo i reći da je naša ličnost izgrađena na temeljima prošlosti.

S obzirom da Mjesec predstavlja naš privatan i intiman dio, onda i znak u kojem se Mjesec nalazi, nešto govori o načinu na koji želimo izraziti sebe, da bi se osjećali ugodno, udobno i prirodno. Mjesec pokazuje želje duše. Na primjer, ako je Mjesec u Strijelcu, potrebno je biti povezan s nekim idealima, slobodan, neovisan ili putovati po svijetu hraneći na taj način avanturistički duh, jer tek tada se osoba osjeća ugodno u vezi sebe. Ako Mjesec u Biku, potrebno je biti povezan za fizičkim svijetom i materijom, opipljivom stvarnošću, prirodom ili stjecati u materijalnom smislu, pa uživati ​​u lijepim stvarima, nekretninama, hrani, jer se na taj način dolaziti do udobnosti i sigurnosti, što je vrlo važno da bi se osoba osjećala ugodno u vezi sa sobom. Aspekti Mjeseca objašnjavaju na koji način (lako ili teško) postiže dobar i ugodan osjećaj u vezi sa sobom. Harmonični aspekti ukazuju na lakoću, dok disharmonični aspekti ukazuju na teškoće, prepreke i izazove. Ako Mjesec u Blizancima, potrebno je biti mentalno angažiran, dakle komunicirati, čitati, učiti, razmišljati, pisati ili biti u pokretu, putovati, ostvarivati ​​kontakte s ljudima, razmjenjivati ​​informacije, itd. Međutim, ako je Mjesec u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Djevici, onda se zbog ovog neharmoničnog aspekta, nailazi na poteškoće i prepreke u izražavanju sebe i onoga što duša želi i zato postoje prepreke da osoba postigne ugodu u vezi sa sobom. U ovom aspektu, prepreke su u svakodnevnom okruženju, prema kojem imamo obveze i dužnosti, a koje sa ovim aspektom, zahtjevaju trošenje i ulaganje energije, kao i veliku aktivnost (Mars) u svakodnevnim obvezama, gdje je fokus na praktičnom i korisnom. Na primjer, osjećate se prazno i ​​potreban vam je kontakt s drugima ili druženje i društvo, ali ne možete priuštiti ništa od ovoga, jer radite ili ste zauzeti poslom, koji je potrebno u nekom roku završiti. Kada je Mjesec u Ribama, onda je potrebno biti povezan s unutarnjim životom, emocijama, osjećajima i maštom. Međutim, ako je ovaj Mjesec u opoziciji sa Plutonom u Djevici, onda je prepreka u naglašavanju kontrole do koje se dolazi pomoću razumnog i praktičnog razmišljanja, ali se na taj način osoba udaljava od emocija, osjećanja i mašte, gdje je u stvari glad njene duše . Mjesec u Lavu pronalazi sigurnost kada je primijećen i kada privlači pažnju i zato je potrebno biti povezan s velikim i ambicioznim planovima i ako je ovaj mjesec u trigonu sa Marsom u Ovnu, imamo stapanje dvije energije koje mogu proizvesti emocionalnu i unutarnju (Mjesec) snagu ( Mars), kao i moć da se dokažu unutarnje želje i da se pretvore u djela.

Mjesečev znak pokazuje i način ponašanja gdje se osjećamo sigurnim. Mjesec u Raku pronalazi sigurnost u bližem i obiteljskom okruženju, dok primjerice, Mjesec u Vodenjaku pronalazi sigurnost u misaonim procesima ili kada se stapa s grupom i kroz neku društvenu ulogu da bi se osjetio dijelom društva. Međutim, osjećanje sigurnosti, također ovisi od aspekata koje Mjesec formira, jer neharmonični aspekti ukazuju na napetost, unutarnji nemir i nesigurnost, dok je suprotno kod harmoničnih aspekata. Kada su aspekti Mjeseca harmonični, onda osoba može ostaviti dobar dojam na okolinu, jer sve dok se intuitivno na dobar i pravi način obraća drugima i okolina i okruženje šalje pozitivan odgovor. Mjesec u neharmonični aspektu s Marsom govori o unutarnjem nemiru i agresiji i zbog toga osoba ostavlja dojam na okolinu kao netko tko je ispunjen nemirom, napet i nestrpljiv, ali i hirovit, grub i agresivan. Stoga i odgovor iz okruženja i okoliša može biti sličan, a to je da privlači neugodne okolnosti ili osobe, koje će na agresiju odgovoriti agresijom. Harmonični aspekti ukazuju na ona područja gdje sebe možemo prikazati u najboljem svjetlu, a onda i ljudi reagiraju dobro prema nama. Kada je Mjesec u harmoničnom aspektu sa Venerom, sebe možemo prikazati u najboljem svjetlu, onda kada treba pokazati ljepotu, bliskost, društvenost ili spremnost na kompromise i tada dobivamo pozitivan odgovor od drugih, osjećajući se zadovoljno, ugodno i voljeno. Kada je Mjesec u harmoničnom aspektu sa Merkurom, sebe možemo najbolje prikazati kroz riječi, komunikaciju, kontakte, učenje, savjete i zato dobivamo pozitivan odgovor okoline, osjećajući se ispunjeno u kontaktima s drugim ljudima. Ako postoje i harmonični i neharmonični aspekti prema Mjesecu, onda ovisno o planeta koje su u aspektu sa Mjesecom na nekim poljima ostavljamo pozitivan dojam, dok na nekim drugim poljima ostavljamo negativan dojam. Na primjer, ako je Mjesec u nepovoljnom aspektu sa Merkurom, au povoljnom aspektu sa Venerom, kroz oblasti koje su povezane s praktičnim pitanjima, ostavljamo nepovoljan dojam, ali u vezi s ljubavlju, bliskim vezama, uživanjem i zadovoljstvom, ostavljamo dobar dojam. Kada je Mjesec u neharmoničnim aspektima sa Suncem, Merkurom ili Venerom, onda osoba ima problem izraziti ono što osjeća i često zbog toga ostaje neshvaćena od drugih. Kada je prisutan problem da se riješe neki životni problemi, koji su povezani s praktičnom stranom života, onda je Mjesec često u neharmoničnim aspektima sa Suncem, Merkurom ili Saturnom; ako su prisutne prepreke da se rješavaju emotivni, ljubavni, bračni ili partnerski problemi, onda je Mjesec u neharmonični aspektu sa Venerom ili ako su prisutne prepreke da bi se rešeili problemi koji su povezani s osjećajem sigurnosti, bilo kroz privatno okruženje, pa i sa statusom i karijerom, onda je Mjesec u neharmonični aspektu sa Saturnom.

Naša instinktivna obrana ovisi o položaju Mjeseca, primjerice Mjesec u Djevici reagira tiho, skromno, ali razumno; Mjesec u Strijelcu reagira euforično i pretjerano, dok Mjesec u Blizancima reagira nemirno, kroz komunikaciju, ali razumno i racionalno.

Neharmonični aspekti Mjeseca govore da je potrebno raditi na tome da se dobije objektivnija slika o sebi, zato što je kod ovih aspekata prisutna pogrešna slika o sebi i onda se ovakvi aspekti manifestiraju kroz preosjetljivost, posebno u područjima na koje ukazuju planeta s kojima je Mjesec aspektovan . Aspekti Mjeseca koji su neharmonični, treba prihvatiti kao izazove s kojima se susrećemo kroz život, da bismo mogli da postignemo unutarnji mir i budemo bolji sa sobom. Skladne odnose s drugim ljudima i okolinom, možemo imati tek kada smo usklađeni sami sa sobom i zato možemo reći da preuzimamo odgovornost i za ono što doživljavamo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

SKIDANJE CRNE MAGIJE- poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM